Hozzászólás
matgab Előzmény: #824742Hajrá Lilák? Ezt remélem most a hirtelen örömittasság mondatta veled.
A Maccabi azért még mindig egy százszor komolyabb csapat, mint a Nyevci (vagy kicsoda)...
És a Lilák képesek voltak lebőgni ennek a hírneves Nyevci otthonában 2 góllal is...
Igazi vadúzi dejavu érzés fogott el, bár a vadúzi 4-0-ás csoda eredmény azért még mindig megismételhetetlennek érzem, talán azért mert akkor még mindig úgy gondoltam, hogy a magyar foci színvonala a lichtensteini amatőr foci szintje felett van, de az az akkori pofon mindent megkérdőjelezett.
Egy dolgot nem, hogy többet MTK-ért, Újpestért, Vácért soha többet nem szorítok -max megnézem a meccseiket, ha nemzetközi kupákban indulnak, mert ez a két csapat amióta az eszemet tudom mindig szembeköpte a saját drukkereit, mindig elcsalta, eladta, elalibizte a nemzetközi kupameccseit.
Igen tudom, hogy a Debrecen vagy a Fradi is gyakran megtette ezt, de azért mégsem mindig (főleg amíg létezett a Fradi szív (kb. NB2-es időszakig) és ők képesek voltak néha mégis pozitív meglepetést szerezni.