kizártnak tartom, mert nem engedett volna tovább, nem vette volna be a megbízást a rendszer.. valami egyéb rendszer hiba lehetett... nem is probléma, mert nem jött le értem, 4,7re, ha 4,9re tettem volna a megbízást ideg lettem volna... :)
kizártnak tartom, mert nem engedett volna tovább, nem vette volna be a megbízást a rendszer.. valami egyéb rendszer hiba lehetett... nem is probléma, mert nem jött le értem, 4,7re, ha 4,9re tettem volna a megbízást ideg lettem volna... :)
Most olvasom, hogy visszavonul, miatta már nem lesz metoo esés.
SP500 úgy tűnik megkezdett egy 4-órás csökkenő trendcsatornát.
szerintem felcserélted a darabszámot az árral, vagy a tizedesre rossz jelet használtál (,) vs (.).
A legnagyobbakkal is előfordul! :-)
beadtam a vételi megbízást erre a kbc rendszere visszavonta, wtf van? üzen a zuniverzum, hogy eztet nem kéne meglépni? :D
ok: "a megadott ár nem esik bele a felfüggesztési limitekbe" mi bajod van? be vagyol b@xva? kérdezné bástya elvtárs.. XD
ahogy elnézem a grafikont, lehet érdemes lenne venni, ha másra nem is, de réstöltésre... talán talán...
Olyan medve szagot kezdek érezni itt a piacokon...
Bár még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldel a nyárfa az ablak előtt...
JD.com nál is beütött a metoozás
"JD.com investors spooked by 'key man risk' after CEO accused of rape"
Nem tudom kínai rv hogy reagál, ha amcsi lenne, már lehet venni kéne metoorés töltésre.
Visa is 3%-ot occsósodott ma.
Előkerestem mikor is vettem... 2015.03 Három hónapig tartottam, és 2% nyerőben adtam el. Azon is szép nyerő lenne mára...
Igen még tartom, emlékszem több mint egy hónapig plusszban sem láttam, aztán gyj után kikapták 20%-al.
Ne is mond, a nagy világéve várásban nem merem hosszabb távon tartani :)
Visszanézve TRIP, AMD, MEET közel duplázott... DIS meg hozta az elvárt 15ot... lassan egy hónapja csak nézegettem, hogy miből kéne csipegetni
amúgy a MTCH is szépet ment, gondolom még tartod, én lemaradtam az augusztusi jólárasításról :)
Ha jól emlékszem ezt az AMD-t Koffein is apróra váltotta valamikor az idén.
Ma meg egy kicsit estek a celebrészvények, ezért beöntik a kisebb tech-eket.
kva AMD hogy kilőtt, pont az utolsó leöntésben 10 USD-nél akartam venni , hogy majd felmegy 15-ig, de vhogy lemaradtam róla. A Cara-t meg kicsavarták a kezemből gyakorlatilag nullán, azóta meg ment egy 10%-ot (természetesen).
kva GME ma legalább +8%-ban van. Nem is értem a múltkor minek verték be majd 15%-kal, amit a Bloombergen úgy kommentáltak, hogy most jöttek rá a vevők, hogy mivel 2 hónap alatt nem történt semmi a felvásárlással kapcsolatban, ezért elkezdték eladni a papírt a befektetők...
Hát szerintem meg nem. Azt nem így -10%-os opening-gel jönnének rá a befektetők. Sokkal inkább (remélem) ki akarták rázni a sok kisbüfit, aki könnyen akart pénzt keresni.
Mondjuk nekem majdnem mindegy, hogy 12 vagy 18 USD az árfolyam, mert az én beker áram vhol 47-50 USD körül van, addig meg nem biztos, hogy felhúzzák...
lehet hogy újra jól árasítják?
"Colin Kaepernicket, egy korábbi profi amerikaifutball-játékost választotta új kampánya egyik főszereplőjének a Nike. A San Francisco 49ers volt irányítója 2016-ban tiltakozási hullámot indított el a színes bőrűek elleni atrocitások ellen: ő volt az első, aki a meccsek előtt elénekelt himnusz alatt letérdelt. Akciója megosztotta a közvéleményt, az ügyben Donald Trump amerikai elnök is többször megnyilatkozott, elítélve azokat, akik szerinte nem tisztelik az Egyesült Államok zászlaját és himnuszát. Azután, hogy a Nike döntése nyilvánosságra került, a közösségi médiában sokan a gyártó bojkottjára szólítottak fel, és videókat osztottak meg, amelyen Nike márkájú holmijaikat égették el. A New York-i tőzsdén a nap egyik nagy vesztese volt a cég, 3,2 százalékkal estek a részvényei, a szakértők azonban arra számítanak, hogy a kampány hosszabb távon beváltja a hozzá fűzött reményeket."