hö..höö..vg dicsérete ?
banyaiz Előzmény: #826458Nagyon jó példa erre amiről beszélek Usa a "lótuszevők nagy szigete" . :)
Egy példátlan jólét és közben a társadalom egy komoly hányada ezt a hatalmas jólétet droggal tudja átvészelni a mindennapokban. Most a napokban volt egy ilyen hír a Berkeley egyetem közelében ha jól emlékszem egy parkban tömegesen szedték össze a kóválygó polgárokat.
A fájdalomcsillapítókkal amik már össz társadalmi problémává váltak . Vagy a különböző mentális gyógyszerek xanaxtól a nem tudom milyen bogyóig. Mikor olyan hírt olvasol a sztár énekes fogadalmat tett leáll a xanaxxal. :) A téboly , mikor a jólét soha nem látott fokon , és mindezt egy tudatmódosítóval tudja elviselni ezt a nagy jólétet, mert depressziós, vagy fájdalmai vannak, vagy függő vagy mit tudom én millió verzió.
Szóval érdekes dolgok ezek amikor valakinek a jólét az agyára megy. :) Változatos verziói vannak ennek a műfajnak.
A kedvencem mikor egy hollywoodi sztár nagy komolysággal bejelenti szexfüggősége miatt szanatóriumba kellett mennie. :) Ez b+ már tényleg a lótuszevők szigetén is megsüvegelték volna a dekadenciának ezt a fokát. A következő lépésben majd a Xanaxxal is megbirkózik. Az élet nagy kihívásai.