Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

disney

#822715 Koffein Előzmény: #822712

a hírek szerint az ecb idén befejezi a qe-t...

a bétet már adják nézd meg a bux grafikonját..

disney

#822712 banyaiz Előzmény: #822706

Kemény és ECB mit lép be kell lengetniük nekik is a qe végét és lassan majd a kamatemeléseket.

Érdekes az a része is, hogy ezeket költségvetési élénkítéssel pótolni. Miközben az országok államadóssága magas szinteken. Ezért forszírozza Trump a kereskedelmi kérdéseket plusz a választási ígéretei miatt is gondolom. Csak ezen amit nyer esetleg azt másik ország elbukja miközben szenved Japán, szenved EU. Kínáról nem is szólva.

Mi lesz ebből a piacokon? A béten pl? Nekünk ha kamatemelések beindulnak EU-ban is majd az mit hoz a béten . Egyáltalán mikor tud ez beindulni EU-ban? Miközben amcsik lépegetnek és nő a dollár euró közötti kamatkülönbözet lassan de biztosan.

Hát ez nagyon kacifántos helyzet.


disney

#822710 Koffein Előzmény: #822706

a foxnak jó, a licitálóknak kevésbé. kérdés, hogy mennyire kell a disneynek... gondolom most hogy netflixet vették üldözőbe, jövőre jönnének saját stream szolgáltatással vérszemet kaptak, hogy minél nagyobb franchise bázissal rendelkezzenek...

GM

#821885 matgab Előzmény: #821851

DXC úgy néz ki , mintha esett volna 12%-ot, de ez sztem csak vmi technikai dolog lehet. Legalábbis vmi Perspecta cég kivált (?) belőle, ha elsőre jól olvasom.

GM

#821850 Koffein

+12% gondolom trumpli mai lépésének köszönhetően... ez a trump olyan mint az elefánt a porcelánboltba..

ker háború ON

#821812 Koffein

Magyar idő szerint háromnegyed 4-kor Wilbur Ross amerikai kereskedelmi miniszter bejelentette, hogy holnaptól kezdve 25%-os és 10%-os vám terheli az EU-ból, Mexikóból és Kanadából érkező acél- és alumíniumimportot.

Cecilia Malmstrom EU-s kereskedelmi biztos az amerikai döntésre reagálva kijelentette, hogy a Kereskedelmi Világszervezetnél (WTO) jogi eljárást kezdeményeznek az ügyben, emellett pedig az amerikai lépéssel arányos ellenintézkedéseket készítenek elő.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/breking-itt-a-be...

olasz kitettség

#821670 Kissherceg Előzmény: #821626

alakul, szeretnék valami épkézláb snp shortot felépíteni, de vélhetően ez nem ebben a körben lesz. 1800 pont köré várnám le őket, előbb vagy utóbb.