Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

jordan peterson

#827672 Koffein

aktuális témákról beszélnek.. kőkemény pszichológia...

Ahogy mondod, jóléti bet…

#827608 Koffein Előzmény: #827607

Ahogy mondod, jóléti betegség.

Ha kapálnának reggeltől estig, csak amúgy tolnák a buciba a zsíros kenyeret zsírszalonnával, kolbásszal, hogy legyen üzemanyag a következő szakaszra... attól a kis salátától, amit elrágcsálnak egy jobbféle kapát nem tudnának felemelni a felbőszült vérvegák XD

éhezés

#827537 Koffein

"Tavaly 821 millió fő, vagyis minden kilencedik ember éhezett a világon – derült ki az ENSZ jelentéséből, amely szerint harmadik éve nő az éhezők száma. Éveken át ez a szám csökkenőben volt, olyannyira, hogy a világszervezet 2030-ig célul tűzte ki az éhínség felszámolását, ám három éve megfordult a trend. A kiugró növekedést először tavaly vett észre az ENSZ, amely szerint háborús konfliktusok, gazdasági visszaesések és klímaváltozáshoz köthető történések, szárazságok és árvizek tehetők felelőssé a negatív változásért. A helyzet különösen Afrika és Dél-Amerika régióiban romlik."

imapajzs újraaktiválva

#827524 Koffein

ha ez nem rettenti el a gonosz hurrikánt, akkor semmi se :D

"Pat Robertson .. Arra hivatkozva, hogy ezt Jézus is megcsinálta a Galileai-tengerrel, a prédikációján résztvevő híveket felszólította, emeljék kezüket az Atlanti-óceán irányába, "akárhol is van az", hogy így aktiválják az isteni védőpajzsot.

Te Florence-hurrikán, Jézus nevében beszélünk hozzád; felszólítunk, hogy hagyj fel előrenyomulásoddal, hagyj fel a pusztítással, és térj vissza az Atlanti-óceánra!

Robertson felidézte a régi szép időket, amikor "szinte nevetséges volt látni" a hurrikánok igyekezetét, hogy elérjék Virgina államot, de az Isten által emelt pajzsról visszapattanva észak felől is próbálkoztak, de onnan is sikertelenül."

https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/09/11/pat_...

tehenészet

#827118 Tapasz Előzmény: #827098

Tegnap délutános volt a nejem, ma reggel megkérdeztem azért egy két dologról.

Pl. a borjú születése után 10 napig (illetve amíg narancssárga színű a tej) nem alkalmas a tej emberi fogyasztásra. Ez erősíti meg a borjút. Ezt követően már átszoktatják tejporból készült tejre a borjút, de végig ott van az anyja mellett.

Az anyatehenet pedig minden nap fejni kell, mert különben fájdalmai lesznek, illetve begyullad a tőgye.

Ha bika születik, azt eladják, a fekete-fehér, Holsten fajtájút inkább fedezésre, a magyar tarkát hízásra.

A szaporításnál azoknak kell emberi segítség, amelyek nem esnek teherbe a bikától. De ez sem fáj a nősténynek, sőt ...

A szülésnél mindig van segítség, mert mint az embereknél, itt is van rossz irányban lévő magzat.

Kb. 10-15 borjút ellik egy egy tehén, utána vágás (különben mit ennénk, ugye).

És akik ilyen helyen dolgoznak, azok szeretik az állatokat.

Ennyit röviden.

vega-e a kutya?

#827111 banyaiz Előzmény: #827095

Próbáld ki egyszer azt ha lesz rá lehetőséged frissen azonnal fejés után melegen felhörpinteni fél liter tejet. :) Egyetlen baj van ezzel utána bolti furcsa lesz közelében sincs .

Mizonak van egy magas zsírtartalmú teje csavaros műnyag flakonos kiszerelésben árulják 4% környéki zsírtartalom ha jól emlékszem. Az nyomokban hasonlít hozzá de nagyon jóindulattal.

vega-e a kutya?

#827109 matgab Előzmény: #827101

Te sem voltál még egy jó prosztata masszázson, akkor nem kérdeznéd, h minek az...! :-)

Mondjuk gondoltam, h te már "le-ragadsz" az elején! :-D

vega-e a kutya?

#827103 TrendMan Előzmény: #827095

Véleményem szerint az élelmiszeripart bármelyik ágáról lehetne hasonló negatív fényben tetszelgő videót forgatni.

A manipulatív szándék a kamerahsználaton és a tempón is tettenérhető.

A videó végén említett termékek ára (rizstej, kókusztej) kb. 4x magasabb a hagyományos tejnél.

Én továbbra is megiszom a magam mérsékelt mennyiségét.

vega-e a kutya?

#827101 Fornit Előzmény: #827096

Végig sem bírtam nézni...

Az elejénél leragadva... miért raknak műfaszt a bika seggébe??? Annak mi köze bármihez??

vega-e a kutya?

#827097 Tapasz Előzmény: #827095

A feleségem évekig tehenészetben dolgozott, az én eredeti végzettségem élelmiszermérnök. Ez, és a saját tapasztalataim alapján leírhatom, hogy ennek a videónak a 90 %-a ferdítés, a maradék pedig gyökér, állatkinzó melósokról szól (akiket magyarországon az első ilyen eset után kibasz.nak a munkahelyéről). Kiváncsi lennék, hogy ez a fas.zcibáló metoo bajnok mit mond arra, hogy mennyi vadon élő állatot ölnek meg az általa említett növényi "tejek" termőterületeinek növeléséért.

Költözzön Indiába, ott nem ölik meg a szarvasmarhákat.

vega-e a kutya?

#827096 matgab Előzmény: #827095

mondjuk Fornit kollegának azt hiszem tetszeni fog speciel! :-) Bár nem kutyák, de mégiscsak egy zoofilnak meg kell becsülnie ezeket az apró lehulló legális falatokat is! :-DD

vega-e a kutya?

#827095 matgab Előzmény: #827028

gondolkodtam hova tegyem ezt a videot...

Elég brutál video - erős idegzetűeknek... Főleg ha tejivó vagy.

Én mondjuk az voltam sokáig naponta megittam reggel este fél-fél liter kakaót, de mióta laktulóz érzékeny lettem, már óvatosabban nyomom a tejtermékeket...

Szóval lássátok hogyan készül a tej!

vega-e a kutya?

#827028 TrendMan Előzmény: #827027

Ez azért valahogy az IQ-val is összehfügghet:

Az összes többi szereplő angolját értem, de amit ez a csaj összehord, azt elsőre nem.

vega-e a kutya?

#827027 Fornit Előzmény: #827019

Látatlanban azt hittem észak amerikai nő lesz.

A kutya végre életében először normálisan étkezhetett :))