Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pogba

matgab Előzmény: #823329

Előre látható volt az argentínok copatása. Meg is írtam korábban.

Csak a második félidő második felétől láttam, kérdeztem is 10 perc után, hogy Messi megsérült vagy nem tette be az edző a válogatottba?

Azt látom, hogy az argentín edző egy gyenge karakter lehet. Akit ráadásul Messi nem is tisztel. Mivel gyenge karakter nem képes átvinni az akaratát az argentín csapaton, így az elég sok sztárral felálló válogatott állandóan sértődött emberekkel van tele, akik csapatként nem funkcionálnak.

A taktika annyi, hogy jutassuk el Messihez és majd ő megoldja. Csak ezt tudja Izland is, ezért ha kiveszik az argentín támadásokból Messit, akkor az egész arg takitka csődöt mond, mert nincs más elképzelés.

A legjobbat akkor tenné az arg edző a csapattal ha kihagyná Messit az egész csapatból. Az ellenfelet összezavarná teljesen , mert az egész felépült taktikája egy pillanat alatt semmit nem érne. Ráadásul be lehetne bizonyítani, hogy másra is figyelni kell, nemcsak Messire.

Ez a csoport a legegyszerűbb. Izland legalább döntetlent fog elérni Nigéria ellen, de inkább győzni fog. És a következő fordulóban a horvátok is döntetlent fognak játszani Izlanddal, de lehet, hogy őket is simán lefocizza a horvát B csapat.

Argentína pedig nagy nehezen le fogja verni Nigériát, egy kicsit attól tartok, hogy valamelyik nigériai nehogy súlyos sérülést okozzon Messinek, mert kb. ennyit nézek ki belőlük.

De mivel Nigéria egyénileg nem olyan képzett, taktikailag , fegyelmileg meg kifejezetten gyenge, ott Messi fog élni -már ha van kedve játszani.

Ergo a továbbjutás leginkább azon fog múlni, hogy a horvátok mennyire veszik komolyan az izland elleni meccset.

Azt lehet látni, hogy a horvát csapat igen erős. Formaidőzítése nem tökéletes, mert nem a torna elején kell erősnek lenni (lásd magyar EB szereplés) , de jelenlegi játékukat ha át tudják menteni és nem lesz náluk sérülés , eltiltás , akkor az elődöntőig is eljuthatnak.

Szóval visszatérve az izland horvát meccsre, -sokszor láttam már olyat, hogy ha egy csapat egy tornán valaki ellen csak félgőzzel játszik, mert neki már nem kell győzni, vagy taktikázva akar magának könnyebb ellenfelet, akkor utána a következő meccsre- hiába akart rápihenni -mentálisan már nem tud újra azon a hőfokon pörögni, mint korábban. Szóval ez a veszély megvan a horvátoknál.