re
Spade Előzmény: #820076Nem értem miért rajtam követeled a megoldást b+, nem a te világképed nagyon egyszerű ? A matekben megtanultam h rengeteg feladatra nincs megoldás mert nincs és ezzel együtt tudok élni, te még hiszel a materialista detertminisztikus világban eléggé le vagy maradva.
Ez nem a világképem hanem ez a realitás az h te hiszel zörök megváltó libsizmus győzelmében azzal csak magadról állítasz ki bizonyítványt, h buta vagy. Majd meglátod mi lesz vagy nem.
Senki nem mondta a bunker csak te, látszik h 2 másodpercet se tettél bele a gondolkozásba megvannak a kész paneljaid asztán szórod őket világba egyszerű világnézet, összeesküvés elmélet meg a zorbán meg a többi hülyeség. Veled felesleges ezekről gondolatokat cserélni mert kötött gondolkozásod mint a beton.
Még annyit h a zokmányok rfid manipulálására egyetlen védekezés h abban az országban élsz ahol születtél felnőttél felmenőid él(t)nek stb (sz csak eu-ra igaz amira már nem) mert ott ki tudják kényszeríteni a keresésedet és persze igazolni is tudják a kiléted pl dns teszt stb.
Máshol kb leszarják ha eltüntettek pl az ami gulagra vagy szervkereskedők stb.
A telóknál szgépeknél egy idióta fasz aki almát vesz, a kínai a jó, a facsenál a kínai v esetleg a zorosz, no nem azért mert ők nem élnek vissza vele de kisebb a konkrét veszély mert nem ők fújják a passzát szelet
Asszem elég konkrétumot mondtam a veszélyekről és a lehetséges védekeztésekről aminek nagy részét sztem fel se fogtad, de majd visszaemlékezhetsz rá ha szükséges lesz
Amúgy meg azt gondolsz és csinálsz amit akarsz. Ennyit tudtam tenni érted. A témát magam részéről lezártam.