Eltekintve attól, hogy még AT is kiosztott iraki WMD témában, a felvetett migrációs összefüggésben nem releváns a kérdés. Más?
Eltekintve attól, hogy még AT is kiosztott iraki WMD témában, a felvetett migrációs összefüggésben nem releváns a kérdés. Más?
azt mondtam, fekete amerika, nem azt, hogy muszlim
És pont fekete volt a vonós, és fekete kórus adott elö gospeleket
De még érsek is volt fekete, söt még fekete papasszony is :)
Windsori királyi esküvön
Megfelel? :)
A fekete érsek egyébként, epic priceless szöveget és stílust nyomott, kapott egy kis szószt az esemény :)
Szerk.
Kommentátori megjegyzések:
TJ Holmes, az ABC fekete kommentátora :
"Én Nyugat -Memphisi vagyok, de még az én esküvöm sem volt ennyire fekete"
:))
Sky News kommentátor:
"nagyon szép ez a pillanat, ahogy a prédikátor elviszi a királyi családot a komfortzónájuk legszélére"
BBC:
"a tiszteletes 50-nel hajt egy 30 km/h-s zónában. Gyönyörü"
Ismeretlen szerzö:
"Curry tiszteletes úgy érzi, egy fekete templomban van. Nagyon szenvedélyes, szép beszéd, de kissé ráijesztett a fehér vendégekre " :))
ez akkor lenne igaz, ha csadorba jelenik meg és müezzint húznak a vonósok ;)
kis adalék a 'ne menj migránsnak, mert politikailag sosem lehetsz befogadva sehova ' tételhez, ami itt fel lett dobva
(a rengeteg, akár muszlim migráns, angliai, svéd polgármester, miniszter stb után)
Fekete Amerika beházasodott az angol királyi családba, és mindjárt rittyentett egy feka esküvöt Windsorban :))
Harry-ék csaptak egyet a globálrasszizmus /nacionalizmus orrára
ezt olyan nézöpontból is érdemes nézni (a rohadt malterosok minden rossz oka nézöponton kívül)
-Mindenki helyben akarja a problémát kezelni
-Európa világraszólóan impotens
Még egy, amúgy semmilyen aktívumot nem tartalmazó afrika tervet sem tudtak elfogadni (egy jugoszláv háború megoldásáról nem beszélve)
-Alternatíva, megoldás aztán van böven, van wilkommen, meg van száz kilométeren kerítés
-Leginkábbis kíváncsi leszek, hogy lesz a migránsinvázió kezelve, amikor a malteros amik elunják a banánt, és kivonulnak afganisztánból, nigériából, maliból...lehet majd európának megtalálni a tökeit, és szófosáson kívül próbálkozni valamivel, nem vagyok optimista hogy eredményesebb lesz, mint a 90-es években
afrikában 9 állammal kötött az USA államközi egyezményt, melynek keretében amerikai erök állomásoznak, a helyi erökkel együttmüködve, pontosan a központi hatalom erösítése, és a szélsöségesek elleni közvetlen harc érdekében. Megakadályozandó a polgárháborút/anarchiát.
Irakban jelenleg a By/With/Through stratégia mentén müködnek együtt az iraki állammal, elég jelentös paradigmaváltással okultak a hibáikból, a cél megint egy fenntartható központi államszervezet létrehozása (ahogy afganisztánban is ez a cél), hogy ne omoljon össze utánuk kártyavárként.
Irakban, ha sikerül végigvinni (elég nagy ha) közel járhatnak, hogy megforduljon a migrációs trend és visszatelepüljön oda is néhány millió migráns. (kár, hogy a szunnita -siita - izraeli konfliktus elöbb jön el majd)
Mostanra kb 12 fronton háborúznak különféle szélsöséges szervezetekkel, 17 éve folyamatosan.
Ezt azért tessék kicsit ízlelgetni, egyrészt, 12 frontos háború, másrészt 17 éve háború, megállás nélkül.
A katona szülök gyerekei is ugyanott harcolnak, ahol apjuk, anyjuk tette tizenéve.
amolyan érdekességképpen, úgyis, mint a faék világ alternatívája :)
Afganisztánt nem az amik verték szét, hanem a szovjetek. Azóta (40-50 éve) folyamatos polgárháború van, és az európai migrációba a legtöbbet adó ország. 40 éve folyamatosan.
Kivéve, amikor 5 millió visszatelepült, miután az amik odamentek.
Érdekes pl az al-kaida azóta felderített sok információtartalma, pl hogy a cia hozta volna létre oszamát. Ez a népi folklór már kicsit más megvilágításban van, persze, benne van a cia is, de igen pici rész, ahogy még a szaudiak is kisebbség volt az egészben csak.
Az arab olajpénz elkerülhetetlenül létrehozta az erös szélsöségeseket, a cia inkább azért van blamálva, mert nem látta, hogy az al-kaida már az elsö (szovjetellenes) pillanattól az usa ellen készült, mint a kereszténység bástyája ellen (nem, nem Magyarország az, nagy szerencsénkre).
A hidegháború végével, a kétpolusú világrend megszünésével alap, hogy elöjön ez a vallási (ideológiai) alapú konfliktus, elkerülhetetlen, egyelöre a malterosok az iszlám egyik felével helyezkednek a másik fele ellen, hogy ne egy az egyben iszlám-keresztény világháború legyen.
Persze így már nem olyan megnyugtatóan faék a világ, hanem pindurkát bonyolultabb.
