aktuális témákról beszélnek.. kőkemény pszichológia...
Ahogy mondod, jóléti betegség.
Ha kapálnának reggeltől estig, csak amúgy tolnák a buciba a zsíros kenyeret zsírszalonnával, kolbásszal, hogy legyen üzemanyag a következő szakaszra... attól a kis salátától, amit elrágcsálnak egy jobbféle kapát nem tudnának felemelni a felbőszült vérvegák XD
"McDonald's-okat, hentes- és sajtüzleteket rongáltak meg Franciaországban feldühödött vegán-bűnözők"
https://444.hu/2018/09/12/mcdonalds-okat-henteseke...
Ez a vegetarianizmus jóléti nyugati betegségnek tűnik.
Mellesleg miért van egy mopsz a középső transzparensen???
"Tavaly 821 millió fő, vagyis minden kilencedik ember éhezett a világon – derült ki az ENSZ jelentéséből, amely szerint harmadik éve nő az éhezők száma. Éveken át ez a szám csökkenőben volt, olyannyira, hogy a világszervezet 2030-ig célul tűzte ki az éhínség felszámolását, ám három éve megfordult a trend. A kiugró növekedést először tavaly vett észre az ENSZ, amely szerint háborús konfliktusok, gazdasági visszaesések és klímaváltozáshoz köthető történések, szárazságok és árvizek tehetők felelőssé a negatív változásért. A helyzet különösen Afrika és Dél-Amerika régióiban romlik."
ha ez nem rettenti el a gonosz hurrikánt, akkor semmi se :D
"Pat Robertson .. Arra hivatkozva, hogy ezt Jézus is megcsinálta
a Galileai-tengerrel, a prédikációján résztvevő híveket
felszólította, emeljék kezüket az Atlanti-óceán irányába, "akárhol is
van az", hogy így aktiválják az isteni védőpajzsot.
Te Florence-hurrikán, Jézus nevében beszélünk hozzád; felszólítunk, hogy hagyj fel előrenyomulásoddal, hagyj fel a pusztítással, és térj vissza az Atlanti-óceánra!
Robertson felidézte a régi szép időket, amikor "szinte nevetséges
volt látni" a hurrikánok igyekezetét, hogy elérjék Virgina államot, de
az Isten által emelt pajzsról visszapattanva észak felől is
próbálkoztak, de onnan is sikertelenül."
Tegnap délutános volt a nejem, ma reggel megkérdeztem azért egy két dologról.
Pl. a borjú születése után 10 napig (illetve amíg narancssárga színű a tej) nem alkalmas a tej emberi fogyasztásra. Ez erősíti meg a borjút. Ezt követően már átszoktatják tejporból készült tejre a borjút, de végig ott van az anyja mellett.
Az anyatehenet pedig minden nap fejni kell, mert különben fájdalmai lesznek, illetve begyullad a tőgye.
Ha bika születik, azt eladják, a fekete-fehér, Holsten fajtájút inkább fedezésre, a magyar tarkát hízásra.
A szaporításnál azoknak kell emberi segítség, amelyek nem esnek teherbe a bikától. De ez sem fáj a nősténynek, sőt ...
A szülésnél mindig van segítség, mert mint az embereknél, itt is van rossz irányban lévő magzat.
Kb. 10-15 borjút ellik egy egy tehén, utána vágás (különben mit ennénk, ugye).
És akik ilyen helyen dolgoznak, azok szeretik az állatokat.
Ennyit röviden.
Próbáld ki egyszer azt ha lesz rá lehetőséged frissen azonnal fejés után melegen felhörpinteni fél liter tejet. :) Egyetlen baj van ezzel utána bolti furcsa lesz közelében sincs .
Mizonak van egy magas zsírtartalmú teje csavaros műnyag flakonos kiszerelésben árulják 4% környéki zsírtartalom ha jól emlékszem. Az nyomokban hasonlít hozzá de nagyon jóindulattal.
Te sem voltál még egy jó prosztata masszázson, akkor nem kérdeznéd, h minek az...! :-)
Mondjuk gondoltam, h te már "le-ragadsz" az elején! :-D
Véleményem szerint az élelmiszeripart bármelyik ágáról lehetne hasonló negatív fényben tetszelgő videót forgatni.
A manipulatív szándék a kamerahsználaton és a tempón is tettenérhető.
A videó végén említett termékek ára (rizstej, kókusztej) kb. 4x magasabb a hagyományos tejnél.
Én továbbra is megiszom a magam mérsékelt mennyiségét.
Végig sem bírtam nézni...
Az elejénél leragadva... miért raknak műfaszt a bika seggébe??? Annak mi köze bármihez??
A feleségem évekig tehenészetben dolgozott, az én eredeti végzettségem élelmiszermérnök. Ez, és a saját tapasztalataim alapján leírhatom, hogy ennek a videónak a 90 %-a ferdítés, a maradék pedig gyökér, állatkinzó melósokról szól (akiket magyarországon az első ilyen eset után kibasz.nak a munkahelyéről). Kiváncsi lennék, hogy ez a fas.zcibáló metoo bajnok mit mond arra, hogy mennyi vadon élő állatot ölnek meg az általa említett növényi "tejek" termőterületeinek növeléséért.
Költözzön Indiába, ott nem ölik meg a szarvasmarhákat.
mondjuk Fornit kollegának azt hiszem tetszeni fog speciel! :-) Bár nem kutyák, de mégiscsak egy zoofilnak meg kell becsülnie ezeket az apró lehulló legális falatokat is! :-DD
gondolkodtam hova tegyem ezt a videot...
Elég brutál video - erős idegzetűeknek... Főleg ha tejivó vagy.
Én mondjuk az voltam sokáig naponta megittam reggel este fél-fél liter kakaót, de mióta laktulóz érzékeny lettem, már óvatosabban nyomom a tejtermékeket...
Szóval lássátok hogyan készül a tej!
Ez azért valahogy az IQ-val is összehfügghet:
Az összes többi szereplő angolját értem, de amit ez a csaj összehord, azt elsőre nem.
Látatlanban azt hittem észak amerikai nő lesz.
A kutya végre életében először normálisan étkezhetett :))