Amúgy meg értelmezhetetlen a sportszerűség emlegetése a fidesz propagandával szemben....,szerintem elégedj meg azzal, hogy a bulán tényleg az a szerelés volt amit a képen láttál és nem csak rámontírozták.
Amúgy meg értelmezhetetlen a sportszerűség emlegetése a fidesz propagandával szemben....,szerintem elégedj meg azzal, hogy a bulán tényleg az a szerelés volt amit a képen láttál és nem csak rámontírozták.
Azokat már régebbi cikkekben bemutatták...,most ennek van aktualitása.
úgy a sportszerű, ha az összes ingyenélő + családtagjaik óráját betetszenek mutatni. így egyoldalúnak tűnik a téma ;o)
http://hvg.hu/itthon/20180919_Hoppacska_visszanyal...
Sokat elmond a kérdésről,hogy még a kormánysajtó olvasóinak a többsége is egyetért a jelentéssel.
"mivel mindenkit kibaxtatok innen,jo hogy nem ir senki:)"
Nem a senkiknek kellett volna írnia,hanem neked,ugyanis te jöttél elő a témával. Te voltál az, aki becsméreltél egy olyan olyan újságírót,aki kiállt érted is és bemutatta,hogy hogyan él a hercegnő a tőled is lopott pénzből, de elfelejtettél reagálni,mikor ocsmány támadás ért egy olyan politikust,aki pont a te jogaid védelmében is szólalt fel.
Értelmetlen időpocsékolás. A hívők hívők maradnak, max. anyázol egyet, de semmi értelme. Hasznosabban is el lehet tölteni az időt, mint elvakultakkal vitázni oldaltól függetlenül.
na gyerekek sok lesz a jóból:)
mivel mindenkit kibaxtatok innen,jo hogy nem ir senki:)
volt egy ráérősebb időszakom a közelmultban,ezért voltam itt ......de igazábol ennek rövidesen vége....
nem fogom itt és még néhány topikban az időmet elbaxni.
befejeztem,nem dobálom a xart,meg nem is kérek belőle itt értelmetlenül tovább.
mert tényleg minden baj már ,még az órák is:)
mert jelen esetben nem újságíróról van szó, (ezek nemzetvédö hösök) , és emberekröl írnak, nem csini óráról vazze :)
Ha órát akarna megeröszakolni, taknyán kirángatni, esetleg földbe ásni élve, akkor lenne felhorgadás, ne félj:)
Mégiscsak kellenek határok...
kis keresztény magyar fasizmus.
http://m.privatbankar.hu/makro/sargentini-megerosz...
Azt hittem lesz ma is itt egy elítélő írás a fröcsögő,gyűlöletkeltő újságírókról...,de ma valahogy elmaradt.
hú, erre nem is gondoltam :))) jól levezetted! Bár én gyakran küldöm orbánt az Isten *aszára/*aszába.....akkor ez képzavar, mert tulajdonképpen a saját *aszára küldöm....
Azt megteheti lehető legkevesebbet közszerepeljen családtagként. De pl Merkel férje is bármit tesz az első észrevétel Merkel férje. Ha ő az életben bármit nyilvános helyen művelne akkor azt Merkel férjeként teszi.
A legsúlyosabb ebből a szempontból a brit királyi család élete szerintem. Harry nyilatkozta egyszer Afganisztánban egy katonai körletben lehetett leginkább önmaga egész életében. Extrém az a közfigyelem ami rajtuk van.
Ehhez képest egy mezei politikus családja a világban még egészen el tud vegyülni.
"Te hiszel ebben a Gáspár mesében? Nekem vagy hibbant, vagy nagyon ügyesen játssza a szerepét. Ez az "én vagyok Jézus" attitüd "
Logikai úton megközelítve a kérdést,ha Orbán az élő isten,és Jézus isten fia..., akkor tényleg a Gazsi a Jézus.
