Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Kezdők topikja!

Re: nincs cím

#82271 Kitano Előzmény: #82241

Valószínűleg Herceg 453-as hsz-e zavarta össze... Herceg azt javasolta neki, hogy ülje ki a bukót, és közben BUX0912 shorttal múlassa az időt.

Illúzió! Ha valamit nem értessz a tanácsokból, kérdezz bátran.

#82252 Illuzio Előzmény: #82241

igen és szeretném folytatni de többet nem akarok betolni így is komoly.mult héten nem voltam így nem léptem ki időben

#82241 Kriszti@n Előzmény: #82093

beragadt-.tehát long, ha jól értem.akkor viszont a "tovább" shortolást nem értem.longot minek átkötni? ha short akkor meg mi ragadt be?lehet hülye vagyok,de nem tudom értelmezni:-(

Re: Short

#82195 Scipio Előzmény: #82174

Én csak a PhD ösztöndíjamból spórolt pénzemmel kereskedek ( egy magyar bölcsésznek ennyi telik), súlyos milliókról nem beszélhetek, csak a nyerőkkel kerültem a milliós kereskedők táborába. Majd a szülők is megbíztak egy hasonló " nagy " összeg forgatásával, persze az ő pénzükkel sokkal megfontoltabban bánok, a hozamuk is vagy 3x akkora mint az enyém...

A stoppokkal már meggyűlt a bajom, vagy felszedik, vagy ha túl mélyre rakom onnan pattanunk vissza, valahogy ritkán sikerül, inkább manuálisan vágom ki szívfájdalom nélkül (idáig már eljutottam) a bukót...

#82175 Kissherceg Előzmény: #82174

sztm nem a mutyi, hanem a helytelen stop használat. Aki stoppol nem veszti el a léjét, aki nem az igen, aki peches szintén :))

#82174 Kriszti@n Előzmény: #82172

nem akarok ünneprontó lenni,de a mutyi szétb@ssza az egész bét-et.sok kezdő ( nem marinéni style) - hanem aki szeretné is megtanulni - elbukta az életét.persze közhely,ha ilyen piaci viszonyok között megtanulod akkor a bullban már minden happy. teljesen kezdőként csak nagyon minimális tőkével csinálnám,de sokan súlyos milliókkal "tanulnak"

#82172 balacy Előzmény: #82148

Bullban nem tanul semmit az ember, ott csak nyerni lehet, max. az a veszteséged, hogy nem a csúcson adtad el, vagy pár időszakot várni kell, hogyha mégis egy kicsit lement. Az igazi, ha csapkodó piacon tanul meg az ember kereskedni, de a mostani medve is jó lesz tanulni.

#82155 Scipio Előzmény: #82148

Igazából már volt egy halasztott félévem novembertől márciusig a full tőkével beragadt otp-m miatt, így már láttam mindkét irányt...

Mondjuk beragadásban már profi vagyok, jelenleg éppen a fotexnél kezdtem egy újabb szemesztert :)

#82146 Scipio Előzmény: #82136

Na szép...

Ezek szerint az itteni "nagy öregek" már eleve profinak születtek, első szavuk a long ( ricsinél: short) volt, esti meséik a napi technikai elemzések voltak ( bennük nagy gonosz medvékkel és bikákkal), az oviban meg tőkeáttéttel cserélték a cukorkát :)))

Ekkora hátrányból nehéz lesz felzárkóznunk, de igyekszünk...