Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Nike

#827443 Koffein Előzmény: #827217

úgy néz ki, hogy nem akciózzák le https://www.portfolio.hu/vallalatok/egesz-jol-jott...

"A Nike húzásával kapcsolatban igencsak megosztottak a szakértők, sokak szerint túlságosan kockázatos volt Kaepernick szerepeltetése, de nagyon úgy tűnik, hogy a Nike abszolút végig gondolt marketingfogása bejött, mert a cég online eladásai megugrottak, az Edison Trends adatai alapján a múlt hét előtti hét vasárnapja és a múlt hét szerda közötti időszakban az egy évvel korábbihoz képest 27 százalékkal volt nagyobb a Nike online forgalma, amiben a Kaepernick-kampány is szerepet játszhat."

Tulajdonképpen szükség l…

#827439 TrendMan Előzmény: #827349

Tulajdonképpen szükség lenne a kitörési szint visszatesztjére 2800-on.

Onnan többször visszapattant korábban, utána mondjuk jöhetne egy dupla csúcs.

Mondom én.

CBSmetoo

#827409 Fornit Előzmény: #827408

Ha jobban belegondolok ez a hozzászólás már a metoo mozgalom keményvonalas aktivistái után kiált :)

DBD

#827363 Koffein Előzmény: #827344

kizártnak tartom, mert nem engedett volna tovább, nem vette volna be a megbízást a rendszer.. valami egyéb rendszer hiba lehetett... nem is probléma, mert nem jött le értem, 4,7re, ha 4,9re tettem volna a megbízást ideg lettem volna... :)

SP500 úgy tűnik megkezde…

#827349 TrendMan

SP500 úgy tűnik megkezdett egy 4-órás csökkenő trendcsatornát.

DBD

#827344 matgab Előzmény: #827341

szerintem felcserélted a darabszámot az árral, vagy a tizedesre rossz jelet használtál (,) vs (.).

A legnagyobbakkal is előfordul! :-)

DBD

#827341 Koffein Előzmény: #827339

beadtam a vételi megbízást erre a kbc rendszere visszavonta, wtf van? üzen a zuniverzum, hogy eztet nem kéne meglépni? :D

ok: "a megadott ár nem esik bele a felfüggesztési limitekbe" mi bajod van? be vagyol b@xva? kérdezné bástya elvtárs.. XD

DBD

#827339 Koffein

ahogy elnézem a grafikont, lehet érdemes lenne venni, ha másra nem is, de réstöltésre... talán talán...

Kínai metoo

#827334 matgab Előzmény: #827303

Olyan medve szagot kezdek érezni itt a piacokon...

Bár még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldel a nyárfa az ablak előtt...