én már egyre kevésbé követem. ez már a mindennapjain része lesz... :)
amúgy én spec az ilyeneket fognám és nem hogy togóig, hanem egészen botswánáig basznám vissza...
Nem tudom, ki követi, ki nem, de a legutólsó nagy dobás ebben a témában egy togói 23 éves férfi kiutasítása volt.
Ez május 3-án komoly összetűzésekben torkollot a helyi tógói közösség és a rendőrség között, több mint 200-an lázadtak és a rendőrség a végén visszavonult.
A togói férfit sikerült őrizetbe venni, most kitoloncolják Olaszországba, de az érvényben lévő szabáyok szerint, ha onnan ismét beutazik, akkor azt hagyni kell, mert menedékjogot élvez.
Pákó is megjárta, valaki megijedt, hogy hátha oda kell adni a didit :
Figyi: Mindenképpen Magyarország kellett, hogy továbbjusson!
Ez csak úgy volt garantálható, ha Magyarország-Magyarország meccset rendeztek:-)
Origó egy nagy legaljává fejlődött 1-2 év alatt.
Tegnap pl Magyarország - Magyarország jégkorongmeccsről tudósítottak amikor odanéztem (nem mazochizmusból). 1-0-ra vezettünk.
eléggé találónak tünik a következö vicc:
"Igaz-e, hogy minden 1-nél nagyobb páratlan szám prímszám?
Fizikus: a 3 prímnek tünik, az 5 is, a 7 is valószínüleg prím, hopp 9 mérési hiba, 11 prím, 13 prím, tehát az állítás lehet hogy igaz.
Matematikus: a 3 prímszám, így még az olvasó által is könnyen levezethetö módon bizonyítható, hogy minden páratlan szám prím."
Vegyük észre, hogy "pont elég a konkrétum" :)
a matematika nem természettudomány, hanem egy nyelv. Egy emberi konstrukció. Érthetö, ha nem ugyanúgy gondolkodunk a világról :)
A konkrétumokat még túlzásba is vitted, föleg a világméretü ellenállásról ;)
'A témát magam részéről lezártam.'
Rendicsek.
Nem értem miért rajtam követeled a megoldást b+, nem a te világképed nagyon egyszerű ? A matekben megtanultam h rengeteg feladatra nincs megoldás mert nincs és ezzel együtt tudok élni, te még hiszel a materialista detertminisztikus világban eléggé le vagy maradva.
Ez nem a világképem hanem ez a realitás az h te hiszel zörök megváltó libsizmus győzelmében azzal csak magadról állítasz ki bizonyítványt, h buta vagy. Majd meglátod mi lesz vagy nem.
Senki nem mondta a bunker csak te, látszik h 2 másodpercet se tettél bele a gondolkozásba megvannak a kész paneljaid asztán szórod őket világba egyszerű világnézet, összeesküvés elmélet meg a zorbán meg a többi hülyeség. Veled felesleges ezekről gondolatokat cserélni mert kötött gondolkozásod mint a beton.
Még annyit h a zokmányok rfid manipulálására egyetlen védekezés h abban az országban élsz ahol születtél felnőttél felmenőid él(t)nek stb (sz csak eu-ra igaz amira már nem) mert ott ki tudják kényszeríteni a keresésedet és persze igazolni is tudják a kiléted pl dns teszt stb.
Máshol kb leszarják ha eltüntettek pl az ami gulagra vagy szervkereskedők stb.
A telóknál szgépeknél egy idióta fasz aki almát vesz, a kínai a jó, a facsenál a kínai v esetleg a zorosz, no nem azért mert ők nem élnek vissza vele de kisebb a konkrét veszély mert nem ők fújják a passzát szelet
Asszem elég konkrétumot mondtam a veszélyekről és a lehetséges védekeztésekről aminek nagy részét sztem fel se fogtad, de majd visszaemlékezhetsz rá ha szükséges lesz
Amúgy meg azt gondolsz és csinálsz amit akarsz. Ennyit tudtam tenni érted. A témát magam részéről lezártam.
tehát nincs megoldásod igazából semmire, csak a bunker, fizikai ezüst meg arany
és reménykedni, hogy majd pont téged békén hagy az ellenállásodban a mindentlátó rócsild?
:)
Gyönyörü a világképed, öröm és bódottá
Jelzem, a bunkerban nem sokáig tudod enni az ezüstöt ;)
Ez a világméretü ellenállás, az mi volna, kik volnának, mi ellen és hogyan?
Már rég el kellett volna kezdeni a világméretű ellenállás szervezését. Az atomháborút egyszerú elkerülni a válasz csapásmérő (atom)rakéták egy részét egyenesen a rocsildekre meg rokefellerekre meg a többi faszra irányítani aztán megüzenni h ők lesznek az elsők akik találkozhatnak kedvenc sátánjukkal.
Az rfid-re a patriota akt óta nincs megoldás ki van ez találva szépen húznak be bennünket a csőbe. Az 1984 egy igazi athéni demokrácia ahhoz képest ami felé haladunk. az iot térfigyelő kamerákkal és online arcfelismeréssel meg facséval. na és az állandóan jelentgető (okos)telókkal ez egy zárt kör bazmeg, orwell beszarna a gyönyörűségtől ha ilyet ki tudott volna találni. Csak pénzre/megtakarításra a megoldás a kp. a fizikai ezüst, arany, gyémánt, és az ingatlan