Regisztráció Elfelejtett jelszó

MIAMANO - mesterséges intelligencia a mindennapokban

90% pontossággal jósolja meg a halál idejét

#821198 TrendMan Előzmény: #821180

No, akkor most alkalmazzuk valamilyen pozitív, emberbarát dologra is!

90% pontossággal jósolja meg a halál idejét

#821180 Koffein

http://hvg.hu/tudomany/20180523_mesterseges_intell...

"Az algoritmust több mint 2 millió beteg adatain tanították, amely ezekre támaszkodva képes olyan mintákat felállítani, amit felhasználva egyre pontosabb jóslatot képes készíteni. A mesterséges intelligencia egyelőre csak azoknál képes ilyen prognózisra, akiknek betegségük miatt már legfeljebb csak egy évük lehet hátra. Az ő esetükben azonban 90 százalékos pontossaággal kalkulál az algoritmus."

Googles alkalmazottak is…

#821049 Koffein Előzmény: #821047

Googles alkalmazottak is beszélhettek mikrobival. Vagy szerkesztett, vagy belsős beszélgetés lehetett szerintem..

Hát ez igen érdekes logi…

#821047 TrendMan Előzmény: #821046

Hát ez igen érdekes logikai baki lenne a Google részéről.

Ezt persze nem feltételezi senki.

Mégis lehet, hogy a Google alkalmazások - mint a DeepBlue9 és társai - csak akkor tudnak fejlődni, ha önmagukkal lépnek interakcióba?

Ebben az esetben lehet, hogy mindkét oldalon számítógép beszélgetett?

mátrix

#820950 Koffein

lassan eljön az idő, amikor a zagyunkkal rácsatlakozunk a netre... remélem hogy wifin és nem valami gagyi konnektoros megoldással állnak elő :o))))

AlterEgo

#820655 TrendMan

Ez az újítás egy szerkenytű, amely a nyaki és az arci izmok apró mozdulatait felismerve kommunikál a géppel.

A neve AlterEgo és hangzatos újságcikkekben --> a gép olvas a gondolatainkban felkiáltással próbálják tálalni:

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/diginomics/m...

Fantasztikus módon már vásárolni is lehet vele, pl. pepperónis pizzát:-)

Az én kérdésem mondjuk az lenne, hogy vajon itt a gép alkalmazkodik az emberhez vagy az ember tanul újra grimaszolni?

Úgy látom, hogy Arnav Kupar név alatt ismét nem arab diák nyújtotta be ezt a fejlesztést.

már a tőzsdét is beveszik

#820654 TrendMan Előzmény: #820627

Erre a versenyre (hogy a félév végéig a historikus adatoknak vagy az MI által jósolt további emelkedésnek van nagyobb realitása) én is kiváncsi vagyok.

már a tőzsdét is beveszik

#820627 Koffein

https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/egy_uj_kor_kezd...

"a mesterséges intelligencia (A.I.) a jelek szerint az európai részvényeket tartja a legjobb befektetésnek, ezek súlyát az eddigi 10 százalékról a lehetséges maximumra, 32 százalékra növelte. Az észak-amerikai részvények súlya is emelkedett, 54 százalékról 60 százalékra."

Biztos őrült nagy munka …

#820525 TrendMan Előzmény: #820520

Biztos őrült nagy munka van benne.

Ennek megfelelően a közönség némileg elfogultnak tűnik.

Nekem elsőre a hatalmas hozzáadott érték helyett inkább az jön le, hogy szétválasztja az embereket, nem összehozza.

De lehet, hogy én is elfogult vagyok.

beszarás, főleg az étter…

#820520 Koffein Előzmény: #820490

beszarás, főleg az éttermes rész, ahol pici kínai hang kihívás elé állítja mikrobit :)

Ijesztő jövőt mutatott m…

#820490 TrendMan

Ijesztő jövőt mutatott meg a Google

Tegnap kezdetét vette a Google évente megrendezésre kerülő fejlesztői konferenciája. Idén a mesterséges intelligencia van a középpontban, néhány innováció egészen ijesztő.

A Google vezetői sorra mutatták be, hogy a mesterséges intelligencia hogyan tudja segíteni az egyes Google-szolgáltatásokat, például a Gmailt, a térképet, vagy a személyi asszisztenst.

Egyértelmű, hogy a technológia egy pozitív erő lehet, de a vállalat nem nézheti tágra nyílt szemekkel az innovációk hatásait. Komoly felelősséget érzünk az iránt, hogy a helyes mederbe tereljük a dolgokat

- kezdte beszédét a Google vezérigazgatója, Sundar Pichai.

Nem újdonság, hogy a Google a mesterséges intelligencia úttörőjeként pozícionálja magát, nemrég a vállalat egykori alapítója, Sergey Brin is hasonló gondolatokat fogalmazott meg az éves levelében:

a várakozásaink szerint a gépi tanulás gyorsan fejlődik majd és az Alphabet piacvezető lesz - mind a technológia, mind az etika területén.

A fejlesztések tegnapi demonstrációja azonban már-már ijesztőre sikeredett. A Google asszisztense például már képes félelmetesen élethű telefonhívásokat lebonyolítani, amiről senki nem mondaná meg, hogy egy robot van a vonal másik végén. Például így néz ki egy időpontfoglalás a fodrászhoz:

Google Assistant sounds so human, no one will know it's making reservations for you from CNBC.

A fejlesztés még nincs kész, így egyelőre nem kerül a felhasználókhoz, a nyilvános tesztelés csak nyáron kezdődhet meg. De ha elérhető lesz, akkor nem kell többé azzal foglalkoznunk, hogy étterembe vagy fodrászhoz foglaljunk helyet telefonon, mert megteszi a Google helyettünk.

A Gmail is kap egy mesterséges intelligenciával feljavított funkciót, a Smart Compose megpróbálja befejezni a felhasználó mondatait, ajánlásokat ad, amikor valaki e-mailt ír.

MI a költészetben

#820436 Fornit Előzmény: #820428

Hazai mulatószene szöveget egy gombelemes zsebszámológép is képes írni :)