Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

részben idetartozik:http…

#825004 matgab Előzmény: #824903

részben idetartozik:

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/cozma-gyilkos...

Azért a pofám leszakad, tényleg. Mocskos garázda gyilkos, csoportosan elkövetett emberölés után 9 év után simán el van engedve.

Tényleg Hammurapi törvényeit kellene bevezetni, szemet szemért, fogat fogért. Gyilkosságért gyilkosság (f@szom se akar ilyen társadalmi hulladékokat közpénzen a börtönben jogvédők hasznos tanácsaival jól tartatni)

hát igen, megy a körforg…

#824865 matgab Előzmény: #824847

hát igen, megy a körforgás...

Ha a külföldi csapatok kispados emberei játszanak (Rosszul), akkor utána mindig felmerül, hogy inkább azok a játékosok játszanak, akik ha máshol nem is, de legalább a hazai bajnokságban rendszeres játéklehetőséghez jutnak.

Aztán behívják azokat, azok is kilátástalanul játszanak , akkor megint jön az, hogy a külföldön játszók mégiscsak elértek már egy szintet.

Meg a tapasztalt öregek helyett be kellene hívni a fiatalokat, aztán amikor behívják őket és leégnek Andorra meg Luxemburg ellen, akkor mégiscsak jók lennének azok az öregek, akik legalább a kötelezőt hoznák...

Igazából szarból várat építeni nagyon nehéz.

Juhász Roland Király és főleg -legfőképpen- Gera kiöregedésével nem látok ma olyan magyar játékost, aki fazont szabhatna a csapat játékának. Szoboszlai lehet majd ilyen, de az is lehet, hogy Koman Vladimir sorsára jut.

Most a válogatott gerincét kellene hogy adja az az U20-as generáció. Sajnos belőlük csak egyes egyedül Gulácsi tudta hozni azt a szintet, amit ők elérhettek volna. Az összes többi játékos vagy eltűnt a hazai másod vagy még az alatti osztályokban, vagy mint Koman egyik külföldi csapat padjáról mászott át a másikra.

Pedig az egy tehetséges csapat lehetett volna. Elképzelésekkel játéktudással, bátorsággal.

Lehet, hogy előrébb járnánk, ha azt a csapatot az U20 után egy az egyben beteszik a nagy válogatottba és hagyják őket (egy két emberrel kiegészítve), hogy eleinte kikapjanak 4,5,6,8 nullákra, de hátha felépült volna belőlük valami. Régen amikor egy induló serdülő csapatba lehívtak néhány embert az ifiből, akkor kikaptunk 20-0-ra többször is. A serdülők korcsoportjuk alatt voltak 1-2 évvel, de hozzászoktak ahhoz, hogy idősebbek ellen játszanak és 2 év múlva -amikor már saját korosztályuk szerint játszottak megnyerték egymás után a bajnokságokat. Lehet valami hasonlót kellett volna csinálni a magyar fociban is, bár egy válogatottnál sajnos nem hétről hétre együtt edző sorozat meccseket játszó csapatról van szó.

Ahogy a Fradi-t elnézem,…

#824842 TrendMan Előzmény: #824841

Ahogy a Fradi-t elnézem, nem, de az érzés mégis olyan.

Egyébként a lilákkal sincs semmi gondom, annak szurkolok, aki kurázsit mutat.

A Fradi évek óta ugyaníg…

#824840 TrendMan Előzmény: #824838

A Fradi évek óta ugyanígy lebőg.

Kínszenvedés nézni.

Egyébként nekem már az is gyanús, hogy Orbán mindig akkor megy Izráelbe, amikor valamelyik magyar csapat egy izraelivel játszik.

Olyan érzésem van most már, hogy a magyar csapat veresége amolyan diplomáciai ajándék.

Hajrá Lilák? Ezt remélem…

#824838 matgab Előzmény: #824742

Hajrá Lilák? Ezt remélem most a hirtelen örömittasság mondatta veled.

A Maccabi azért még mindig egy százszor komolyabb csapat, mint a Nyevci (vagy kicsoda)...

És a Lilák képesek voltak lebőgni ennek a hírneves Nyevci otthonában 2 góllal is...

Igazi vadúzi dejavu érzés fogott el, bár a vadúzi 4-0-ás csoda eredmény azért még mindig megismételhetetlennek érzem, talán azért mert akkor még mindig úgy gondoltam, hogy a magyar foci színvonala a lichtensteini amatőr foci szintje felett van, de az az akkori pofon mindent megkérdőjelezett.

Egy dolgot nem, hogy többet MTK-ért, Újpestért, Vácért soha többet nem szorítok -max megnézem a meccseiket, ha nemzetközi kupákban indulnak, mert ez a két csapat amióta az eszemet tudom mindig szembeköpte a saját drukkereit, mindig elcsalta, eladta, elalibizte a nemzetközi kupameccseit.

Igen tudom, hogy a Debrecen vagy a Fradi is gyakran megtette ezt, de azért mégsem mindig (főleg amíg létezett a Fradi szív (kb. NB2-es időszakig) és ők képesek voltak néha mégis pozitív meglepetést szerezni.