Mindegyiknek ott lenne a lehetőség, hogy teljesen távol tartja magát. pl. Merkel férje szinte soha nem tűnik fel, jómagam 1-2 alkalommal a Salzburgi Ünnepi Játékokon láttam őket együtt, illetve Bayreuthban a Wagner játékokon
Képzeld el azt a szitut egész életében bármit csinál , vagy csinálna akkor felmerül Orbán az apja, ő az Orbán gyerek. Nem csodálkoznék rajta ha megzakkanna ettől ha egy kicsit érzékenyebb lelki alkat. :) De még ha erős akkor is nyomot hagyhat rajta bőven.
Ha így távolról tippelnem kellene ez a hittérítő műsor valahol következhet ebből. Nem biztos de nem egy átlagos dolog. Elég extrémnek tűnik így messziről ez a szintű vallásosság egy világi vezető fiától.
Focista pályán indult el innen jöhet a foci vb-t nem hagyná ki ha lehetősége van rá , Erdogan útba esett . :)
Anikó asszony szintén nem lubickol ebben a szerepkörben. Nem olyan személyiségnek tűnik akit ez a közszereplés annyira feldobna. Eléggé ritkán is vesz ezekben részt ahogy nézem. Mintha őt is ez inkább megviselné mint nagy boldogsággal töltené el . Persze ezt nehéz megítélni azért így távolról.
Anikó asszony mit keres a szovjet utódállamok különböző diktátorainál tett látogatásokon? ennyire érdekli, hogy mi van ott (nem hiszem), jól jön a drága ajándék (elképzelhető), vagy csak legitimálja az uracskája tetteit...
Te hiszel ebben a Gáspár mesében? Nekem vagy hibbant, vagy nagyon ügyesen játssza a szerepét. Ez az "én vagyok Jézus" attitüd nekem nem jön össze azzal, hogy pl. Rio-ban ott ült a foci VB döntőben a VIP páholyban Merkel és Putyin mellett, pedig semmi keresnivalója nem volt a VIP-ben, meg Erdoganhoz minek ment....ez csak valami álca, aztán ő is nyomja a stikliket
Ráhelben mintha lenne közszereplő véna az apjára ütött. Sáráról nem is tudok semmit nem igazán közszerepel, vagy én nem láttam. :) Tiborczzal mindig tele vannak hírek. Sára férjéről nem láttam egyet se , nem mintha hiányolnám. De ő ha nyomul is ezen a közbeszerzés/üzleti vonalon akkor jól titkolja.
Gáspár pedig ezzel a hittérítő szerepkörrel hát nem tudom de elég valószínű köze lehet a spéci helyzethez amiben felnőtt. Bár lehet mindig is ennyire mélyen vallásos volt , messziről nézve mintha őt viselné meg legjobban ez a közeg.
Azért ezek hosszú folyamatok 2 gyerek még kicsi 3 valahol a 20-as éveiben nagyjából. Mondjuk 40-50 -es korukban valamit le lehet szűrni.
Ezek nem menekülnek. Sőt! Jól rájátszanak, könyékig nyúlnak a pénzes zsákba. Sára valami hajdúsági fityesznyikhez ment feleségül, úgy látszik neki még privátban is ez kell...
Nem szíved a csücske a leányzó ahogy hallgatlak. :)
Nehéz lehet egy ilyen apa gyermekének lenni szerintem. Közszereplő, politikus, ráadásul még miniszterelnök hosszú távon stb, + hát a nem éppen könnyű személyisége.
Mennyire örökölték ezt a "közszereplő személyiséget" attól függ mennyire lehet nehéz ezzel együtt élniük. Sokszor van olyan a gyerek teljesen más személyiség mint a szülei . Az biztos komoly hatással van a személyiségükre ez a szituáció . Nem egy természetes dolog ez .
Viszont nem menekültek el ez elől legalábbis egyelőre még azért elég fiatalok mind. Kézenfekvő lenne a világ másik végére költözni ahol a kutya nem tudja ki az az Orbán Gáspár, Ráhel stb. Szembenéznek ezzel a szituációval .