Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Izlandi bálnahús rágós f…

#823004 banyaiz Előzmény: #822976

Izlandi bálnahús rágós falat a komoly csapatoknak is vsz.

Nehéz így az első kör alapján megítélni a "nagy" csapatokat akik elvileg odaérhetnek a vb döntőbe mert pl spanyolok mikor világbajnokok lettek svájciaktól kikaptak első meccsükön. Vagy pl legutóbb a portugál eb győzelem. A csoportban 3 döntetlen aztán megnyerték az eb-t.

Egyszer nyerhetne már vb-t a változatosság kedvéért Mexikó. :) Tetszett tegnap a focijuk ismét.

Az a legjobb ezekben a világbajnokságokban a különböző stílusok ahogy összecsapnak egy meccsen. Pl a dán perui meccs két teljesen más felfogás milyen jó kis meccs lett belőle.

Brazil - svájcit nem láttam . Pl nekem tetszett a nyitómeccs is, vagy most belenéztem a svéd-koreai meccsbe az is mert teljesen más stílusok egymás ellen. Vagy pl a Marokkó Iránt azt végignéztem és lekötött mert nem világverő csapatok de teljesen más stílus egy vb-n ahol nagy a tét nekem tetszett amit produkáltak, érdekes meccs volt.

Szia

#822990 Tapasz Előzmény: #822988

Rég voltál, már azt hittem valami gond van. Meccseket nézed? Gondolom igen, mert már vége a sulinak.

Gondolom az "akadémiákba…

#822988 Kiss Zoltán

Gondolom az "akadémiákban" nálunk, ugyanaz folyik mint jelenleg az oktatásban! Elmélet minden: " A jobb oldali beadás az, és csak az, amikor is a játékos a testének a jobb oldalán elhelyezkedő, sok esetben járásra használt test részével, a labdát nem csak érinti, hanem átíveli a pálya azon részére, amelyet bal oldalnak hívunk" ......................stb!

Nigéria teljesen visszae…

#822984 TrendMan Előzmény: #822976

Nigéria teljesen visszaesett egy 3. világbeli átlag gyenge csapat lett.

Argentínáról nem tudok még véleményt mondani, de ha valakit a fejéhez tett pisztoly metafórájával jellemeznek, az biztos messi lesz a csúcsformájától.

A svájci meccset telibe találtam, a tippjátékban (kicktipp.de) még nem álltam ilyen jó helyen:-)

én nem várok semmit az A…

#822976 matgab Előzmény: #822956

én nem várok semmit az Argentínoktól.

Szerintem nem jutnak tovább a csoportból sem.

Izland nagyon szimpatikus csapat, de azért egy komoly tudású csapat az simán elkalapálja, ha nem nézik le őket.

Az Argentínok annyira szerelmesek Messibe, annyira tőle várják a megváltást, hogy az ellenfélnek semmit nem kell csinálnia, "csak" Messit kivenni a játékból. Az Argentín edző helyében én az 1. félidőben pl. váratlanul kihagytam volna Messit. Az Izlandiak teljesen össze lettek volna zavarodva, hogy akkor most mit is játszanak. Valószínűleg már az első félidőben 2-0 lett volna. Ha nem , akkor a 2. félidőre jött volna a pihent Messi és varázsolt volna.

Ez az Argentínok óriási gyengesége. A Barcelonában is amikor játszik Messi, de nincs mellette egy jó formában lévő Suarez, Iniesta, Xavi, Neymar, akkor önmagában nem tud mit kezdeni.

És itt annyira Messi köré építik a csapatot, hogy semmit nem kell csinálnia az ellenfélnek, mint az argentínok egyetlen lehetséges variációját valahol lebénítani.

Nigéria? Ne vicceljünk már! Őket még az Argentínok is meg fogják verni... Az összes afrikai , ázsiai csapat ki fog esni a csoport meccsek után (max egy bejut a 16 közé, de aztán slussz). Minden VB-n a marketing kedvéért felsztárolnak valami csoda afrikai csapatot, aki majd csodát tesz, de az utolsó ilyen az talán Kamerun volt Milla-val az élen 1990-ben.

