Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

re

#823836 Spade Előzmény: #823814

sztem kellene lennie egy olyan versenynek is ahol a passzokat a meccs végén lepontoznák lenne egy technikai pontszám amibe beszámítana h hányat passzoltak és a nehézségi fok és lenne egy művészi kivitel pontszám. Sztem azt megnyerhetnék a spanyolok versenyben a brazilokkal, ez a golra játszás már olyan elcsépelt :)

Matgab effekt

#823833 banyaiz Előzmény: #823831

Jók a franciák szó se róla veszélyes csapat. De ilyen jó csapattal mint Uruguay nem találkoztak ezen a vb-n. Dánok elleni meccsükön már továbbjutók voltak. Argentína pedig védekezésben nem volt túl szervezett.

Ez egy nagyon jó meccsnek és nagy taktikai csatának néz ki. Mert vsz Uruguay nem teszi meg azt a szívességet gyors embereikkel végigrohanjanak rajtuk.

Matgab effekt

#823831 Koffein Előzmény: #823829

franciákat ne becsüld alá, olyan kontrájuk van, hogy mire felébred az ellenfél már a16oson belül a kapussal néz farkas szemet valamelyik feka... :)

Matgab effekt

#823830 banyaiz Előzmény: #823825

Összejött volna egy német orosz elődöntő Sztálingrádban. :) Mekkora poén lett volna, vagy inkább groteszk. Körben eltemetve 300-500 k német katona és dupla annyi orosz és a stadionban 70 év múlva megy a focimeccs a két csapat között.

Érdekes érzés lehetett azért a német válogatottnak orosz földre lépni pár évtizede nagyszüleik is Moszkva felé mentek furcsa érzés lehetett ez.

Nekünk is az lett volna ha kijutunk és mondjuk Volgográdban egy meccs a ruszkikkal .

Matgab effekt

#823829 banyaiz Előzmény: #823823

Az argentinok naggyá tették az ellenfeleiket ezen a vb-n.

Mivel nem volt védelmük .

Horvátokat, és a franciákat is naggyá tették ezzel .

Szerintem Uruguay elkaphatja a franciákat, és inkább a franciák védelme a sebezhető. Uruguaynak a védelme és a középpályája is nagyon jó , csatársor klasszis. Az egész vb-n 1 gólt kaptak eddig. Nagy meccs lesz az. Uruguaynak a focija engem az Atletico Madridra emlékeztet. Nagyon szervezett jó csapat vsz.

Amin gondolkodtam látva milyen teljesítmény kellett a portugálok legyőzéséhez, és a svájciak eddigi igen jó játékát látva mennyire nem volt semmi esélyünk a kijutásra már a sorsolás pillanatában.Közünk nincs ahhoz a szintű focihoz ami ennek a két csapatnak a legyőzéséhez kell.

A svéd -svájci meccs is nagy derbinek ígérkezik . Nagyon masszív az a svéd csapat is nem véletlenül ejtették ki az olaszokat pótselejtezőn. Azért én ott kicsit a svájciakat játékban jobbnak érzem .

Matgab effekt

#823825 matgab Előzmény: #823824

Nagyon nem ment az oroszoknál a tengelyhatalmak országainak.

Olaszo, Magyaro, Románia, Szlovákia, Finnország, Bulgária (Csehország) ki sem jutott, míg a németek az első körben kiestek.

A japánok jutnak a legtovább, de esélyük sincs. Pont úgy, mint a 2. VH alatt.

Matgab effekt

#823824 matgab Előzmény: #823823

Továbbra is francia- horvát döntőt várok, azaz az elődöntőkben a fra-bel meccs és a horvát -Col meccs az első csapatok sikerét hozzák.

Matgab effekt

#823823 matgab Előzmény: #823641

na ebből egész sok minden bejött eddig, csak az orosz győzelem lepett meg, illetve az uruk lőttek még egy gólt a semmiből így az nem lett 11-es.

A horvátok tegnapi meccse kicsit elbizonytalanított, lehet, hogy mint az EB-n a magyar válogatott a torna elejére időzítették a csúcsformát?

Az oroszokon sztem azért tovább fognak jutni.

Ezek a spanyolok úgy játszottak, mintha Putyin megígérte volna nekik, hogy a most induló repülő után minden Spanyolországba induló repülőt le fog szedni az orosz légelhárítás...

Franciák simán lelépték az Argentínokat , akik totálisan szét voltak esve, rosszabb volt, mintha nem is lett volna edzőjük.

Mexikó Brazil meccs kemény lesz, max 1 gólos brazil győzelmet várok, de benne van ebben is a 11-esek lehetősége.

Belgák simán verik Japánt.

Svéd-Svájc: Hát itt bárki nyerhet, de inkább a svédeket érzem esélyesnek, főleg, ha úgy játszanak, ahogy a németek ellen a gól előttig.

Kolumbia Anglia meccsnél meglepetést várok, Kolumbia fog nyerni és a svédek ellen is bőven lesz esélyük.

Ergo szép lenne egy Kolumbia - Horváto. elődöntő.

Túloldalon a belgák tovább fognak jutni a brazilokkal szemben egy gólzáporos meccsen.

A franciák pedig kiejtik az urukat, mint említettem, pont az uru védelem hibázására számítok. Kivétel lehet, ha Cavani nem játszik és ezért az Uruk úgy beállnak védekezni 10 emberrel, hogy kihúzzák 11-esekig, akkor bármi lehet.

