Olajcserét amúgy mindig én csinálom, ahhoz nem kell egyetem, csak egy csavart kell kicsavarni az alján. S akkor biztos, h ki van cserélve. :-)
Olajcserét amúgy mindig én csinálom, ahhoz nem kell egyetem, csak egy csavart kell kicsavarni az alján. S akkor biztos, h ki van cserélve. :-)
Korábban cserélték, most vittem először új, másik helyre.
Ide persze soha többet.
Ha nem cserélték korábban rendszeresen az olajat, akkor le kell venni a kartert, s jól átpucolni, amit lehet..
Ilyen velem is volt, Wartburggal. Diszkóból hazafelé menet, vasúti átjárón áthaladás után, hajnalban.. yo volt. :-) Illetve utána az első nyugati kocsim egy Regata volt, annak is elszállt menet közben a belső féltengeyl csillag, hatása ugyanez.
Vaze, én most olyanba futottam bele, hogy az öreg Hondában nem csinálták meg az igért olajcserét.
Unokaöcsöm - a családi autószakértő - a feltételezett olajcsere után néhány nappal más okból véletlenül belenézett autóba, Ugyanaz a feket trutyi volt benne, mint amit le kellett volna cserélni.
miazhogy! Az enyém most hétvégén hagyott ott a kereszteződésben Zamárdiban... Azt mondta a szerelő, hogy féltengely lesz... :-(
Amikor felhívtam, hogy a Toyotám lerobbant, azt mondja őszínte döbbenettel a hangjában:
"Toyota, és lerobbant??" :-)
Nekünk meg Wartburgra, ahhoz képest király kocsi a Lada. :-)
Én is ilyenre vágytam, de csak egy 1979-es évjáratú 1200-re tellett akkoriban:
http://alapblog.hu/ezerocsi-vaz-2103-1974/
Hát ilyen nagyon új, euro 6 szívó motorokkal nincs tapasztalatom. De ha ilyen szarok, nem is lesz.. :-) Mazda 3-nak a 120 lovas 2.0i motorja papíron tetszett, asszem ugyanaz a gyorsulása, mint a Celicáé, márpedig az tök jól ment. De ha életben deglett, akkor nem kéne..
Én most kisdízelt fogok venni, tgk kivitelben, mert azt tudom elszámolni. A múltkor próbáltam egy kemény, 68 lovas 1.4 tdci Fiestát, s nem is volt olyan szar, mint gondoltam.
igen..de az még nem volt euro 5-6 mittomén mennyi,lefojtva...
ma pl az alap benzin(szivo) motorok turbo nélkül csak és kizárolag a menetteljesitményt nézve,mind döglöttek,semmi kraft,gyorsulásrol álmodni sem kell....nemtom a focus 1.6ja mit tud.
de pl, clio alap 1.2 szivo kuka lassu,megane 1.6 115lo nem igazán oké....de még a mazda3 2000cm3 skyactive 120lo is....multkor bekanyartam egy mazdahoz vezetni ezt a motort, egy mazda3ban,na versenyezni ez utobbival sem kell,mert nem megy ugy mint egy 1.5dci.
alap szivo benzinrol egyedül a 3 hengeres 82lovas peugeot 208rol hallottam hogy pörög ,megy, mint a kávédarálo,de ez szoba sem johet szamomra.
viszont az alap benzin focus kombi alapáron egész jol van belőve.....aztán lehet hogy döglött a motorka.
dieselek meg sokkal dragabbak,több is a baj velük,meg lassan kitiltják őket pestről is,eu több városa után.
gondoltam hátha vki vezette innen ezt a 1600benzint....
Az első fóka 1.8i, 115 lovas az jól ment..
vki vezette már esetleg a Ford Focus 1600cm3 125LE alap szivóbenzin motorját?
Ha igen mennyire döglöttmotor ez?mert gondolatom szerint nagyon.....de...
na, ezek legaläbb nem birka nép :)