Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Holnaptól drágábban lehe…

#823804 walex

Holnaptól drágábban lehet taxizni Budapesten köszönhetően a Fidesznek.

Felőlem éhen halhat az összes taxis, elvből nem fogok beülni a jövőben egybe sem.

Ibiza

#823799 KawaBazsy Előzmény: #823789

Volt asszem a zindexen egy felmérés, hogy a fidesz szavazók többsége baloldali (nem annak vallják magukat, az eléjük tett teszt alapján derült ki). Így azért sok minden érthető..

csapvíz

#823797 Koffein Előzmény: #823790

szerintem csak simán a vendégeket akarja megszűrni, hogy ne egy pizzát kérjen ki egy 3-4-6 fős társaság x pohár csapvízzel. de ez csak az én személyes véleményem :)

csapvíz

#823792 TrendMan Előzmény: #823790

A csapvíz a 'közjavak' egyike.

Egyáltalán kérhet ezért bármely magánzó pénzt ma Magyarországon?

csapvíz

#823790 rbbj11 Előzmény: #823783

Én öszintén nem értem, hogy mit segít a 30 ft-os víz azon a problémán, amit Jankovics Balázs a VG-nek nyilatkozott?! ("Mi nem azért dolgozunk, hogy például egy 15 fős társaság a teraszunkon ingyen csapvíz és 2 db felszeletelt pizza társaságában kikészítse a felszolgálót 3-4 órán keresztül."). Ha ezen vendégek elriasztása a cél, akkor vagy egyáltalán nem szolgál fel az ember csapvizet (föleg nem itallapon még figyelmet is felhívja rá) vagy legalább 100 Ft-ért méri decijét, hisz fél liter esetén is az még mindig csak 500 Ft/fö, ami aligha fedezi a pincér munkabérét 3 órán keresztül.

Ibiza

#823789 Ibiza2

Csak benéztem: beleolvastam mi a trend,kik a megmondóemberek. nélkülem mindjárt megjött a színvonal.

Sajnálom és bocsánatot kérek amiért rátelepedtem és visszahúztam a fórumot, elnyomtam a szabad gondolatokat.

"Boby már katalogizálta a fidesz szavazókat. Itt egy újabb:

(Tömörítve:)

Agyhalott

Gerinctelen szarházi

Geci"

ok. tényleg nem kelek ide :)

A nyúl jól dolgozott. jó mulatást.

csapvíz

#823784 Fornit Előzmény: #823783

Elég drága az itallapjuk, az ásványvíz is 1200/liter árral van kint. Lehet visszaüt ez a csapvíz akció és mindenki azt rendel, mint alternatívát.

Röhej , több országban megebédelek egy kóla árából :)

Ez a megélhetési naplopó…

#823623 walex

Ez a megélhetési naplopó ingyenélő mit tett le eddig a folyamatos észosztáson kívül?

Kormányok jönnek-mennek, de vannak kirobbanthatatlan pozikban lévő ingyenélők különböző gittegyletekben.

"ha a következőképpen fo…

#823604 Boby. Előzmény: #823601

"ha a következőképpen fogalmazott volna "

Persze,ha máshogy fogalmazott volna, akkor valóban mást jelentett volna a mondandója...,de nem máshogy fogalmazott, hanem így.Ráadásul a cikkben azt írák,hogy a MUNKAERŐIMPORTról fogalmazott így.

"A kormány kommunikációjával szögesen ellentétes, a kamara elnökétől meglepő mondat is elhangzott a sajtótájékoztatón. Parragh László azt a munkaerőimportról: azt mondta, "tudomásul kell venni, hogy a fehér bőrű, keresztény gyökerű munkavállalók elfogytak, ez nem egy reális tartalék, ahonnan embert lehetne hozni a gazdaságba"."

persze, hogy azok. senki…

#823601 Koffein Előzmény: #823600

persze, hogy azok. senki nem mondta, hogy nem azok.

az én értelmezésem alapján, amiről szól az a mondat, hogy aki dolgozni akar, ért a szakmájához, az már nincs, mert vagy felszívta a munkaerőpiac, vagy szakmát váltott, vagy kiment külföldre.. kimondta a nyilvánvalót. Ahonnan meríteni lehet, az a roma, közmunkás (ahol többségében romák vannak), otthon lévő anyák, vagy apák (attól függ ki van otthon a gyerekkel), kivándoroltak, plusz egy a dolgozni akaró nyugdíjasok, habár ezt nem említette...

ha a következőképpen fogalmazott volna "tudomásul kell venni, hogy a munkavállalók elfogytak, ez nem egy reális tartalék, ahonnan embert lehetne hozni a gazdaságba"

akkor most nem vitáznánk egy értelmezésen, nem járt volna be ekkora utat a sajtóba és az olgánál se kellett volna interjút adnia. :)

tény, nincs munkavállaló, és migráns se fog a hiány szakmákban dolgozni, max a keletinél váltósként, vagy nyit egy x+1ik gyrosost, de ettől nem lesz több pincér, több víz/gáz/villanyszerelő stb...

"a közmunkásokat,a romák…

#823600 Boby. Előzmény: #823597

"

• a közmunkásokat,
  • a romákat,
  • a lemorzsolódó diákokat,
  • azokat az anyákat, akik otthon vannak a gyerekükkel,
  • a külföldre ment fiatalokat."
  • Ezek nem fehérek, nem keresztény gyökerűek!?

Lehet én értem rosszul,d…

#823599 Boby. Előzmény: #823596

Lehet én értem rosszul,de ha egyszer munkavállaló kell a gazdaságba és a keresztények és a fehérek elfogytak, akkor kizárásos alapon maradnak a nem fkeresztények és nem fehérek.Ők pedig a migrincsek.