gdpr ide, vagy oda, ez benne van a pakliba. sőt!
No, akkor most alkalmazzuk valamilyen pozitív, emberbarát dologra is!
http://hvg.hu/tudomany/20180523_mesterseges_intell...
"Az algoritmust több mint 2 millió beteg adatain tanították, amely ezekre támaszkodva képes olyan mintákat felállítani, amit felhasználva egyre pontosabb jóslatot képes készíteni. A mesterséges intelligencia egyelőre csak azoknál képes ilyen prognózisra, akiknek betegségük miatt már legfeljebb csak egy évük lehet hátra. Az ő esetükben azonban 90 százalékos pontossaággal kalkulál az algoritmus."
Vagy két google alkalmazott egymással, de elváltoztatott hangon?
:-)
Googles alkalmazottak is beszélhettek mikrobival. Vagy szerkesztett, vagy belsős beszélgetés lehetett szerintem..
Hát ez igen érdekes logikai baki lenne a Google részéről.
Ezt persze nem feltételezi senki.
Mégis lehet, hogy a Google alkalmazások - mint a DeepBlue9 és társai - csak akkor tudnak fejlődni, ha önmagukkal lépnek interakcióba?
Ebben az esetben lehet, hogy mindkét oldalon számítógép beszélgetett?
lassan eljön az idő, amikor a zagyunkkal rácsatlakozunk a netre... remélem hogy wifin és nem valami gagyi konnektoros megoldással állnak elő :o))))
Azért az origo még mindíg ott van a topon a fontos hírek hozatalakor:
Ez az újítás egy szerkenytű, amely a nyaki és az arci izmok apró mozdulatait felismerve kommunikál a géppel.
A neve AlterEgo és hangzatos újságcikkekben --> a gép olvas a gondolatainkban felkiáltással próbálják tálalni:
http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/diginomics/m...
Fantasztikus módon már vásárolni is lehet vele, pl. pepperónis pizzát:-)
Az én kérdésem mondjuk az lenne, hogy vajon itt a gép alkalmazkodik az emberhez vagy az ember tanul újra grimaszolni?
Úgy látom, hogy Arnav Kupar név alatt ismét nem arab diák nyújtotta be ezt a fejlesztést.
Erre a versenyre (hogy a félév végéig a historikus adatoknak vagy az MI által jósolt további emelkedésnek van nagyobb realitása) én is kiváncsi vagyok.
az űrverseny (ami mára a milliárdosok harcává vált musk vs bezos), vagy a mesterséges intelligencia, ami a szemünk előtt bontakozik ki..
https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/egy_uj_kor_kezd...
"a mesterséges intelligencia (A.I.) a jelek szerint az európai
részvényeket tartja a legjobb befektetésnek, ezek súlyát az eddigi 10
százalékról a lehetséges maximumra, 32 százalékra növelte. Az
észak-amerikai részvények súlya is emelkedett, 54 százalékról 60
százalékra."
Biztos őrült nagy munka van benne.
Ennek megfelelően a közönség némileg elfogultnak tűnik.
Nekem elsőre a hatalmas hozzáadott érték helyett inkább az jön le, hogy szétválasztja az embereket, nem összehozza.
De lehet, hogy én is elfogult vagyok.
beszarás, főleg az éttermes rész, ahol pici kínai hang kihívás elé állítja mikrobit :)
Tegnap kezdetét vette a Google évente megrendezésre kerülő fejlesztői konferenciája. Idén a mesterséges intelligencia van a középpontban, néhány innováció egészen ijesztő.
A Google vezetői sorra mutatták be, hogy a mesterséges intelligencia hogyan tudja segíteni az egyes Google-szolgáltatásokat, például a Gmailt, a térképet, vagy a személyi asszisztenst.Egyértelmű, hogy a technológia egy pozitív erő lehet, de a vállalat nem nézheti tágra nyílt szemekkel az innovációk hatásait. Komoly felelősséget érzünk az iránt, hogy a helyes mederbe tereljük a dolgokat
- kezdte beszédét a Google vezérigazgatója, Sundar Pichai.
Nem újdonság, hogy a Google a mesterséges intelligencia úttörőjeként pozícionálja magát, nemrég a vállalat egykori alapítója, Sergey Brin is hasonló gondolatokat fogalmazott meg az éves levelében:
a várakozásaink szerint a gépi tanulás gyorsan fejlődik majd és az Alphabet piacvezető lesz - mind a technológia, mind az etika területén.
A fejlesztések tegnapi demonstrációja azonban már-már ijesztőre sikeredett. A Google asszisztense például már képes félelmetesen élethű telefonhívásokat lebonyolítani, amiről senki nem mondaná meg, hogy egy robot van a vonal másik végén. Például így néz ki egy időpontfoglalás a fodrászhoz:
Google Assistant sounds so human, no one will know it's making reservations for you from CNBC.
A fejlesztés még nincs kész, így egyelőre nem kerül a felhasználókhoz, a nyilvános tesztelés csak nyáron kezdődhet meg. De ha elérhető lesz, akkor nem kell többé azzal foglalkoznunk, hogy étterembe vagy fodrászhoz foglaljunk helyet telefonon, mert megteszi a Google helyettünk.
A Gmail is kap egy mesterséges intelligenciával feljavított funkciót, a Smart Compose megpróbálja befejezni a felhasználó mondatait, ajánlásokat ad, amikor valaki e-mailt ír.