Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Igen, stimmel. Jó nagy k…

#823887 TrendMan Előzmény: #823885

Igen, stimmel. Jó nagy káosz volt a japán védelemben.

Érdemes megnézni a japán arcokon a kétségbeesést, ahogy behullik a labda.

Az élet a legnagyobb forgatókönyvíró.

Viszont a videó alapján Verthongen szerintem tudatosan fejelte oda.

Persze, ott volt Honda s…

#823885 matgab Előzmény: #823881

Persze, ott volt Honda szabadrúgása pl. az nagyon beakadt volna.

A 2. japán gól nagyon nehezen lett volna védhető. Gyönyörűen húzott kifelé a középről a labda, nem egyenes vonalú mozgással haladt. A kapus időben elugrott, de annyira sarokra ment, hogy nem érhette el.

A japán kapusnak is voltak védései, emlékezzetek csak Lukaku közeli fejesére és azt azt közvetlenül megelőző közelről leadott lövésre.

Én a japán kapus hibáját az első gólnál nem is abban látom, hogy rossz helyen állt a fejesnél, mert azt annyira hülyén találta el, hogy nem lehetett rá számítani. Ha valaki ott hibázott az a japán hátvéd volt, aki tett egy lépést a belga felé, majd amikor látta hogy nem fogja elérni a labdát, akkor ahelyett , hogy felugrott volna, hogy legalább ütközéssel nehezítse a belga fejesét, inkább megtorpant és visszalépett. Nézzétek meg.

A kapus ott hibázott az első gól előtt, hogy felugrott kiöklözni a labdát és akkorát öklözött, hogy a 16-oson belül lepottanyt a labda (amit a másik japán védő felrúgott az égbe -hát ez sem volt egy szerencsés mozdulat). Ha már kimozdul a kapus öklözni, akkor azt neki el kell ütnie -ki a fenébe.

Én inkább a japán kapust…

#823883 TrendMan Előzmény: #823877

Én inkább a japán kapust venném elő:

1 bravúr a megfelelő időpontban elég lett volna a japánoknak a továbbjutáshoz.

De ő csupán néző volt.

azt nem tudom akkor mega…

#823881 Sumér harcos Előzmény: #823878

azt nem tudom akkor megadták volna ha bemegy?mikor a japán kapus és egy belga kirepült a pályáról,tehát 2 ember nem tartózkodott a pályán,kb 20másodpercig,az oldalhálóban evickéltek,tehát egy gólnál célszerű 22 főnek a pályán tartózkodni,vagy ez nem érdekes?

én a távoli lövéseket mindig 80%ban a kapusnak irom,mint a második japán gól.

20-40méterekről ellőtt labdákra figyeljen a kapus,persze lehetett takarásban,nem blokkolták meg ilyen kifogások.

Azért a belga kapusnak v…

#823878 matgab Előzmény: #823870

Azért a belga kapusnak voltak nagy védései is. A gólokról meg nem igazán tehetett, talán az elsőt kifoghatta volna, de azért Király Gabi szerintem ugyanezen belga védelem mögött legalább 3-4 gólt kapott volna.

japán video szerint 19m …

#823877 matgab Előzmény: #823869

japán video szerint 19m volt a labda röppályája.

nagy mákja volt a belgáknak, ha 5 perccel később talál be, akkor lehet, hogy már nem tudtak volna ennyire visszajönni a meccsbe.

Ha a japánok előbb behozzák Hondát, még 0-2-nél, akkor lehet találtak volna még egy gólt...

Azért a 3 belga gól az félelmetesen erőteljes és gyors volt. Nem tiki taka, hanme tik -tak és gól.

:)egyébként a belga kapu…

#823870 Sumér harcos Előzmény: #823868

:)

egyébként a belga kapus intézte vsz,hogy szoros lett ez.

kommentár mondotta:):

"majdnem beszerencsétlenkedte magának"

"röpköd összevissza,de nem tényező a mai meccsen"

és valóban,kurtoá egy este volt:)

Én nem:-)Viszont Kolumbi…

#823868 TrendMan Előzmény: #823867

Én nem:-)

Viszont Kolumbia még soha nem ejtette ki Angliát vb-n.

Talán még le se győzték őket soha?

Belgák ezzel a 2. félide…

#823865 matgab Előzmény: #823863

Belgák ezzel a 2. félidei játékával simán ki fogja ejteni Braziliát.

Ez a Leekens jól megalapozta ezt a belga csapatot... (Hahahahah).

Nekem is ez a kameruni m…

#823863 matgab Előzmény: #823860

Nekem is ez a kameruni meccs jutott eszembe.

Szépen és nagyon gyorsan játszottak a japánok, ha a ruszkik/argentínok ellen kellett volna játszaniuk, akkor bejutottak volna.

De én 0-2-nél is belga győzelmet vártam, legfeljebb hosszabbításban.

Nos , akkor most Kolumbia kiejtheti Angliát és akkor minden meglátásom/jóslatom igaz lesz lényegileg.

Jól játszott Japán, le a…

#823861 TrendMan

Jól játszott Japán, le a kalappal.

A belga szépítő gól máig nem tudom, hogy hullott be?

ez nekem teljesen hasonl…

#823860 Sumér harcos

ez nekem teljesen hasonló meccs volt,mint az 1990es VB-n,

Anglia-Kamerun 3-2

ott Milla itt Honda a két párhuzamos öreg.

hoppá El KÚRTOÁ!Izlandom…

#823853 Sumér harcos

hoppá El KÚRTOÁ!

Izlandom ha nem is,de talán ezek:)

de sok idő van az a gond.

Matgab effekt

#823838 matgab Előzmény: #823829

azt hogy portugália és svájc ellen semmi esélyünk, azt én már a sorsolás után megmondtam.

Azt mondtam, hogy örüljünk, ha a 3. hely meglesz.

A svéd Svájc meccsen a svájci albánok el vannak most tiltva. Shaquiri és Shaqa eltiltása svájcnak olyan, mintha a Portugáloknál eltiltanák CR7-et és Pepét. Vagy az uruknál a Cavani -Suarez kettőst.