Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

xxx kamu olajcsere xxx

#821175 TrendMan Előzmény: #821173

Na ja! Nem tudok már a korábban általam frekventált szervízbe járni, mert megváltozott az üzletpolitikájuk! Csak ők adhatják az olajat, vinni nem lehet.

Így hoppá, az egész procedúra 40 K-val drágább lett.

xxx kamu olajcsere xxx

#821173 Euroman Előzmény: #821128

Én is mindig ott állok a kocsi mellett, és kézbe adom az általam vitt olajat, amit utána betöltetek.

xxx kamu olajcsere xxx

#821154 KawaBazsy Előzmény: #821152

Nekem csak a szgépes játék okoz függőséget, de azt egyszerűen kezelem, a szgépem nem tudja hajtani őket :-) (3D tervezésre optimalizált vidikártya van benne). Sztem ahhoz kell egy extrovertált személyiség is, h vki ezekre a közösségi cuccokra ráfüggjön, az én ismerettségi körömben sokan egyáltalán nem is használják.

xxx kamu olajcsere xxx

#821152 matgab Előzmény: #821128

igen, totál beteges, amilyen szinten az emberek rákaptak a facebookra, instára megy egyéb applikációkra.

Szerintem majdnem olyan durva szinten okoz függőséget , mint a drog. És észre sem veszik az emberek, hogy az életükből naponta több óra megy el azzal (azaz akár a szabadidejük (értelmes élvezhető életük) akár fele is!), hogy mások posztjait, képeit videoit nézegetik, vagy ők maguk töltenek fel valamit.

Borzalmas! Belegondolok abba így 40 felett, hogy az élet milyen rövid és ennek a generációnak nem lesz mit mesélnie magáról, mert alig élnek, alig beszélgetnek egymással.

Régen mi elmentünk öten- tízen vagy akár huszan is egy helyre egy foci vagy kosár után egy helyre enni inni és ott beszélgettünk, világot váltottunk, csajoztunk...

Ma már alig vannak a fiatalok a sportpályákon (még mindig szinte csak a mi és az eggyel öregebb generációt látom a pályákon) , mert nincsenek valós barátaik és ha elmennek valahova, akár egy randira is , akkor azt látja az ember, hogy egymás mellett nyomkodják a telefonjaikat.

Brutál mennyire nem veszik észre, hogy nem marad idejük élni!

Persze a trendek alól én is nehezen vonom ki magam én is sokat nyomkodom, de én elég jól tudom kezelni a függőségeimet, soha nem dohányoztam, a borokat szeretem, de nem okoz problémát, ha akár meddig nem iszom, illetve kaszinóba pl. egy időben minden nap lejártam, de amikor arra gondoltam, hogy ez faszság és sok időm és pénzem megy el értelmetlenül, akkor simán abbahagytam és legalább nekem van/volt életem! De mi lesz velük?

xxx kamu olajcsere xxx

#821107 matgab Előzmény: #821100

és beletölti az aknából összegyűjtött előző autó fáradt olaját...a szemed előtt...:-)

xxx kamu olajcsere xxx

#821100 Koffein Előzmény: #821089

ha szerelős megoldás a nyerő, olajcserére bejelentkezel és mondod, hogy megvárod. úgy adnak időpontot és látod, hogy lecseréli-e vagy sem :)

xxx kamu olajcsere xxx

#821097 KawaBazsy Előzmény: #821089

Aknám nekem sincs. Megemelem, kitekerem a csavart, majd leengedem. Ha kifolyt, újra megemelem.

xxx kamu olajcsere xxx

#821086 KawaBazsy Előzmény: #821072

Olajcserét amúgy mindig én csinálom, ahhoz nem kell egyetem, csak egy csavart kell kicsavarni az alján. S akkor biztos, h ki van cserélve. :-)

xxx kamu olajcsere xxx

#821072 TrendMan Előzmény: #821065

Korábban cserélték, most vittem először új, másik helyre.

Ide persze soha többet.

xxx kamu olajcsere xxx

#821065 KawaBazsy Előzmény: #821062

Ha nem cserélték korábban rendszeresen az olajat, akkor le kell venni a kartert, s jól átpucolni, amit lehet..

xxx

#821064 KawaBazsy Előzmény: #821056

Ilyen velem is volt, Wartburggal. Diszkóból hazafelé menet, vasúti átjárón áthaladás után, hajnalban.. yo volt. :-) Illetve utána az első nyugati kocsim egy Regata volt, annak is elszállt menet közben a belső féltengeyl csillag, hatása ugyanez.

xxx kamu olajcsere xxx

#821062 TrendMan Előzmény: #821056

Vaze, én most olyanba futottam bele, hogy az öreg Hondában nem csinálták meg az igért olajcserét.

Unokaöcsöm - a családi autószakértő - a feltételezett olajcsere után néhány nappal más okból véletlenül belenézett autóba, Ugyanaz a feket trutyi volt benne, mint amit le kellett volna cserélni.

xxx

#821056 matgab Előzmény: #821040

miazhogy! Az enyém most hétvégén hagyott ott a kereszteződésben Zamárdiban... Azt mondta a szerelő, hogy féltengely lesz... :-(

Amikor felhívtam, hogy a Toyotám lerobbant, azt mondja őszínte döbbenettel a hangjában:

"Toyota, és lerobbant??" :-)

Hát ilyen nagyon új, eur…

#820664 KawaBazsy Előzmény: #820662

Hát ilyen nagyon új, euro 6 szívó motorokkal nincs tapasztalatom. De ha ilyen szarok, nem is lesz.. :-) Mazda 3-nak a 120 lovas 2.0i motorja papíron tetszett, asszem ugyanaz a gyorsulása, mint a Celicáé, márpedig az tök jól ment. De ha életben deglett, akkor nem kéne..

Én most kisdízelt fogok venni, tgk kivitelben, mert azt tudom elszámolni. A múltkor próbáltam egy kemény, 68 lovas 1.4 tdci Fiestát, s nem is volt olyan szar, mint gondoltam.