mind e közben max hangerőn szólt gusztiéktól "aranyeső hulljon nékem" XD
mind e közben max hangerőn szólt gusztiéktól "aranyeső hulljon nékem" XD
Egyébként én anno szereztem egy svédmasszőri végzettséget egy természetgyógyásznál és ő is azt oktatta, hogy az emberi vizelet jót tesz a bőrnek.
Tehát ez a dolog bár furcsának hat, de nem teljesen légből kapott.
Khmmmmm
http://www.life.hu/sztarok/20180830-vajna-timeat-m...
"Ibizán pihen Vajna Tímea és férje, Andy Vajna. Tímeával azonban történt egy kis baleset, megcsípte egy medúza. Hogy csillapítsa fájdalmát, hagyományos módszert alkalmaztak: férje lepisilte. "
"Amikor kijöttem a vízből, kipróbáltam egy hagyományos módszert. Tudom hülyén hangzik, de megkértem Andy-t, h pisilje le a karomat és segített."
A többi fürdőző furcsán nézhetett a parton.
Részegen aludnál egy pesti parkban?
Ne tedd, Budapest egyre veszélyesebb hely...
Holnapi m1 hiradóban már lehet felnőttpelenka lesz az, és Soros Gy csinált bele. :)
http://zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/BFA/2018_augusztus/orban_rahel01.jpg
Nem tudom mi az igazság.A Portfolioról másoltam a linket.
Fotoshoppnak vicces lenne, ha igaziból adásban volt az már gáz.

Piszkos,bolsevista lejárató kampány az egész!Egy roma bula, hogy dobná már az út mellé a sz@rospelenkát!
Több ember volt a Mi Hazánk Mozgalom rendezvényén. Jövőre megkapják a végső lökést és 2022-től mehetnek dolgozni végre.
nyuszi nem nagyot mondtam hanem nem fogtad fel amit, nem az úszás
gyorsaságáról beszéltem (tudod azt külön kéne írni )hanem az úszás típusáról mint stilusról. Olyan a
felfogóképességed mint a betonnak, innen az összes értetlenséged és még okoskodsz is b+.
Akkor legyen a példa amit talán jobban levágsz "mint ló az íráshoz", de ez
se lesz jó mert majd nyilván kitalálod h a ló kibaszott gyorsan ír.
Egyébként meg valszeg nagyon vágod a statisztikát hiszen még összeadni
se tudsz alapvető logikai hibákat követsz el, az integrálról meg azt hiszed h vitorla a lebecq integrálról
meg h lebegő vitorla valószínűségi mezőről meg h valószínűleg ott legelnek a tehenek
....és még a statisztika elején sem járunk
Vajon a demokrácia és a fogyasztói társadalom vagy a demográfia és az autokrácia között van összefüggés? :-)
"hozzám képest annyit értesz mint ló a gyorsúszáshoz"
És ez valószínüleg igaz is :)
bírom, amikor nagyokat próbálsz mondani, egy ló símán gyorsabb egy embernél, a vízben úszva is :)
teljes érdektelenségbe fulladt a jobbik augusztus 20 rendezvény,200embert nem tudtak mozgositani.
mire számitottak a xarháziak?
"Az utóbbi húsz év gazdasági eredményei azonban elképzelhetetlenek lettek volna a politikai síkon elért vívmányok nélkül, amelyek a 25 millió lakosú Ghánát az afrikai demokrácia sikertörténetévé tették. A dicséret egy része a 80-as években még brutális eszközöket alkalmazó Rawlings elnököt illeti, aki az új idők szelét érzékelve 1992-ben megszüntette az egypártrendszert, és választásokat írt ki.
Ezeket ugyan még elcsalta, de 1996-ban már szabályos választásokon diadalmaskodott, négy évvel később pedig, tiszteletben tartva az alkotmányt, nem indult újra az elnökségért. 2000-ben - az ország történetében először - szabályosan megválasztott elnök (John Kufuor) váltott szabályosan megválasztott elnököt."
Attól még nem lesz valami demokrácia (amiről fingod nincs) mert annak mondja magát és a transparency (akinek meg sori bácsinak a seggében nyakig benne a fejed ) is annak mondja. Az a minimum feltétel h 50 éve nem volt puccs meg egypárt rendszer. Ennek még a franciák is alig felelnek meg.
A fejed max arra jó h szöget verjenek be vele, ebben igazad van, elmondtál sok dolgot a demográfiáról amikben akkora baromságok voltak h inkább sokan rád hagyták te meg kihúztad magad h mekkora egy nagy király csákó vagy ám. Nem vagy. A statisztikához meg megnyugtatlak hozzám képest annyit értesz mint ló a gyorsúszáshoz