Küzdöttek végül is szer…

#823815 banyaiz Előzmény: #823812

Küzdöttek végül is szervezetten védekeztek . Arra gondoltam ha tovább is juthatnak az oroszok az csak bírói segítséggel. Nem volt rá szükségük. Érdekes volt a meccs. :) Spanyolok minimális kockázatot sem akartak vállalni. Arra gondoltam majd az utolsó 20 percben rendes játékidőben addig kifárasztják a ruszkikat . De hát csak folytatták amit addig. :)

Ami nekem nagyon tetszett az Uru-portugál magas színvonalú meccs volt. Az argentin francia még sokkal jobb lehetett volna így se volt rossz ha az argentinoknak van védelmük is.

re

#823814 banyaiz Előzmény: #823764

Ez a tegnapi két meccs elképesztő volt. Spanyolok belemerültek a tikitakába aztán letelt a 120 perc. Ilyet még nem láttam az ellenfél térfelének a közepén passzolgattak és egész meccsen kétszer nem tudtak kapura lőni kb. :) B+ ha 40 méterről percenként rálövik abból is 1-2 gól az egész meccsen csak beakadt volna. Megpattan, vagy valahogy Diego Costa elé pattan. Ha már semmi ötletük nem volt . A tikitaka varázsa annyira megfogta őket egyszer csak eljöttek a 11-esek.

Horvát -dán meccs nagyon jó kis meccs volt vsz. Jó volt ez a dán csapat . Horvátoktól többet vártam. Majdnem kiestek.

re

#823764 Spade Előzmény: #823754

én a spanyol oroszt nem venném biztosra, egy kis dipponggal (a spanyolok is tolják ezerrel) megtolva a spanyolok majd csak a meccs végén értik meg mi történt mikor lassítva visszanézik az oroszok játékát :)

a horvát és a portugál vékony csapat ha kulcsjátékosukat lekapcsolják csak mozizzák a meccset, a belgák és az angolok szarok sztem egy jó védelem ellen nem tudnak majd játszani ha nem jön a mák. Brazil argentin spanyol francia érhet oda sztem a végére

Tegnap japcsik eléggé gy…

#823754 banyaiz Előzmény: #823749

Tegnap japcsik eléggé gyenge produkciót mutattak. De még lehet tartogatnak meglepetést. :)

Ha muszáj lenne fogadni akkor két meccset látok elég biztosnak belga győzelem japánok ellen, és spanyol győzelem az oroszok ellen. A többi az elég kemény derbi mindegyik vsz. Mondhatnám még a brazilok simán verik Mexikót, de nem lesz az olyan könnyű nekik esélyesség és tét inkább őket fogja nyomni.

Vagy brazil -spanyol dön…

#823750 banyaiz Előzmény: #823701

Vagy brazil -spanyol döntő. Spanyolok elvileg a döntőig egyetlen olyan csapattal sem találkoznak akit papírforma alapján nem vernének. Horvátoknál is elvileg jobbak papíron.

Ezen a spanyol ágon kellett volna a németeknek lenni papírforma alapján és akkor elődöntőben egy német -spanyol derbi.

Egységesebbnek tűnik a horvát csapat mint a spanyol és sikerre éhesebbnek. De hát ez még így a csoportmeccsek alapján elég merész feltételezés.

persze hiába japánnak sz…

#823749 Sumér harcos

persze hiába japánnak szurkolok,valszeg ugy kiesik mint a szél..

először azt hittem hirtelen hogy angolok nem mentek tovább..

az apacs Lótuszcsík

#823702 TrendMan Előzmény: #823701

Egyébként nekem Lótuszcsík a kedvenc játéksom, aki a komancsoknál játszik.

Én sem tartom kizártnak …

#823701 TrendMan

Én sem tartom kizártnak a brazil-horvát döntőt.

Érdekes, hogy az a csapat ment tovább fair-play alapon, amelyik elcsalta az utolsó meccse utolsó 30 percét és meg sem próbált gólt lőni.

Ezt a Fifa remekül kitalálta!

Matgab effekt

#823670 banyaiz Előzmény: #823641

El tudnék képzelni egy brazil -horvát döntőt az eddigiek alapján.

De nagyon korai még. Az eb-n is a csoportmeccsek alapján ahol a portugálok csak szenvedtek ki tippelt volna rájuk megnyerhetik. :)

Nem látok már a legjobb 16 között se olyan párosítást amire azt mondanám sima továbbjutó valaki.

Mondjuk a spanyol -orosz ha mindkét csapat a legjobbját hozza és a videóbíró nem szól közbe akkor spanyoloknak simán be kellene húzni 3 góllal. De a spanyolok is elég messze vannak a csúcsformától kb mint a németek voltak, és az oroszok hazai vb-n .

Matgab effekt

#823667 banyaiz Előzmény: #823640

Az Gündogan volt. Nem nagyon játszott a vb-n talán a svédek ellen csereként de nem vagyok benne biztos.

Német kiesés eléggé megkavarja a játékot mert arra az ágra ahová csoportelsőként mehettek volna csak 1 "nagy" kerül. Csoportmásodikként pedig rögtön a brazilokkal meccseltek volna.

Belga- vagy angol csapatnak nagy esély aki oda kerül a svájci -svéd meccs ágára az elődöntőig klasszikus nagy csapattal nem találkozik.

Bár ezt a vb-t elnézve eddig eléggé szenvedtek a "nagyok". Mexikó is nagy lehetőséget szalasztott el arra az ágra kerülhetett volna ha legyőzi a svédeket ahonnan akár az elődöntőig nincs ilyen ellenfél . Ehelyett brazilokkal találkoznak rögtön ami nem kecsegtető.

Németek tésztát ettek mint mi 86-ban? :) Vagy mi volt ez az enervált produkció? Előző vb cím után nem voltak motiváltak de közben a selejtezőkben az összes csoportmeccset nyerték kb + 40-50-es gólkülönbséggel. :) Vagy tavaly az ificsapatukkal a konföderációs kupát. Elég ütőképesnek tűntek aztán egy ilyen produkció.