Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

a cikk

#823665 MrTibi16 Előzmény: #823651

Olyan altatás szaga van az egésznek, csak nehogy mély álomba merüljön... A kérdés, hogy sokan vagyunk sz@rban vagy együtt fogunk örülni...

a cikk

#823651 matgab Előzmény: #823648

úgy látszik sokan vagyunk , de nem elegen...

nekem 2050-es beker ártól a 3750-ig minden van...

Lassan én is vennék még, csak ahhoz olyan fájdalmas poziciókat kellene feladni, mint a 7015 forintos Richter, vagy 745 forintos FHB, vagy 843 forintos Appenin,

Amikkel nem akarok úgy járni mint a 30 USD-n vett és 11 USD-n eladott Teva, vagy hasonló árfolyamon vett UA, amik ma 23 ill 21 USD-t érnek...

a cikk

#823648 Peti84 Előzmény: #823647

Pedig most akcijósnak tűnik, de hosszabb távon majd az idő eldönti.Minden esetre nekem is van belőle jócskán, (magamhoz képest).

a cikk

#823636 matgab Előzmény: #823593

lássuk , lássuk!

Évek óta azt gondolom, hogy a 4IG egy nagyon jó cég. Eddig azért nem mutattak ki nyereséget, mert nem volt érdekük, a management meg talicskázta a cégből kifelé a lóvét. Nem is volt ezzel eddig semmi gondja. Eddig a sztori az lett volna, ha a nagy tulajok összevesznek és kiszorítják egymást, vagy beszáll egy kissebb kockázati tőke, vagy úgy akvirálnak, hogy srv-t adnak cserébe. Eddig ezek nem voltak, de ez az einstand még jobb verziónak tűnik.

Gyorsítanak a srácok, má…

#823585 Peti84

Gyorsítanak a srácok, már közgyűlés, split meg minden. Kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki belőle. Közben a 3.500-ös szintre is visszatértünk.

a cikk

#823568 Kissherceg Előzmény: #823558

A 4iG Nyrt. igazgatósága ugyanakkor nem javasolja a nyilvános vételi ajánlat elfogadását a cég részvényeseinek. Az igazgatóság a BÉT honlapján kedden közzétett véleményébenrögzíti: az ajánlattevők a társaság valamennyi 1000 forint névértékű törzsrészvényére vételi ajánlatot tettek, részvényenként 2942 forintért, ami az ajánlat benyújtását megelőző 180 nap forgalommal súlyozott tőzsdei átlagára, míg az igazgatósági határozat elfogadását megelőző tőzsdei napon, június 25-én a részvények tőzsdei záró árfolyama részvényenként 3500 forint volt.

A testület állásfoglalása szerint

a 4iG érdeke az, hogy minél nagyobb számban megmaradjanak a közkézen maradó részvények, ezáltal biztosított legyen a széleskörű részvényesi ellenőrzés, a társaság folyamatos tőzsdei jelenléte, a működés nyilvánossága.

Az igazgatóság információi szerint az ajánlattevők nem terveznek változtatást a 4iG menedzsmentjében, munkavállalói összetételében és létszámában, azonban nem zárható ki, hogy a jövőbeni feladatokhoz igazodóan változtatások lesznek. A vételi ajánlatban rögzítették azt is, hogy a főbb irányokat tekintve az eddigi stratégiai elképzelések mentén kívánják tovább működtetni a társaságot – jelezték.

A 4iG július 26-ra rendkívüli közgyűlést hívott össze, amely személyi döntések mellett a társaság által kibocsátott részvénysorozat össznévértékét nem érintő névértékváltoztatásról (split) dönt – derül ki a BÉT honlapján kedden közzétett meghívóból.

A 4iG Nyrt. részvényei a BÉT standard kategóriájában forognak. A papírokkal kedden tőzsdezárás előtt 3500 forinton kereskedtek, ami megegyezik az előző záróárral. Az elmúlt egy évben a papírok legmagasabb árfolyama 4480 forint, a legalacsonyabb 1800 forint volt.

Persze a 3500-as rv nem …

#823513 Peti84

Persze a 3500-as rv nem fogy el. Már vagy 4 kereskedési napja mindig újra töltődik.

HVG

#823256 Koffein Előzmény: #823255

lölö előtti a számítás, a jövőre való tekintettel e még jobban fel fog értékelődni... kérdés, hogy mennyire fogják engedni a felsőbb körök...