Hozzászólás
matgab Előzmény: #822956én nem várok semmit az Argentínoktól.
Szerintem nem jutnak tovább a csoportból sem.
Izland nagyon szimpatikus csapat, de azért egy komoly tudású csapat az simán elkalapálja, ha nem nézik le őket.
Az Argentínok annyira szerelmesek Messibe, annyira tőle várják a megváltást, hogy az ellenfélnek semmit nem kell csinálnia, "csak" Messit kivenni a játékból. Az Argentín edző helyében én az 1. félidőben pl. váratlanul kihagytam volna Messit. Az Izlandiak teljesen össze lettek volna zavarodva, hogy akkor most mit is játszanak. Valószínűleg már az első félidőben 2-0 lett volna. Ha nem , akkor a 2. félidőre jött volna a pihent Messi és varázsolt volna.
Ez az Argentínok óriási gyengesége. A Barcelonában is amikor játszik Messi, de nincs mellette egy jó formában lévő Suarez, Iniesta, Xavi, Neymar, akkor önmagában nem tud mit kezdeni.
És itt annyira Messi köré építik a csapatot, hogy semmit nem kell csinálnia az ellenfélnek, mint az argentínok egyetlen lehetséges variációját valahol lebénítani.
Nigéria? Ne vicceljünk már! Őket még az Argentínok is meg fogják verni... Az összes afrikai , ázsiai csapat ki fog esni a csoport meccsek után (max egy bejut a 16 közé, de aztán slussz). Minden VB-n a marketing kedvéért felsztárolnak valami csoda afrikai csapatot, aki majd csodát tesz, de az utolsó ilyen az talán Kamerun volt Milla-val az élen 1990-ben.
Meg a 2002-ben elődöntőbe becsalt Dél Korea. Na az minden volt, csak nem szimpatikus!
Svájctól vártam azt, hogy meglepi Brazíliát. Ők sem tűnnek egy verhetetlen csapatnak, bár nyilván jobbak , mint az Argentínok.
Az biztos, hogy a nagy esélyes csapatok -nagyon helyesen nem a torna elejére tartogatják a csúcsformát.