Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

egy kiragadott mondatról…

#823597 Koffein Előzmény: #823596

egy kiragadott mondatról beszélünk:

Parragh László tételesen fel is sorolta, hogy szerinte kiket lehetne mozgósítani az országban:

• a közmunkásokat,
  • a romákat,
  • a lemorzsolódó diákokat,
  • azokat az anyákat, akik otthon vannak a gyerekükkel,
  • a külföldre ment fiatalokat.

Az elnöknek voltak még más, a kormány gazdaságpolitikáját érintő, egyéb kritikus kijelentései is:

• Megfelelő felnőttképzés kell a közmunkásoknak.
  • Megfelelő felzárkóztatási programot kell hirdetni a romáknak.
  • Haza kell hozni a külföldön dolgozó fiatalokat.

A beszélgetés lényege az…

#823590 Boby. Előzmény: #823575

A beszélgetés lényege az, hogy amíg a bukott szaniteres, néhány nappal ezelőtt, gyakorlatilag azt nyilatkozta, hogy a gazdasági növekedés fenntarthatóságához szükség van a migránsokra, addig ezen nézeteit mára teljesen megtagadja, máshogy magyarázza.Gondolom fenntről eligazították,hogy mit is gondol ő valójában.:-)

kb 8 perctől jellemzik a…

#823584 Koffein Előzmény: #823483

kb 8 perctől jellemzik az általad említett "Agyhalott, Gerinctelen szarházi, Geci - fidesz szavazókat" ezt kéne megérteni, amit a csóka is mond...

Olga nagyon elakarta vin…

#823581 Koffein Előzmény: #823569

Olga nagyon elakarta vinni a migránsok fele az egész beszélgetést. Meg van benne egy kis ércelődés, gúnyolódás... nem méltó hozzá ez a stílus, egyre alacsonyabb szintet üt meg..

Ízlések és pofonok. D…

#823578 banyaiz Előzmény: #823477

Ízlések és pofonok. De szerintem kevés szánalmasabb dolog van mint mikor valaki megöregszik de a ruházkodási stílusa valahol a 10-20 -as éveiben ragad. Lehet, hogy félreértem pl May ékszerstílusát mert nem vagyok egy nagy ékszerszakértő nem is hordok semmiféle ékszert. De nekem az a benyomásom ahogy ránézek mintha a 70-es évek hippimozgalmának az ékszerstílusa lenne. Amikor magukra aggattak fűt, fát , bokrot , virágot, üveggyöngyöt és lehetőleg minél nagyobbat. Ez vsz egy kicsit hülyén néz ki egy 60 év környéki miniszterelnöki posztot betöltő figurán.

Többek között pl ezért tartom ultraszánalmasnak ezt a tetováljuk agyon magunkat divatot is. Az a tetkó ami bejön neki 20 évesen mi lesz róla a véleménye mondjuk 60 évesen? Nehéz elképzelni azonosulni tud vele. Ráadásul hogyan fog kinézni megereszkedett ráncos bőrrel? Ízlés kérdése de vsz ritka nagy marhaság.

Vagy pl ezek az agyonbotoxolt arcok. Minek? Így nem látszik, hogy nem mai gyerek? Akkor , hogy néz ki az arcbőre fiatalabbnak tűnik mint a teste többi része mesterséges kezelések miatt, miközben látszik azért, hogy kb mennyi idős. Akkor már inkább legyen viharvert feje ami megfelel a korának aztán kész. Semmi értelmét nem látom ennek.

Messze kalandoztunk Orbán öltönyétől. :)

Elég zavaros beszélgetés…

#823575 TrendMan

Elég zavaros beszélgetés:

Parragh nem tudja mit mondjon, a nő nem tudja mit kérdezzen és hogy jussanak el a 15 perces műsoridő végéig?

A fehér, keresztény gyökerű mellől kimaradt egy másik jelző:

Olcsó legyen! (és este ne hőbörögjön sokat)

Angol nők öltözködése kü…

#823477 Euroman Előzmény: #823470

Angol nők öltözködése különben is "érdekes"....ha csak az utcán jár-kel az ember, akkor is láthat csok ízlésficamot....May amúgy divatmániás, állítólag többszáz pár cipője van :)

Másik hasonlóan tragikom…

#823470 banyaiz Előzmény: #823396

Másik hasonlóan tragikomikus politikus a számomra öltözködés szempontból Theresa May. Az a nő azokkal az ékszerekkel, karkötőkkel ebben az életkorban és külsővel. Még Orbánon is túltesz ízlésficamban, vagy identitászavarban vsz.

