Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

csapvíz

#823784 Fornit Előzmény: #823783

Elég drága az itallapjuk, az ásványvíz is 1200/liter árral van kint. Lehet visszaüt ez a csapvíz akció és mindenki azt rendel, mint alternatívát.

Röhej , több országban megebédelek egy kóla árából :)

Ez a megélhetési naplopó…

#823623 walex

Ez a megélhetési naplopó ingyenélő mit tett le eddig a folyamatos észosztáson kívül?

Kormányok jönnek-mennek, de vannak kirobbanthatatlan pozikban lévő ingyenélők különböző gittegyletekben.

"ha a következőképpen fo…

#823604 Boby. Előzmény: #823601

"ha a következőképpen fogalmazott volna "

Persze,ha máshogy fogalmazott volna, akkor valóban mást jelentett volna a mondandója...,de nem máshogy fogalmazott, hanem így.Ráadásul a cikkben azt írák,hogy a MUNKAERŐIMPORTról fogalmazott így.

"A kormány kommunikációjával szögesen ellentétes, a kamara elnökétől meglepő mondat is elhangzott a sajtótájékoztatón. Parragh László azt a munkaerőimportról: azt mondta, "tudomásul kell venni, hogy a fehér bőrű, keresztény gyökerű munkavállalók elfogytak, ez nem egy reális tartalék, ahonnan embert lehetne hozni a gazdaságba"."

persze, hogy azok. senki…

#823601 Koffein Előzmény: #823600

persze, hogy azok. senki nem mondta, hogy nem azok.

az én értelmezésem alapján, amiről szól az a mondat, hogy aki dolgozni akar, ért a szakmájához, az már nincs, mert vagy felszívta a munkaerőpiac, vagy szakmát váltott, vagy kiment külföldre.. kimondta a nyilvánvalót. Ahonnan meríteni lehet, az a roma, közmunkás (ahol többségében romák vannak), otthon lévő anyák, vagy apák (attól függ ki van otthon a gyerekkel), kivándoroltak, plusz egy a dolgozni akaró nyugdíjasok, habár ezt nem említette...

ha a következőképpen fogalmazott volna "tudomásul kell venni, hogy a munkavállalók elfogytak, ez nem egy reális tartalék, ahonnan embert lehetne hozni a gazdaságba"

akkor most nem vitáznánk egy értelmezésen, nem járt volna be ekkora utat a sajtóba és az olgánál se kellett volna interjút adnia. :)

tény, nincs munkavállaló, és migráns se fog a hiány szakmákban dolgozni, max a keletinél váltósként, vagy nyit egy x+1ik gyrosost, de ettől nem lesz több pincér, több víz/gáz/villanyszerelő stb...

"a közmunkásokat,a romák…

#823600 Boby. Előzmény: #823597

"

• a közmunkásokat,
  • a romákat,
  • a lemorzsolódó diákokat,
  • azokat az anyákat, akik otthon vannak a gyerekükkel,
  • a külföldre ment fiatalokat."
  • Ezek nem fehérek, nem keresztény gyökerűek!?

Lehet én értem rosszul,d…

#823599 Boby. Előzmény: #823596

Lehet én értem rosszul,de ha egyszer munkavállaló kell a gazdaságba és a keresztények és a fehérek elfogytak, akkor kizárásos alapon maradnak a nem fkeresztények és nem fehérek.Ők pedig a migrincsek.

egy kiragadott mondatról…

#823597 Koffein Előzmény: #823596

egy kiragadott mondatról beszélünk:

Parragh László tételesen fel is sorolta, hogy szerinte kiket lehetne mozgósítani az országban:

• a közmunkásokat,
  • a romákat,
  • a lemorzsolódó diákokat,
  • azokat az anyákat, akik otthon vannak a gyerekükkel,
  • a külföldre ment fiatalokat.

Az elnöknek voltak még más, a kormány gazdaságpolitikáját érintő, egyéb kritikus kijelentései is:

• Megfelelő felnőttképzés kell a közmunkásoknak.
  • Megfelelő felzárkóztatási programot kell hirdetni a romáknak.
  • Haza kell hozni a külföldön dolgozó fiatalokat.

A beszélgetés lényege az…

#823590 Boby. Előzmény: #823575

A beszélgetés lényege az, hogy amíg a bukott szaniteres, néhány nappal ezelőtt, gyakorlatilag azt nyilatkozta, hogy a gazdasági növekedés fenntarthatóságához szükség van a migránsokra, addig ezen nézeteit mára teljesen megtagadja, máshogy magyarázza.Gondolom fenntről eligazították,hogy mit is gondol ő valójában.:-)

kb 8 perctől jellemzik a…

#823584 Koffein Előzmény: #823483

kb 8 perctől jellemzik az általad említett "Agyhalott, Gerinctelen szarházi, Geci - fidesz szavazókat" ezt kéne megérteni, amit a csóka is mond...

Olga nagyon elakarta vin…

#823581 Koffein Előzmény: #823569

Olga nagyon elakarta vinni a migránsok fele az egész beszélgetést. Meg van benne egy kis ércelődés, gúnyolódás... nem méltó hozzá ez a stílus, egyre alacsonyabb szintet üt meg..

Ízlések és pofonok. D…

#823578 banyaiz Előzmény: #823477

Ízlések és pofonok. De szerintem kevés szánalmasabb dolog van mint mikor valaki megöregszik de a ruházkodási stílusa valahol a 10-20 -as éveiben ragad. Lehet, hogy félreértem pl May ékszerstílusát mert nem vagyok egy nagy ékszerszakértő nem is hordok semmiféle ékszert. De nekem az a benyomásom ahogy ránézek mintha a 70-es évek hippimozgalmának az ékszerstílusa lenne. Amikor magukra aggattak fűt, fát , bokrot , virágot, üveggyöngyöt és lehetőleg minél nagyobbat. Ez vsz egy kicsit hülyén néz ki egy 60 év környéki miniszterelnöki posztot betöltő figurán.

Többek között pl ezért tartom ultraszánalmasnak ezt a tetováljuk agyon magunkat divatot is. Az a tetkó ami bejön neki 20 évesen mi lesz róla a véleménye mondjuk 60 évesen? Nehéz elképzelni azonosulni tud vele. Ráadásul hogyan fog kinézni megereszkedett ráncos bőrrel? Ízlés kérdése de vsz ritka nagy marhaság.

Vagy pl ezek az agyonbotoxolt arcok. Minek? Így nem látszik, hogy nem mai gyerek? Akkor , hogy néz ki az arcbőre fiatalabbnak tűnik mint a teste többi része mesterséges kezelések miatt, miközben látszik azért, hogy kb mennyi idős. Akkor már inkább legyen viharvert feje ami megfelel a korának aztán kész. Semmi értelmét nem látom ennek.

Messze kalandoztunk Orbán öltönyétől. :)

Elég zavaros beszélgetés…

#823575 TrendMan

Elég zavaros beszélgetés:

Parragh nem tudja mit mondjon, a nő nem tudja mit kérdezzen és hogy jussanak el a 15 perces műsoridő végéig?

A fehér, keresztény gyökerű mellől kimaradt egy másik jelző:

Olcsó legyen! (és este ne hőbörögjön sokat)