A HAJRÁ LILÁK messze ken…

#824742 TrendMan

A HAJRÁ LILÁK messze kenterbe verte A BÉKASEGGE ALATTI ZÖLD-FEHÉREKET!

Ha már rivalizálnak, akkor próbáljanak jobb teljesítményt nyújtani.

A Fradi 5-10 éve semmi más, mint a volt nagy magyar nevek temetője, ahová mindenki levezetni jár, a legnagyobb pénzmosoda, ahol a néző csak szív. Egy szégyen-és-gyalázat!

Az, hogy az edző meg ilyen teljesítmény mellett megtartja a székét a legfőbb bizonyíték.

Egy kocsmában a távolból láttam, hogy a fehérek játszanak a sárgák ellen és láttam, hogy a fehérek gólt kapnak.

Na mondom, akkor ez lesz a Fradi!

Lassú, körülményes, motiválatlan, nem mennek emberhez az átadások, elpattannak a labdák, alibi az egész.

Szégyen és gyalázatá. Pfui!

Bejött a hazai újpest gy…

#824733 banyaiz Előzmény: #824630

Bejött a hazai újpest győzelem. Az eredmények igazolták az elképzelésed. Nem tudom milyen szorzója volt de gondolom nem kicsi az idegenbeli 1-3 után.

Kérdés mennyire volt ez tudatos. Nem tartom valószínűnek ezt így megkártyázzák. Túl sok a bizonytalansági tényező benne.

Viszont ha mégis tudatos volt Matgab akkor valahol zseniális .

Akkor ezt a taktikai képességet a focipályán is be kellene vetni, ezt a zsenialitást . :)

Ez a visszaosztás téma érdekes. Hirtelen sok pénz áramlott a fociba és azért mutyik ide vagy oda ebből a játékosoknál csapódik azért le vsz. Több mint korábban a végső összeg ami eljut a keményen drogozó játékoshoz. Gondolom én, mert nem véletlen többen hazajöttek külföldön játszók közül Priskin, Huszti és társaik. Ebbe azért az emelkedő keresetek is szempont volt náluk vsz.

Klubvezetés részről pedig ha egy olyan helyzetben amikor az állam tartja lélegeztetőn a klubot bevállal egy nemzetközi kupameccsen bundát az bátor azért. Nagyobbnak tűnik a rizikója mint a haszna, mert egyébként is dől a pénz eredmények nélkül is az államtól.

Nem feltétlenül a játéko…

#824630 matgab Előzmény: #824623

Nem feltétlenül a játékosok mixelnek, hanem a sportvezetők, klub tulajdonosok.

És a nagy lóvé nem a játékosoknál köt ki, te tévedésben vagy!

Azt a nagy lóvét nekik vissza kell osztani, a managereknek, edzőknek, klubigazgatóknak, klub tulajdonosoknak...

Szóval a játékosok is bundázhatnak még.

Azért van ennyi külföldi itt Mo-n, mert egy afrikai simán bevállalja, hogy a fizetésének a felét visszaadja és ha 1-3 év múlva a nav rászállna (mármint nem is nagyon van jogcíme- mert a visszaadásról nincs papír csak kp, adóbevallást meg majd csak később kellene beadnia), addigra már hűlt helye van az országból (vagy legalábbis annak a cégnek, amin keresztülfolyatták a játékos nevében a pénzt).

Egy magyar játékos meg tart attól, hogy az itteni adóhatóság egyszer majd előveszi, de azért ők is bevállalják, hidd el, csak kevésbé merészen. Ezért van ez a marha sok légiós.

Szoktam nézni az oddsoka…

#824623 banyaiz Előzmény: #824621

Szoktam nézni az oddsokat de soha nem fogadok semmilyen meccsre. Párszor volt úgy ez tuti meg kellene tenni. Nézegettem is már 1-2 alkalommal online hogyan megy. De nem fogadtam.

Szerintem most elég jól meg vannak fizetve magyar focisták . Nem hiszem tippmixxelnének bár ki tudja. Volt ez a bundabotrány Kenesei féle bírósági hercehurca az is lehet kicsit elvette a kedvet ettől.

Amikor ilyen hírek jöttek csődben egy rakás csapat és a játékosok éheznek. Akkor rápörögtek erre. Most dől a lóvé .

Egyszer láttam egy Honvéd meccset valami kutyaütő balkáni csapattal . 8-1 vagy hasonlóra nyerte a Honvéd. Az ellenfél kapusa szó szerint félreugrott többször a labda elől. :) Ilyet mondom , és semmi következménye nem lett emlékeim szerint.

én pont azon gondolkodta…

#824621 matgab Előzmény: #824614

én pont azon gondolkodtam, a Rabotnicki elleni veresége és a Vidi kinti döntetlenje kapcsán, hogy most, hogy már mindig tutira meg lehetett fogadni a magyar csapat kudarcát a Tippmixben, lehet, hogy változtatnak és egy első fordulóbeli szar eredmény után otthon fordítani fognak -mert arra már jól fizethet a tippmix.

Nos véletlen vagy nem, de valóban így történt.

Most még megnzéhetjük az Újpestet is, hogy hasonlóan mixeltek-e vagy beérik a kisebb , de könnyebben produkálható nyerővel- azaz itthon is kikapnak...