Regisztráció Elfelejtett jelszó

MIAMANO - mesterséges intelligencia a mindennapokban

-- Mi a megoldás? --

#828261 banyaiz Előzmény: #828258

Jó. :) Belegondolva még itt kisvárosban is van 1-2 olyan szitu mellékútról főútra hajtásnál egyszerűbb sokszor elmenni jobbra és onnan majd fordulni mint kivárni balra kanyarodást mert a lámpák úgy vannak hangolva egyik oldalról elfogy a tömeg jön a másikról. Az egyik ilyen helyen már próbáltak egy behajtó sávot felfesteni be lehessen sorolni. Egy darabig ment de elég balesetveszélyes volt . Lámpákon kicsit állítanának legyen egy kis szünet jobb lenne.

Kicsit nehéz lehet sofőröknek ezt megszokni tilos balra menniük.

-- Mi a megoldás? --

#828258 TrendMan

A Millásreggeli ma reggeli példatörténete a MI kapcsán:

"Egy külföldi szállítmányozási cég hatékonyabbá szerette volna tenni az üzemet, időket lefaragni, üzemanyagfogyasztást csökkenteni stb.

Bevetették a MI-t.

A kamionokon minden adatot mértek, a MI osztott és szorzott és kihozta azt a megoldást, hogy a cégnél nem szabad a továbbiakban balra kanyarodni.

És lőn! A kamionok onnantól kezdve 3 jobb kanyarral oldották meg a közlekedést, a működés hatékonyabbá vált, az üzemanyagköltség csökkent, mert a barakanyadorás - különösen sűrű közlekedés közepette - a jobboldali közlekedés világában aránytalanúl nagy költséggel jár."

Big data diktatúra

#828095 TrendMan Előzmény: #828091

Szerintem olyasmit próbál tálalni, ami szerinte az emberek számára könnyed és szórakoztató.

Big data diktatúra (egy MLM szakértő olvasatában)

#828068 Koffein Előzmény: #828066

ahhoz képest, hogy honnan jött, hol szocializálódott, voltak jó gondolatai a témával kapcsolatban... ha csak orbán ostorozásáról szólt volna, nem (vagy nem ide) linkeltem volna.. :)

Big data diktatúra (egy MLM szakértő olvasatában)

#828066 TrendMan Előzmény: #828064

Amíg csak felvezette a témát, volt néhány jó gondolata.

(pl. a négy izmus közti egyensúly igénye)

Amint rákanyarodott az őt igazán érdeklő témára (Orbán ostorozása), mellément az egész.

MI-t hoz a jövő?

#827978 TrendMan

https://index.hu/techtud/2018/09/20/harari_interju...

"Miközben most ezeket a sorokat olvassa, kormányok és nagyvállalatok próbálják önt meghekkelni. Ha ők jobban fogják önt ismerni annál, mint amennyire saját magát ismeri, bármit el tudnak adni önnek, amit csak akarnak – legyen az egy termék vagy egy politikus."

robotban heverek

#824039 TrendMan

Mélypontra zuhant a bizodalmam minden szép és jó dologban meg az emberi fejlődésben:

Nos Erre gondoltam és mivel felkészült vagyok, még Arra is gondoltam (mint a viccben!)

Na ERRE viszont már végképp nem gondoltam!

Ez egészen döbbenetes, robotban (akarom mondani romokban) heverek!

Itt is:

https://www.wsj.com/articles/techs-dirty-secret-th...