Igen, stimmel. Jó nagy káosz volt a japán védelemben.
Érdemes megnézni a japán arcokon a kétségbeesést, ahogy behullik a labda.
Az élet a legnagyobb forgatókönyvíró.
Viszont a videó alapján Verthongen szerintem tudatosan fejelte oda.
Igen, stimmel. Jó nagy káosz volt a japán védelemben.
Érdemes megnézni a japán arcokon a kétségbeesést, ahogy behullik a labda.
Az élet a legnagyobb forgatókönyvíró.
Viszont a videó alapján Verthongen szerintem tudatosan fejelte oda.
Persze, ott volt Honda szabadrúgása pl. az nagyon beakadt volna.
A 2. japán gól nagyon nehezen lett volna védhető. Gyönyörűen húzott kifelé a középről a labda, nem egyenes vonalú mozgással haladt. A kapus időben elugrott, de annyira sarokra ment, hogy nem érhette el.
A japán kapusnak is voltak védései, emlékezzetek csak Lukaku közeli fejesére és azt azt közvetlenül megelőző közelről leadott lövésre.
Én a japán kapus hibáját az első gólnál nem is abban látom, hogy rossz helyen állt a fejesnél, mert azt annyira hülyén találta el, hogy nem lehetett rá számítani. Ha valaki ott hibázott az a japán hátvéd volt, aki tett egy lépést a belga felé, majd amikor látta hogy nem fogja elérni a labdát, akkor ahelyett , hogy felugrott volna, hogy legalább ütközéssel nehezítse a belga fejesét, inkább megtorpant és visszalépett. Nézzétek meg.
A kapus ott hibázott az első gól előtt, hogy felugrott kiöklözni a labdát és akkorát öklözött, hogy a 16-oson belül lepottanyt a labda (amit a másik japán védő felrúgott az égbe -hát ez sem volt egy szerencsés mozdulat). Ha már kimozdul a kapus öklözni, akkor azt neki el kell ütnie -ki a fenébe.
mondjuk igen,a japán kapus is ritka béna volt az első belga gólnál.
Én inkább a japán kapust venném elő:
1 bravúr a megfelelő időpontban elég lett volna a japánoknak a továbbjutáshoz.
De ő csupán néző volt.
azt nem tudom akkor megadták volna ha bemegy?mikor a japán kapus és egy belga kirepült a pályáról,tehát 2 ember nem tartózkodott a pályán,kb 20másodpercig,az oldalhálóban evickéltek,tehát egy gólnál célszerű 22 főnek a pályán tartózkodni,vagy ez nem érdekes?
én a távoli lövéseket mindig 80%ban a kapusnak irom,mint a második japán gól.
20-40méterekről ellőtt labdákra figyeljen a kapus,persze lehetett takarásban,nem blokkolták meg ilyen kifogások.
Azért a belga kapusnak voltak nagy védései is. A gólokról meg nem igazán tehetett, talán az elsőt kifoghatta volna, de azért Király Gabi szerintem ugyanezen belga védelem mögött legalább 3-4 gólt kapott volna.
japán video szerint 19m volt a labda röppályája.
nagy mákja volt a belgáknak, ha 5 perccel később talál be, akkor lehet, hogy már nem tudtak volna ennyire visszajönni a meccsbe.
Ha a japánok előbb behozzák Hondát, még 0-2-nél, akkor lehet találtak volna még egy gólt...
Azért a 3 belga gól az félelmetesen erőteljes és gyors volt. Nem tiki taka, hanme tik -tak és gól.
:)
egyébként a belga kapus intézte vsz,hogy szoros lett ez.
kommentár mondotta:):
"majdnem beszerencsétlenkedte magának"
"röpköd összevissza,de nem tényező a mai meccsen"
és valóban,kurtoá egy este volt:)
Én nem:-)
Viszont Kolumbia még soha nem ejtette ki Angliát vb-n.
Talán még le se győzték őket soha?
én is belgát éreztem 0-2nél is.
sajnos.
Belgák ezzel a 2. félidei játékával simán ki fogja ejteni Braziliát.
Ez a Leekens jól megalapozta ezt a belga csapatot... (Hahahahah).
Nekem is ez a kameruni meccs jutott eszembe.
Szépen és nagyon gyorsan játszottak a japánok, ha a ruszkik/argentínok ellen kellett volna játszaniuk, akkor bejutottak volna.
De én 0-2-nél is belga győzelmet vártam, legfeljebb hosszabbításban.
Nos , akkor most Kolumbia kiejtheti Angliát és akkor minden meglátásom/jóslatom igaz lesz lényegileg.
Jól játszott Japán, le a kalappal.
A belga szépítő gól máig nem tudom, hogy hullott be?
ez nekem teljesen hasonló meccs volt,mint az 1990es VB-n,
Anglia-Kamerun 3-2
ott Milla itt Honda a két párhuzamos öreg.
végük is van
hoppá El KÚRTOÁ!
Izlandom ha nem is,de talán ezek:)
de sok idő van az a gond.
beszarás... én se
azt hogy portugália és svájc ellen semmi esélyünk, azt én már a sorsolás után megmondtam.
Azt mondtam, hogy örüljünk, ha a 3. hely meglesz.
A svéd Svájc meccsen a svájci albánok el vannak most tiltva. Shaquiri és Shaqa eltiltása svájcnak olyan, mintha a Portugáloknál eltiltanák CR7-et és Pepét. Vagy az uruknál a Cavani -Suarez kettőst.