Matgab effekt
matgab Előzmény: #823640phasz tele van ezzel a svájci-albán meg német török válogatottal...
Akkor már hajrá Izland, vagy Kolumbia! európai csapatok közül meg talán a szerb-horvát, kár hogy nem lehetett látni egy jó szerb-horvát meccset!
A legerősebb csapatoknak nekem jelenleg a belgák, horvátok, a és a brazilok tűnnek. De egy döntetlenekkel olaszos módon tizenegyesekkel döntőbe botladozó csapatnak jók a franciák vagy a spanyolok is.
Az uru-k a védelmük miatt fognak kiesni, a portugálok meg a franciákhoz hasonlóan próbálnak majd arra menni, hogy a CR7 betalál egy-kétszer. De sztem pont ez fogja a vesztüket okozni mert CR7 nem lesz minden meccsen kiemelkedő.
A svédek ha kiütik az albán-svájci válogatottat (mert Shaquiri tegyük hozzá tényleg nagyon jó játékos, nélkülük a svájci társaság unalmas, mint egy vasalódeszka -szülinapi ajándéknak), akkor várhatóan az angolokkal (mert Kolumbiát tartok kiveri a G2) fognak egy keményet meccselni, ahonnan lehet a svédek jutnak tovább , az esélyek ellenére.
Persze ezzel megelőlegeztem azt is, hogy az angolok a belgák mögött lesznek. Ha mégis a belgák lennének a G2, akkor ők sztem bárkit legyőznek a H csoportból, azaz már az elődöntőben találnák magukat, ahol a horvát -spanyol meccs győztesével játszanának (azaz a spanyolok megverik az oroszokat, és a horvátok a dánokat)
Azt tippelném, hogy az egyik elődöntő horvát -svéd lesz, amiből a horvátok jutnak be a döntőbe!
A másik ágon Franciao lelépi (akár két góllal) Argentínát és Portugália 11-esekkel továbbjut Uruguay-on. Kettőjük csatája ismét 11-esekkel dől el, amiből Franciao megy tovább. A dráma az lenne, ha CR7 hagyná ki a büntetőjét!
A lenti ágon pedig Brazilia ki fogja ejteni Mexikót és ha Belgium lesz a G1, akkor nagy csatában de Belgium le fogja győzni a brazilokat is. Ha Anglia lenne a G1, akkor Anglia ki fog esni a braziloktól.
Tehát a másik elődöntőben Francia- belga elődöntőt várok, amit 11-esek fognak eldönteni és lehet abban a belgák kiesnek.
A döntő Franciao. Horváto vagy ha a G2 a belga, akkor Franciao . Belgium.
Nem szeretném, de azt gondolom, hogy ezekben az esetekben a franciák a rutinjuknak köszönhetően be fogják húzni a győzelmet.