Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Spade Előzmény: #822630

Huuu bazky te aztán keményen tolod a saját cikked első 2 mondatát elolvashattad volna:

"Más kérdés, hogy erre külföldi kapcsolataink miatt valószínűleg mindenképp szükség volt – harmonizálni kellett a jogszabályokat az EU-val, az OECD-vel. Erről elég a törvény első mondatát elolvasni: „Az Országgyűlés a piacgazdaság kiépítésének következményeként, a forint konvertibilitását teljessé téve, az Európai Unióhoz történő csatlakozásra való felkészülés érdekében törvényt alkot a devizakorlátozások megszüntetéséről, a tőke szabad áramlásának elősegítéséről.”

Érted ? Az EU-ba belépéskor nemhogy konvertibilissé kell tenni a forintot hanem euro bevezetési kötelezettség is van, előtte 2 évig szűk sávban kell tartani az eurohoz képest a huf árfolyamát. Ez van a szerződésben. Talán az is megvan h nem 2001-ben léptünk be hanem 2004-ben akkor lehetett és kellett volna még csiszolni a tv-n

Figyelem, a következő bekezdés csak hard core számolni tudóknak !!!

Ugyebár ha szűk a sáv és kötelező a kamatkonvergencia akkor az euro deviza hitel sem gond hiszen kb ugyanaz a kamat és árfolyam marad 2 évig aztán meg jön az ájro ecb kamattal, ráadásul ahogy most olvasom orbán 2005-re már ájrót akart. De jött a gyurcid aztán mindent elkurt. csak h egy gyurci legendát meg buta kifogást tegyünk helyre :). Ráadásul mikor a pszaf szólt neki h ez veszélyes gyurci leszarta mint betépett belvárosi devizahitelesek a járdát. Azért jó bepróbálkozás volt :)

Amúgy leszarom a témát már 2004-ben mikor a megyo-gyurci-járai hármas éppen tönkrekurta a gazdaságot írtam a tforumon meg tozsdehiren is h nagy fasz aki deviza hitelt vesz fel és nagyon rábaszhat.

Ma is láttam sok beállt deviza hitelest szerencsére aranyesőt nem kaptam :)