Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

nosztalgia

#822060 banyaiz Előzmény: #821998

Kettő verzió van vagy ez volt a mélypont és előbb utóbb ATH vagy azért megyünk még lejjebb is. Halvány gőzöm sincs sajnos melyik verzió. :)

Mert nagyon sunyi ez az év a világban is megtorpant a nagy emelkedés , de igazán nagy esés se tud jönni. Helybenjárás.

Vihar előtti csend , vagy csak megpihentünk nehéz kérdés.

sanyi shop

#822018 Kissherceg Előzmény: #821998
  • Múlt hét csütörtökön OTP-részvényeket vásárolt a BÉT-en a Sertorius Global Opportunities Fund
  • 125 ezer darab OTP-részvényt vett a szingapúri alap, az aznapi forgalom közel 5 százalékát adta
  • a vásárlásokra 9800 forintos átlagáron került sor
  • az ügylet összértéke 1,225 milliárd forint volt.

nosztalgia

#821998 Csusza Előzmény: #821970

Ez egy nagyon sunyi kör volt, nekem is szinte teljesen kimaradt, egy kevéskét csipegettem csak össze.

nosztalgia

#821970 banyaiz Előzmény: #821557

Nem vettem sajnos. Arra spekuláltam megy még lejjebb és olcsóbban kapok.

Pedig ott 9600 környékén nagyon viszketett a tenyerem. Elég tisztességes korrekció is volt benne ezzel. 12 k környékéről lejőtt be 2000 -et.

Nem akartam elkapkodni és ilyen extrém 7-9 k közöttiben gondolkodtam aztán mehetünk 14-18k -ra alapon . Szerény elképzelésem ilyesmi lenne. :)

De ez a meddig korrigál történet ez nagyon fárasztó műfaj.

nosztalgia

#821445 Kissherceg

Amikor a gazda kipakolt:

https://444.hu/2013/07/23/csanyi-sandort-orban-vik...

Múlt hét csütörtökön az OTP elnök-vezérigazgatója nagy mennyiségű OTP részvényt borított a piacra, közvetlen és közvetett tulajdonából 7,8 milliárd forint értékben adott el OTP részvényeket. A hír bejelentése múlt hét pénteken hatalmas zuhanást váltott ki, az OTP papírok közel 15 százalékos mínuszban is jártak. A bankvezér megbízásából azonban pénteken is folytatódtak az eladások, akkor közel 2,8 milliárd forintért adott el Csányi