Én is ezt szerettem volna mondani.
Még azt azért hozzáfűzném, hogy a döntőben a franciák nyerni akartak a horvátok meg örömfocit játszani, így pedig nem lehet nyerni.
Azért Szép volt fiúk!
Én is ezt szerettem volna mondani.
Még azt azért hozzáfűzném, hogy a döntőben a franciák nyerni akartak a horvátok meg örömfocit játszani, így pedig nem lehet nyerni.
Azért Szép volt fiúk!
Furcsa döntő volt. Hasonlóan mint az egész vb.
A legjobb játékos Maradona volt. Benne volt a legtöbb élet 60 évesen, igaz valószínű doppingolt előtte utána közben. :) Komoly doppingszerekkel együtt alig állt a lábán de több életjelet mutatott mint sok meccsen 100 milliós játékosok. :)
Még Griezmann játékát mondanám úgy az egész vb-t nézve szép dolgokat mutatott. Nagyon technikás, gyors focista, ebből valamit felcsillantott egy -egy meccsen.
Horvátokról , nagyot küzdöttek de azért az ág amire kerültek főleg, hogy a spanyoloknak nem volt kedvük focizni a könnyű ág volt. Az a csapat aki az orosz válogatottat nem tudja legyőzni rendes játékidőben az ne legyen világbajnok vsz.
Viszont ennek az okoskodásnak semmi értelme nincs.
az afrikai argentin volt az igazi vb döntö, a többieket az afrok könnyedén lezúzták
hoz egy agyvérzést Habonynak ?
Nekünk stadionunk van.
A migránssimogatóknak vb gyözelmük van.
Szegény horvátoknak egyik sincs.
http://alapblog.hu/udvozoljuk-a-juventusban/
Ezen a gondolatmezsgyén továbbhaladva, sokkal megértőbben kellene szemlélnünk, a miniszterelnökünk foci mániáját!Kár, hogy Vakmajom csak az üzlet lehetséges pozitív végkifejleteit említi,a negatívokról már nem mond semmit!
akkor yo:)
Műanyag ízt éreztem . :) Kannás bor jelleget ha már bor. :)
Nem tudom lehet túl sok meccset néztem vb-n de ezek az elődöntök nem varázsoltak el egyik sem. A negyeddöntők közül az Uruguay -Francio meccstől vártam magas színvonalat. Az nem jött be . A Belgium -Brazília ami várható is volt, hogy jó derbi lesz az vállalható volt . A többi negyeddöntőt el is felejtettem nagyjából és a 2 elődöntőt is. Töröltem a merevlemezemről ne foglalják a helyet, automatikus törlés ahogy vége volt . :)
A nyolcaddöntők közül pedig a Belgium Japán ami megütötte az ingerküszöbömet. Illetve lefelé pedig a spanyol -orosz ütötte át a tűrőképességemet. Már mindent csináltam meccs közben. De nem akartam elhinni 11-esek lesznek és ez tartott még meccsben. Még a portugál -uru meccs a 16 között az még tetszett. Na ott még azt a gólt megemlíteném amikor a támadás Cavani-Suarez-Cavani és gól. :) Na az különleges volt 2 pontos passz térfélen átívelő és egy bólintás. Azt már eltettem a fényképalbumba. :)
Még az a jelenetet mikor Honda a japán belgán kb 35 méterről készült a végén szabadrúgáshoz. Mondom mit akar a csóka onnan el se lát a kapuig. Ráküldte úgy csak lestem kapusnak kapaszkodni kellett és már csak pár perc volt vissza. Volt önbizalma.
https://index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/12/...
Állítólag a szerb teniszcsillag --> Djokovic is nagy horvát drukker lett, amiért Szerbiában heves támadások kereszttüzébe került.
Dunamenti futballlkultúrában az a rossz, hogy nálunk a győzelem elúszik és meg sem áll Horvátországig...
Ma délután a szőlőben ez jutott eszembe nekem is!
bor persze