Meg a 2002-ben elődöntőbe becsalt Dél Korea. Na az minden volt, csak nem szimpatikus!

Svájctól vártam azt, hogy meglepi Brazíliát. Ők sem tűnnek egy verhetetlen csapatnak, bár nyilván jobbak , mint az Argentínok.

Az biztos, hogy a nagy esélyes csapatok -nagyon helyesen nem a torna elejére tartogatják a csúcsformát.

Németország - Mexikó

#822968 TrendMan

A bírói felfogás abszolút Mexikónak kedvez.

Engednek szinte minden szabálytalanságba hajló keménységet, a németek ezekből mindíg labdát veszítenek a félpályán.

így is lehet

#822966 Koffein

Izlandiak meló után mennek edzésre és kijutnak a vb-re, miközben a magyar focisták lambóval járnak, milliós fizut kapnak és ki se jutunk...

https://index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/06/17/...

tanulság, fizetés megvonás, menjenek kapálni, piacozni,oszt utána edzés, ha megérdemlik a kijutást, akkor kijutnak, ha nem, akkor nem..

Messi úgy néz ki ebben a szakállban, mint egy megviselt sakknagymester

#822958 Koffein Előzmény: #822957

vagy mint amcsi kapitány :-P

Necces volt az argentino…

#822956 banyaiz Előzmény: #822955

Necces volt az argentinoknak a kijutás is. Valahogy nem állt össze a selejtezőkben igazán a játékuk. Volt olyan szitu ahol ha kikapnak ki is esnek pótselejtező nélkül .

De Izland ellen nehéz felmérni milyen formában vannak mert nagyon csalóka ez az izlandi csapat. Azért a legutóbbi eb-re is , és most a vb-re is pótselejtező nélkül kijutottak.

Most csoportelsők voltak a horvátok, ukránok és a törökök előtt vb selejtezőben. Azért ez elég masszív névsor. Törökök mostanában gyengélkednek, de a horvát, ukrán csapat előtt végezni az komoly teljesítmény.

Ebben a csoportban Nigéria sötét ló nekem fogalmam sincs mire képesek, horvátok masszívak, Izland is, argentinoknak még rezeghet a léc a továbbjutásra. Ebből a csoportból egy továbbjutó helyet Izland meg tudna csípni az nagy eredmény lenne.

Megnéztem most a selejtező eredményeket Izland egyik meccsen 1-0 verte horvátokat idegenben 2-0-ra kikaptak. Na most merre fog billenni az 1 meccs az nagy derbi lesz. De a horvát argentin is háromesélyes meccs. :) Nigéria mennyire jó az is nagy kérdés. Jó kis csoport.

Izlandi győzelmet vártam…

#822954 banyaiz Előzmény: #822953

Izlandi győzelmet vártam , de nem rossz az X sem. :)

Fantasztikus ez az izlandi csapat. Fizikálisan és mentálisan nagyon egyben vannak. Néha támadásban is olyan gyors jó játékot tudnak. Néha meglepő kombinációkkal, és főleg nagyon gyorsan. Technikailag se lehet rájuk fogni favágók lennének. Olyan jól kezelik a labdát, pontosan passzolnak. Az első félidőben rúgnak 3 gólt az argentinok nem szólhatnak semmit.

Védekezésben pedig nagyon masszívak és szabályosan védekeznek. Keményen de szabályosan. Szerintem az a tizi nagyon véleményes volt be lehetett fújni de határeset. Inkább úgy éreztem mindketten a labdát nézték és összefutottak és argentin elrepült mert feleakkora volt magasságban és súlyban.

Mindegy jó ez az 1 pont az argentinok ellen. A halálcsoportban.

https://vimeo.com/171957152?outro=1

Tetszett nekem is....,sa…

#822953 Boby. Előzmény: #822949

Tetszett nekem is....,sajnos a végére bealudtam....,biztos a meccs előtti sör meg a pálinka!:-)