Nyul miért nem tiltatod ki Spade-t is,kicsit már sok van a rovásán nem?;)
sirj egy kicsit Hercegnek,Ibizánál,Prosperonál sikerült:)
Nyul miért nem tiltatod ki Spade-t is,kicsit már sok van a rovásán nem?;)
sirj egy kicsit Hercegnek,Ibizánál,Prosperonál sikerült:)
A hajléktalan nem 8-4-ig hajléktalan :)
a hajléktalan 24h-ban az utcán van, hajnal 2-kor is, ahogy egy egyetemváros jelentös része is. Nincs közwc, és nincs nyitva semmi. De nem természetes dolog , ha szarba lépsz? Miért? Az volna a meglepö, ha nem érvényesülnének a biológia és fizika ismert törvényei.
Óperencián túl városban van olyan wc 500 m-enként, 24 órában, amit használhatsz anélkül, hogy tífuszba halnál. Söt, konkrétan van sok hely ahol, a magyar turisták a közwc-t fényképezik, mert az a látványosság. Nekik. És hajnal 2-kor nemcsak wc-t találhatsz, hanem láthatod, ahogy takarítják az utcákat. Véletlenül se a civilizáció felé mozduljunk.
Könnyebb ám valamit megkövetelni, akkor ha a körülmények lehetövé teszik, mint ha nem.
Ösi maltero-föníz mondás.
Magyarország (budapest) amúgy ritka mocskos, büdös. Alkotmánymódosítás megoldja. Olyan nagyon magyar.
De legyen konkrétum is, olybá tünik,ezek szerint a lakosság 74,4%-a
az 'egészen különleges orvosi eset'
NER országban. Jó tudni :)
"MEGKÉRDEZETTEK 85,5 SZÁZALÉKA SZERINT NINCS ELÉG NYILVÁNOS ILLEMHELY BUDAPESTEN,
és 73,4 százalék szerint javulna a köztisztaság a városban a több közvécétől. A felmérés szerint a válaszadók 74,4 százaléka jobb megoldás híján már pisilt az utcán."
Aham, szal hajnali 2-kor, ez megint új, szal tolod tovább a kretént :), ugye ha hajnal 2-kor a sárgát meg barnát kell dobni elintézed ott ahol buliztál indulás előtt, de ha útközben mikor komótosan haladsz hazafelé négykézláb vagy 2-n támogatnak és rádjön a hányhatnék akkor te elmásznál a 100 m-re eső utcai wc-hez és nem kidobnád egyből? Egészen különleges orvosi eset vagy, vagy csak über okos vagy mind2 :)
Örülök h segíhettem
télleg ennyi
tényleg, hajnal 2-kor részegen a buli után neked van eszed beszaladni a mekibe kidobni a taccsot, és mit csinálsz majd az ajtóban, amikor rájössz, hogy bezárt 11-kor? Okos :)
Kérödzöl egy kicsit? :)
Te meg az élet, az két külön dolog, szerencse hogy arra megy az ország, a merre ti szeretnétek, jó lesz a vége .
"ha nincs köztéri, akkor maradt a járda, mindenkinek!"
Jah értem, akkor tegnap te szartál oda ? Nemtom én ilyenkor beugrok egy mekibe vagy iszok egy kv-t valahol, és nem odaszarok, de lehet h te más vagy, vagy fejlett libsi vagy:)
Tényleg zártam
és a föníciaiak malterosok voltak.
Vicces, hogy nevetségesnek találod azt, amit amúgy te csinálsz:)
ha nincs köztéri, akkor maradt a járda, mindenkinek!
magyar 200 ezer lakosú egyetemvárosban van 1 db köztéri wc, ami 5 éve zárva van.
Ha nyitva lenne, akkor sem használná senki, mert nem megy bele senki a szarba hugyba.
És amíg nyitva volt, és takarítva volt (rohadt gyurci, tudod) rendszeresen használták hajléktalanok.
Döntés kérdése hogy tiszta wc-ket hozol létre, meg egyebeket, tisztítod az utcákat, szemetest pakolsz 200m-enként, ahol a tisztaság motivál embereket, hogy ne szemeteljen, vagy elzárással oldod meg a problémákat, és marad mindenki a mocsokban. 26 csikk közé mindenki eldobja a 27-iket is.
Ki milyen országban érzi jól magát. A magyarok jelentös része magyarországon nem.
