Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Egyébként elég szarok ez…

#823349 TrendMan

Egyébként elég szarok ezek a 2. körös meccsek.

Van a NAGYcsapat meg a kiscsapat és a NAGYcsapat viszonylag gyorsan megszerzi a vezetést majd leviszi a szögletzászlóhoz a labdát és ott próbálja tartani a meccs végéig.

Kiegyeznek egy 1:0-ban, hacsak valamilyen speciális tényező (videóbíró, ideggyengeség stb) közbe nem szól.

1.Horvátország 6. …

#823346 Kiss Zoltán

1.Horvátország 6. 1. Horvátország 6. 1. Horvátország 6.

2.Nigéria 3. 2. Izland 4. 2. Izland 2.

3.Izland 1. 3. Argentína 1. 3. Nigéria 1.

4.Argentína 1. 4, Nigéria 0. 4. Argentína 1.

Nigéria győz ma! Izland győz ma! Döntetlen.

Szerintem Argentína kiesik!

Pogba

#823342 TrendMan Előzmény: #823341

Az biztos, hogy valami nagy feszkó van az argentínoknál, elég csak ránézni Messire és látni azt is, hogy alíg beszélnek egymással a csapaton belül.

No és ilyen kapushibát sem mindennap látni, idegalapon lehet az is.

Tőlem akár a halálos fenyegetéses sztori is igaz lehet.

Argentínok abban jók, ha folyamatosan nyomatni tudják a rövid passzos játékot és a végén hopp jön egy meglepetés.

No ezt a horvátok szépen széttördelték.

Pogba

#823341 matgab Előzmény: #823329

Előre látható volt az argentínok copatása. Meg is írtam korábban.

Csak a második félidő második felétől láttam, kérdeztem is 10 perc után, hogy Messi megsérült vagy nem tette be az edző a válogatottba?

Azt látom, hogy az argentín edző egy gyenge karakter lehet. Akit ráadásul Messi nem is tisztel. Mivel gyenge karakter nem képes átvinni az akaratát az argentín csapaton, így az elég sok sztárral felálló válogatott állandóan sértődött emberekkel van tele, akik csapatként nem funkcionálnak.

A taktika annyi, hogy jutassuk el Messihez és majd ő megoldja. Csak ezt tudja Izland is, ezért ha kiveszik az argentín támadásokból Messit, akkor az egész arg takitka csődöt mond, mert nincs más elképzelés.

A legjobbat akkor tenné az arg edző a csapattal ha kihagyná Messit az egész csapatból. Az ellenfelet összezavarná teljesen , mert az egész felépült taktikája egy pillanat alatt semmit nem érne. Ráadásul be lehetne bizonyítani, hogy másra is figyelni kell, nemcsak Messire.

Ez a csoport a legegyszerűbb. Izland legalább döntetlent fog elérni Nigéria ellen, de inkább győzni fog. És a következő fordulóban a horvátok is döntetlent fognak játszani Izlanddal, de lehet, hogy őket is simán lefocizza a horvát B csapat.

Argentína pedig nagy nehezen le fogja verni Nigériát, egy kicsit attól tartok, hogy valamelyik nigériai nehogy súlyos sérülést okozzon Messinek, mert kb. ennyit nézek ki belőlük.

De mivel Nigéria egyénileg nem olyan képzett, taktikailag , fegyelmileg meg kifejezetten gyenge, ott Messi fog élni -már ha van kedve játszani.

Ergo a továbbjutás leginkább azon fog múlni, hogy a horvátok mennyire veszik komolyan az izland elleni meccset.

Azt lehet látni, hogy a horvát csapat igen erős. Formaidőzítése nem tökéletes, mert nem a torna elején kell erősnek lenni (lásd magyar EB szereplés) , de jelenlegi játékukat ha át tudják menteni és nem lesz náluk sérülés , eltiltás , akkor az elődöntőig is eljuthatnak.

Szóval visszatérve az izland horvát meccsre, -sokszor láttam már olyat, hogy ha egy csapat egy tornán valaki ellen csak félgőzzel játszik, mert neki már nem kell győzni, vagy taktikázva akar magának könnyebb ellenfelet, akkor utána a következő meccsre- hiába akart rápihenni -mentálisan már nem tud újra azon a hőfokon pörögni, mint korábban. Szóval ez a veszély megvan a horvátoknál.

Pogba

#823329 banyaiz Előzmény: #823318

Izland -Nigérián holnap a világ szeme. Nyitott a pálya Izland előtt csak valahogy Nigérián kellene átverekedniük magukat, nem lesz egyszerű úgy érzem.

Argentinok is még továbbmehetnek nekik egy x kellene holnapi meccsen, vagy nigériai győzelem.

Remélem majd Izland azért megmutatja, hogy kell játszani a horvátok ellen. Csalódás volt nekem horvát argentin derbi sokkal nagyobb focit vártam .

Pogba

#823294 Tapasz

Még szerencse, hogy a real madrid nem vette meg ezt a zsiráfot. A Csúcsformában 4. főszerepe jobb lenne neki.

lengyelek nagy nudlik vo…

#823173 Sumér harcos Előzmény: #823131

lengyelek nagy nudlik voltak.

pl. nem tetszett a napoliban játszó lengyel Millik

hozzáállása sem.

szinte cirkuszolt a másikkal,mert nem ért el egy xar passzát.

mit hisztizik profi léttére? nagyképű egy csöpit.

mondjuk....az a második senegáli gól.......hát....ahogy beengedték partvonalről azt a senegálit.....nemtom,kicsit kilógott a lóláb,biró is figyelhetett volna jobban.

én nem engedtem volna vissza még a biró helyében.

beengedi éppen játékban lévő emberekre hátulról,ez birói hiba volt szinte.

Szia

#823171 Kiss Zoltán Előzmény: #822990

Köszi! Megvagyok, tettem egy fogadalmat,abban az évben, amikor a Real nyeri a BL-t, nem szólok,100 évig meg nem élek, feladtam!:))

A lengyelek nagy mértékb…

#823131 TrendMan

A lengyelek nagy mértékben emlékeztetnek a magyaros virtusra és kicsit Irapuatora.

az első csoportkör után.…

#823126 Sumér harcos

az első csoportkör után...

sok gyengén játszó csapat van.

csalódást okozó több van,mint amelyik nem.

xar meccs is volt éppen elég.

Japán gyors játékra kész…

#823109 TrendMan

Japán gyors játékra készül.

A csatársor így áll fel:

Honda - Toyota - Yamaha

A kapubam Harakiri.

Tegnap fél szemmel nézte…

#823086 Koffein Előzmény: #823080

Tegnap fél szemmel néztem Svéd - D.Korea meccset, elég összeszedetlen volt mind2fél, tehát a látottak alapján sima német győzelem lesz, még azt is megkockáztatom, hogy koreát mexikó üti, illetve svédekkel döntetlen.. de meglátjuk, a labda kerek, bármi megtörténhet :)

Belga Panama meccs eredm…

#823080 matgab Előzmény: #823050

Belga Panama meccs eredményét végre telibe találtam. Eddig kevés meglepetés eredmény született.

Talán Mexikó győzelme az volt a németek felett. Így a németekeknek elég szoros lesz, hiszen a svéd csapat nem egy rossz képességű. Viszont, ha nem verik meg a svédeket, akkor utána igencsak meleg lehet a pite, mert Mexikó összejátszhat a svédekkel. És a Svédek már a selejtezőkön kiejtettették így már a hollandokat a selejtezők során...