Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Abbvie nagyon furcsán mo…

#821639 matgab Előzmény: #821638

Abbvie nagyon furcsán mozog.

A múlt héten eladtam és azóta esett 5%-ot eddig...

No ezt például ajánlom neked vételre. Ha minden igaz ezek szerint alig 10 napon belül emelkednie kellene 15%-ot... (Persze azért a faktor sem 100%-os, max 85-90% a találati arányom.)

Micron minipakk eladva. …

#821636 matgab Előzmény: #821631

Micron minipakk eladva. Itt amikor arra gondoltam, hogy veszek, akkor cselesen csak fele annyit vettem, mint amennyit akartam.

Be is zuhant a vételemet követően 50%-ot. A baj csak annyi volt, hogy még a fele pakk megbízásnak is csak a 10%-a teljesült... Tehát gyakorlatilag csak 5%-nyi vétel teljesült az elképzelt pakkhoz képest.

Na most ezt eladtam...

tisztes munka :) Nekem m…

#821631 Kissherceg Előzmény: #821629

tisztes munka :) Nekem még mindig -3 misi a faktor hatás :)) hmm van néhány érdekes papír amiben akár tulajdonostársak is lehetünk.

Vannak még olyan papírja…

#821629 matgab Előzmény: #821620

Vannak még olyan papírjaim, amiket előbb utóbb eladok és akkor ismét emelkedni fognak:

Richter,

Appenin,

Rank Progress,

K+S (Ebben biztos vagyok, hogy amint eladom fel fogja vásárolni valaki valami horror áron),

Siemens Healthineer (ez a másik olyan részvény, amit ha eladok akkor biztos duplázni fog)

Albemarle (mindenki rá fog jönni, hogy több lithium kell az elektromos autókhoz, mint számítottak rá)

4IG: (végülis ez 10 év tartás után csak elkezdett rallizni mostanában, de pont tavasszal gondolkodtam , hogy el kéne adjam 2200 körül, de mivel ismerem magamat szerencsére nem adtam el, de ha eladnám akkor megnyerné az egész kormányzati szektor IT ellátását)

FHB: ha eladnám azonnal megvenné a Takarék 800-ért

Gamestop: ha eladnám mindenki rájönne, hogy cash is king és ilyen alacsony P/E-vel rendelkező nagy osztalékhozamú papírt még sohasem láttak

Facebook, Amazon: Ezek csak a jövő részvényei, mivel nemrég vettem őket, egyelőre még harmadolás előtt állnak.

Anglogold Ashanti: mindenki rájön, hogy válság van és az aranybányák lennének a menekülő eszközök

Micron+Teva: minipakkok

Na így mozgatom én a világ eseményeit.

úgy érted az Under Armou…

#821627 matgab Előzmény: #821620

úgy érted az Under Armour-on , a Teva-n , a Cara-n , a ZTO-n, a Bitcoin Group-on, a Seadrill-en kívül amiket úgy adtam el mostanában, hogy az eladásomat követő napon vagy emelkedtek legalább 10%-ot vagy mentek 6 hónapon belül 50-100%-ot van -e más olyan papír, amit tudnék még ajánlani?

Évek óta megbízhatóan hozom a faktort már régen milliárdos kellene hogy legyen mindegyikőtök, de soha nem figyeltek rám...

:-)

ZTO Express, premarket +…

#821618 matgab Előzmény: #821398

ZTO Express, premarket +15%.

Tényleg beszarok. 2 évig ültem benne, közben volt minusz 30%-ban a papír. Majd visszajött plusz nullára és eladtam.

Azóta fél év alatt emelkedett kb 40%-ot...

mai top teljesítményű ré…

#821398 matgab Előzmény: #821362

mai top teljesítményű részvények:

Cara: +1,8 (kis pakk maradt belőle)

ZTO: +2,1 (eladva korábban)

Osram: +2,2 (nem volt, bár nézegettem)

Konzum +3,2 (eladva korábban)

Petrobras: +3,8 (eladva korábban)

4IG: +3,9 (na ez legalább van most is)

Foot locker +12,5 (nem volt nem is néztem)

De gyakrolatilag így vol…

#821362 matgab Előzmény: #821361

De gyakrolatilag így volt a vételemet követő harmadoláson átesett UA, ami mélyponti eladásomat követően azóta duplázódott, vagy a Teva, ami szintén a vételemet követő radikálisan gyors harmadolás után, a mélyponti eladásomat követően már 2,2-szereződött...

Bezzeg a GME, amit tartok az már évek óta csak esik, esik esik (persze a vételemet követően az is emelkedett...

Vagy a Nike, bár ott a türelmem miatt végül -20% után 2 év elteltét követően csak kiszálltam kis pluszban...

Vagy a ZTO... vételemet követően majd másfél évig vártam amíg visszajött a 20% minuszból, aztán eladtam azóta ment 30%-ot...

Magyar részvényekről nem is beszélek, mert elsírom magam kár lenne az összeset felsorolni...:-(

seadrill ma+20%-ban is v…

#821361 matgab Előzmény: #821303

seadrill ma+20%-ban is volt...

Durva, vételemet követő 2. nap -30%, majd eladásomat követő napon már +20%...

Ez a faktor egyre durvább... Közben az Albemarle, a részvény ami vételemet megelőző 3 éven keresztül csak emelkedni tudott, mai -6%-os eredményével már több, mint 30%-ot esett pár hónap alatt... Tiszta olyan, mint az Apple, ami a vételemet megelőzően 5 évig emelkedett, vettem, utána esett 30%-ot, aztán eladtam és azóta újra duplázott.

seadrill tegnap eladva 3…

#821297 matgab Előzmény: #821296

seadrill tegnap eladva 30% minuszban.

Azért nem gondoltam volna, hogy 40%-os pluszból 3 nap alatt sikerül 30% minuszig bevernem a részvényt...

cara 42%-ot ment tegnap.…

#821296 matgab Előzmény: #821286

cara 42%-ot ment tegnap...

Nézzük pozitívan: Végre újra nullában van a pakkom...

már bő egy éve van hol k…

#821286 matgab Előzmény: #821256

már bő egy éve van hol kisebb, hol nagyobb pakkom belőle.

Cannabis businessben én nagy potenciát látok és ők kannabisz alapú gyógyszerek, fájdalomcsillapítók egyik potenciális nagyágyúja lehet...

május elejére minimálisr…

#821196 matgab Előzmény: #821187

május elejére minimálisra csökkentettem a részvény arányomat, a részvénypiaci túlértékeltségre és a klasszik "sell in May, go holiday" elvre tekintettel.

De a részvénypiaci rallíból nem akartam kimaradni, ezért jól bevásároltam. Most aztán jöhet tényleg a medve piac...

nem hiszem el bammeg...S…

#821187 matgab Előzmény: #821076

nem hiszem el bammeg...

Seadrill ma is minusz 12% premarketban.

A cara- aminél tegnap este remegett a kezem egy 12 USD alatti vételen , de nem vettem a végén meg +20%....

Agyam eldobom...