Arra inkább mennek, amerre nem sejtenek kerítést.
Ne mondd, hogy ennyi gyakorlati érzéked nincs.
Arra inkább mennek, amerre nem sejtenek kerítést.
Ne mondd, hogy ennyi gyakorlati érzéked nincs.
ahogy nalunk sem, mivel nem is jottek
ha tenyleg jonni akarnak, akkor viszont ennyit er
Ott írja, hogy már nagyon régóta nem történt ilyen.
egy nagyon komoly hatarkerites kb ennyit er...
jaaaj máááá, minden világos. nem szóltak a svéd kislánynak, hogy ez egy csereügylet, egyet visszaküldenek, és helyette küldenek 602 migrit spanyolo. érintésével :o))
na jo fehér lett végül a torontoi lövöldöző is....két napig kb.
F. H. Husszein,pakisztáni,iraki
jutott már oda is.
10éves gyereket lőtt le és többeket.
Vaze a nemzeti köztévében már úgy nyomatják a migrációs témákat, mint az átkos rendszerben a pártpolitikai műsorokat.
Beszélő fejek egész nap makognak, mintha a párt következő ötéves tervéről lenne szó.
És akkor a hülye 'Merkel-rendszer' meg még adja alájuk a lovat!!!
azért ma lübeckben az idiota iráni csak megszurkált 22 embert egy buszon.
a bannolás nem igaz. Másnap már a vicepolgármester meg egyéb szóvivök is nyilatkoztak, elsösorban a gyerek miatt.
A saját gyereke. Elveszítette a láthatási jogot egy perben és zaklatta a nöt, aki erre feljelentette.
2013-ban érkezett olaszok felöl, aztán valahol az idörendben elutasították a menekültkérelmét.
Tehát az nem igaz, hogy merkel bannolta a hírt, de az igaz, hogy a srác levagta a kislány fejét? A saját gyereke volt?
nyugodj meg, sikerült cáfolni :)
amúgy érdekli az embereket, csak magas az ingerküszöb...
Ez az álhírgyártás, valóban a 21.század egyik legnagyobb találmánya!Szerintem, nem kis részben oroszok - no meg a jó kerályunk - állnak a műfaj használói között.Dühítő, mert nehéz ellene küzdeni és maradandó károkat okoz.Rájöttek, hogy a mai világban a hírek eltussolása nehézkes, de arra is rájöttek, hogy némi változtatással, ezek a hírek a saját céljaik érdekében is felhasználhatóak.
tehát amióta a német sajtó beszámolt a német esetröl (és a kutyát nem érdekelte itthon), addig a pontig, amíg elövette a témát valami álhírportál, és csinált belöle egy kamu elhallgatós sztorit (ami érdekes lett magyarországon)
Statisztika alapján megölt magyarországon (többnyire hosszas bántalmazás után) 12-20 nöt a volt férje, pasija stb
(És ez a kutyát nem érdekelte itthon)
Ez a 21. század
Kiskorú lányokat magyarországon kb havonta egyszer ölnek.
amúgy szerelemféltés magyarországon:
"az erőszakos jellegű bűncselekmények száma 2006 óta folyamatosan növekszik, a bűnelkövetők 85%-a férfi. A meggyilkolt nőknek több mint felét (volt) férjük vagy élettársuk ölte meg, Magyarországon minden héten legalább egy nőt meggyilkol férje vagy volt férje, élettársa vagy volt élettársa, barátja vagy volt barátja. A partnerük által megölt férfiak bírósági aktáiból az esetek 80 százalékában tudható, hogy a nő elkövetővé válását hosszan tartó súlyos feleségbántalmazás előzte meg a férfi részéről. "
én tudom, hogy vannak akik szeretik ha pofátlanul hazudva náci propagandát tolnak az arcukba, engem kicsit zavarna :)
Ja, az nyilván "meg van bocsájtva"
Ilyenkor mindig az a reklám jut eszembe, a kétértelmü kérdéssel
"Nem zavarja a szemét?"
Az adott kérdésben engem leginkább az érdekel, hogy (ha és esetleg) valaki szembesül ilyesmi hazug propagandával, nem gondolkodik el, hogy
-ki vett palira?
-mi célból?
-milyen érzéseket, indulatokat váltott ki bennem a cikk?
-ez kinek is az érdeke?
-hány emberben váltott ki esetleg hasonlót?
Meg ilyenek.
Ezeket nem Soros pénzeli...úgyhogy nem téma.
Jaaah hogy "szerelemféltési ügy", akkor meg van bocsájtva? :)
miután láttam, milyen egyéb 'hírekkel' dolgozik a linkelt honlap, jobban is utánanéz szerintem józan eszü ember (azaz egy szavát sem hiszi bemondásra)
Én április 12-13-i dátummal egy sor német (pl Welt, Cicero, thelocal, Merkur, süddeutsche), egy sor nemzetközi (még pakisztánit is dobott a gugli), de még wiki szócikket is találtam, korrekt beszámolóval (mindenhol említik a gyereket is).
Azon túl, hogy a holdat is lehazudták nektek az égröl, a valódi tényállás egy része is el lett hallgatva, ti. vszínü szerelemféltési ügy (amit amúgy áprilisi, állítólag elhallgató német sajtótermékek pontosabb beszámolóiból gyanítok, nevezetesen a helyszínen volt az új pasi is)