Amúgy Boby már írtam h a főníciaiak találták ki a zegészet, a kurva anyjukat még1x, gyurci meg tehetetlen volt pedig varázstáncot is lejtett lövetett is oszt mégse használt :)
Még a végén kitalálod,hogy a Józsi bácsi kényszerítette a fideszre a devizahitel,minden korlátozás nélküli bevezetését!:-)
nehidd h a betépett devizahiteles arrébb tud menni 10 m-t szarni meg hugyozni, elengedi ott ahol éppen áll, fexik vagy fasz tuggya mit csinál.
Ezzel zártam a témát nem vonzom be délutánra a zaranyesőt
igaz, ha nem sztriptízbárok üzemelnének a köztéri wc-k helyén, akkor lenne hova szarni meg vizelni https://index.hu/belfold/budapest/2018/06/08/meg_t... :-P
ja hogy már köztéri wc-ről beszélsz és nem járdáról ? megébredtél akkor erősen. Megjegyzem frankfurtban és párizsban amszterdamban nemhogy szaros a köztéri wc hanem még nagy eséllyel seggbe is kurnak ha bemész oda de ha nem akkor simán betépsz mire kiérsz onnan. Londont nemtom ott inkább pubban intézem el, de lehet h a te perverziód h odajársz lehet h éppen a kalandot keresed ott :)
A malterosokat meg engedd el mert megárt a zegészségednek a sok gyötrődés miatta, nem tudtam h nem tudod h nem a mikulás hozza az ajándékokat. A malteros ugyanolyan mese mint a hétfejű sárkány engedd el oszt jólvan.
ha láttál bármely más nagyvárosban köztéri wc-t, meg vonaton wc-t, és pesten meg a MÁV-on, akkor nem beszélnél hülyeségeket. Pedig hidd el, szarnak hugyoznak oda is rendesen.
Ilyen hülye logikákkal, hülyék támogatásával épül a rendszer itthon, és majd pár év múlva utólag ezt is magyarázod, hogy ez is a malterosok miatt van, az volt a mestertervük kezdettöl hogy a hülyéket hülyítsék, aki persze nem te voltál sose.
Igen pontosan ezt mondtam és szerinted ez mit jelent ? Mit jelent a futtatás? azonos lenne egy lehetőséggel ? Sztem azt jelenti h tömegesen alkalmazza nagy számban használja él vele, de lehet h tévedek majd utána nézek a devizathitelesek nagy értelmező szótárában :)
Mellesleg ez a kormány semmiképp nem azonos a kisgazdás orbán kormánnyal, de ez már apróság
"gyurcid futatta meg nem ez a kormány"
A korrektség kedvéért,egészen pontosan ezt mondtad.Ami ebben a formában nem igaz.
nem cáfoltál meg Boby mert én azt mondtam h gyurci futtatta meg nem árt ha a zember olvas is mielőtt ír ÉRTED ? :). Amúgy meg egyértelmű h a főníciaiak a hibásak akik kitalálták és bevezették a pénzt meg a hitelt ráadásul devizában is 3000 évvel ezelőtt, a kurva anyjukat, tönkretették a sok devizahitelest :)
Hát tényleg csak keveset láttam, de Londonban Párizsban Frankfurtban sőt le se merem írni h a nagy almában is sok a devizahiteles meg a szar, Nápolyban Rómában meg segítőkész helyiek kezét lábát eltörik aki odaszarik a rendőrök meg nézik lehet h e felé kéne mennünk ?
Érdekes, ha megcáfolom az állításodat - a tiédet ÉRTED? -, hogy nem a Fleto, hanem a fidesz,abból számodra egyből az következik,hogy én egy Fleto fan vagyok,illetve ha nem a Fleto miatt van, akkor meg csak az eu - esetleg Soros - miatt lehet.Amúgy csak zárójelben jegyzem meg,hogy az élő isten és csapata éppen ezekben az időkben állítja pályára a következő tíz év nyomorultjait,a kancsi hitel pumpájával....úgyhogy hajléktalanból lesz utánpótlás...,csak bírjátok törvénnyel kordában tartani őket!
látom, te még soha nem jártál az országon kívül szétnézni
Magyarázat sok mindenre :)
Igazad van nyuszi, köztéri kamerán kéne állandóan kukkolni legalább 4-5 embernek egy útcát és amikor már tolja le a betépett devizahiteles a gatyáját indulna ki 2 ember kis elektromos járművel feltakarítani azt mert ugye nem elég csak felsöpörni fertőtleníteni is kell. Köszi a remek ötletet még azt nemtom h azzal mit csinálsz ha lehugyoznak ezen dolgozzál még egy kicsit vagy kérdezd meg a nagyeszü malteros haverjaidat :)