Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Mi lenne, ha Matgab most…

#821415 TrendMan Előzmény: #821412

Mi lenne, ha Matgab most venne, mi meg egyidőben elkezdenénk tovább shortolni és aztán osztoznánk?

Ez akár lehetne egy hosszabbtávú kereskedési stratégia is ???

na mielőtt túl sok időt …

#821412 Kissherceg Előzmény: #821408

na mielőtt túl sok időt szánok otpre, mikor akarsz venni? :)) kezdjük az alapokkal

most nézem, 10k alatt a …

#821410 Koffein Előzmény: #821408

most nézem, 10k alatt a zooootépé??? biztos a gyuribácsi mesterkedik a boszorkánykonyhában :D

Az Európai Bizottság nyi…

#821207 Sumér harcos Előzmény: #821205

Az Európai Bizottság nyilvánosságra hozta az európai szemeszter keretében a tavaszi döntéseit. Ebben figyelmeztetést adott Magyarországnak, amiért tartósan megsérti a középtávú költségvetési hiánycélhoz való közeledés szabályát, ezzel új uniós eljárás indult hazánk ellen.

néztem is, hogy eddig ne…

#821205 Kissherceg Előzmény: #821203

néztem is, hogy eddig nem pörgött az otp topik, pedig ez nem egy átlagos nap. Egyelőre érdeklődésem nincs meg otp iránt, de majd ránézek. Azért 10k alá ma belökik, forgalom nem igen van

szép osztalék ralli.kido…

#821203 Sumér harcos

szép osztalék ralli.

kidobtam.

bukó.

lehet egész nyárra be is fejeztem.

meg is van..."Az osztalé…

#821032 Sumér harcos Előzmény: #821031

meg is van...

"

• Az osztalék kifizetésének kezdő napja: 2018. június 4. (hétfő).
  • Az osztalék iránti igény az osztalék kifizetésének kezdő napját követő öt év elteltével évül el.
  • A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja 2018. május 28., amely napon a részvénytulajdonos értékpapírszámláján nyilvántartott OTP névre szóló törzsrészvény mennyiség jogosít a 2017. üzleti év után megállapított osztalékra.
  • A tőzsdei fordulónap (cum-dividend date, azaz az utolsó kereskedési nap, amelyen még a 2017. évi osztalékra való jogosultsággal történik az adásvétel): 2018. május 24.
  • Az osztalékszelvény 2018. május 25-én kerül le a részvényekről (ex dividend date)."

pénteken belecsiptem.ugy…

#821031 Sumér harcos Előzmény: #820847

pénteken belecsiptem.

ugy néz ki jelenleg a péntek a történés napja számomra,hetek óta.

05.24-e az osztalék nap?

péntek záro körul kidobá…

#820847 Sumér harcos

péntek záro körul kidobáltam a multheti vasarlásaimat,kicsit sajnáltam hétfőn......

mostmegmégnemveszek