Kb mintha a hippi korszakban ragadt volna amikor ezt a stílust alkalmazta ezelőtt 40 évvel. Nem tudom hány éves lehet most 60 mondjuk. Szörnyű az összhatás azokkal a bizsunak kinéző harsány ékszerekkel mellé egy nagymama külsővel. Hüledezve nézem egy egy képen .

Még amivel kicsit lehetn…

#823469 banyaiz Előzmény: #823396

Még amivel kicsit lehetne javítani a megjelenésén ha nem feszítene, mert oké alacsonyabb termet, de az nem segít rajta ha vigyázzba vágja magát és fél centivel ettől magasabbnak tűnik . Az már nem oszt nem szoroz magasság szempontból ha természetesebb testtartásban van de legalább nem lenne ilyen erőlködős beállás.

Elhagynám ezt a narancssárga nyakkendőt is mert az is ront az összképen. 20-30 évvel fiatalabb lenne akkor elmenne , de így ebben a korban ilyen halmozottan hátrányos megjelenéssel vsz nem fér bele narancssárga nyakkendőkkel parádézzon mint egy bohóc. Inkább valami konzervatívabb színű nyakkendő, ne feszítsen , és a ruhája passzoljon a méreteihez , akkor ha nem is sokat de legalább kihoztuk amit lehet. Aztán koncentrálhat a mondandóra. :)

Mondjuk ha engem kérdezne én a hátizsákot is elhagynám mert az poén esetleg 20 évesen de ilyen külsővel és életkorral röhejes azzal mászkálni.

Egy konzervatív színű szabású öltönnyel, konzervatív színű nyakkendővel , fekete cipővel , és fekete bőr táskával legalább nem lenne röhejes ennyit lehetne segíteni ezzel.

Képzeld el ezzel a szereléssel a hátán azzal a hátizsákjával. :) Szerintem mint egy túlkoros napközis gyerek aki sokat uzsonnázott és megy haza az évzáró ünnepségről az általános isiből. :)

Pont passzol hozzá a mondandója is.

Lehet nem a megjelenésr…

#823467 banyaiz Előzmény: #823396

Lehet nem a megjelenésre hanem a mondanivalóra koncentrál. :) A gonosz migrántok jönnek, megvédjük Európát , gonosz Soros stb. Annyira megerőltette szellemileg ez az 1x1 , hogy nem tud a külsőségekre figyelni. :)

Na jó az is igaz azért ezzel a kinézettel nehéz úgy felöltöztetni az ne legyen röhejes. De pont az öltöny az a ruhadarab amiből azért ki lehet hozni bármilyen testalkatra , vagy külsőre valami elegancia félét.

De azt nem tudom mire vélni mi abban a koncepció, hogy a nadrágjának a szára kb 5-10 centivel hosszabb a kelleténél? Kényelem miatt? De az sem magyarázná ezt mert eleve bővebb szárú nadrág tehát attól, hogy a hossza megfelelő még kényelmességéből nem veszítene . Egy testhezállóbb fazonú nadrágot ezzel a felsőtesttel kicsit röhejes lenne felhúzni ez egy jó pont bővebb szabású nadrág, már csak a hosszára kellene figyelni és bingó. :)

Egy időben divatban voltak azok a farmerek amik öt számmal bővebbek és hosszabbak mint a viselőjük és lóg mindenhol. Lehet ezt a trendet az öltönyöknél is meghonosította. Még egy citromsárga szakadt általános iskolás hátizsák hiányzik a képből és máris olyan az összhatás mintha egy csöves lenne aki talált egy öltönyt a kukában felvette + guberált egy hátizsákot is magának. :)

Az ész a fontos és a mondandó tartalma nem a ruházat.:)

Nem állítom, hogy félten…

#823374 Boby. Előzmény: #823372

Nem állítom, hogy félteni kellene a kereskedőket,de azért ebben az esetben se tekintsünk el a kronológiától.Előbb beszünteti a kormány a természetes vízi halászatot,majd rá kb. egy évvel lecsökkentik a hal áfáját.Szerintem érdemes lenne utánajárni,hogy jelenleg kiknek a kezén vannak,a konkurencia nélkül maradt halászati zrt-k!Az áfa is ott van elnyelve.Gondolom nem lepődnék meg senki ha itt is nerlovagok neveire bukkannánk.