Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

A gyermekekért

#819179 tozsdenyul Előzmény: #819178

"a Kádár népe baromság"

Nemcsak minden szoc vizsgálat támasztja ezt alá, de az elmúlt 20 év minden választása is

Még hány választás kell?

Nincs semmi ránk kényszerítve, nem külföldi hatalom tolta, nem az önkényúr. 20 éve mindig kádárra szavazott a nép, önként.

"alapvetően a készségek és képességek mentén, evolúciós megfelelősséggel lehetett kiemelkedni a nemességben is "

a feudalizmusban??? Ez valami vicc?

Készségek csak ott jönnek elö, ahol nem örökletes a cím...

"sarokba szorítottak"

a Ner? ki szorította sarokba, az eu, netán a magyar rákóczi?

Te nagyon rákóczit látnál ide, de nincs.

Két dolog volt csak kicsit meglepö, korábban kezdték a full nácit tolni mint én vártam, a népnek meg több, mint a fele meg is szavazta, kéjjel.

Addig OK hogy tévúton járunk, de itt nyoma sincs rákóczinak. elhanyagolható. A náci kábszer meg simán 2/3-ot jelent.

A gyermekekért

#819178 phiona

Azt nem értem, hogy azok, akik a jövőt fürkészik befektetéseikben, hogyan gondolják hogy a múlt megy tovább, kaszáló bácsik és marokszedő nénik, idilli vidéki világ ami már rég nincsen. Átvitten értékek és igények, több generáció nőtt fel és a fiatal generáció, ideértve 40esig ma már globalizált. A vidéki is a neten lóg és Kínából rendel koszorúslányruhát is, neten veszi a nyugati nyaralást, facebook etikettet követ hepizéssel, vloggereket bloggereket követ és utánoz divat, film, életmód stb témákban. Akárcsak 1 marokkói thai dél-koreai amcsi stbstb bárki a világban.

OV és a hasonszőrűek ott tévednek sztem h ez mintha nem lenne, mintha a szellemet vissza lehetne tuszmákolni a palackba. Nem lehet. Ahogy a migráncsokat sem lehet visszatartani, ahogy fogy a víz pláne indulni fognak. Már a háborúk, népirtás is elég ok, a gazdasági perspektíva hogy máshol lehetne jobb is elég ok. Erre lehet azt mondani h izé, inkább maradjatok otthon, de nem fognak. Hogy ezt gerjesztik-e (malter, Soros): annyiból mind1 hogy a következménye hat ránk és a kerítés csak maszatolás. Arra jó lehet hogy fizikailag gátoljuk, de a választ nem az országhatáron kell adnunk hanem koncepcionálisan. Francnak hiányoznak persze, de nem az a kérdés hogy akarjuk-e, hanem hogy az elkerülhetetlent hogyan reagáljuk le. A sorosozás olyan kábszerduma, amikor nem a problémakezelésre fókuszálunk hanem helyette (PR-okból) az előzményt satanizáljuk, baromira náci modell amúgy.

Most nézzük a célszerűségét. Nevén nevezzük az okot: Soros (malter). Egyetlen célszerűsége volt: képszerűsíteni az ellenséget és a legyőzhetőség illúzióját adni azzal, hogy a villamospadlókra kasírozva a fotóját, bárki taposhatott rajta. A Soros-mese a választásokkal együtt bukott, minden-ellen jelölt soros volt oszt mégse győztek, de ez is diadal soros fölött. A mai tüntetés is soros volt, persze. Magunk között bevallhatjuk: Soros nem az, akinek démonizálták, mert akkor már nem lennének fideszék hatalmon.

Magunk vagyunk megint, senki sem véd meg, ahogy 56-ban sem. A mai tünti nagyon amatőr és civil még, semmi sorosos profizmus, és előre tudottan hazudtak persze akik annak mondták. De a Kádár népe baromság. Tudható hogyan lett lezsarolva a vidéki szegénység a közmunka elvesztésével, meghát a sok trükkös machináció. Viktorunk tényleg fosott Sorostól, ahogy a legtöbb pszichopata a kreált toposzaitól, pláne, ha súlyozott a szerepe, ezt lelkifurik fokozzák (Viktor ugye Soros egyetemén tanulta azt, amivel valszeg jobb meggyőződése ellenére szembefordult).

No, szóval Kádár népe azért baromság mert ez 1 strukturált nép. Nem annyira kasztos mint pl az indiai, de mindig volt alsóbb és felsőbb rétege, alapvetően a készségek és képességek mentén, evolúciós megfelelősséggel lehetett kiemelkedni a nemességben is (vö pl Hunyadiak, Kinizsi, de a trónra kerülésben is többször). A jobbágyi rétegből valóban kádári lett, de az „elit” lázadt, ha kellett. Zrínyi Ilona és Rákóczi népe tovább élt 48-ban, 56-ban és aztán a szamizdatokban, és él még ma is. A váltáskor úgy tűnt, Viktor is ide tartozik, Nagy Imre-temetős beszédével, de nem. Ex-Kádáros jobbágygyerek, csak tudta csavarni a szót, cigó kupec karizmával, ami megmaradt, hamár a fiatalos fittségét meg is ette az idő meg a sok pacal. Hatékony vajda lett, de sajna most épp a jövőnkkel játszik kedvére. Mondhatnánk: szégyen, de nem… Természetes következmények sora.

Volt módja hogy lejtő pályát építsen a választási törvénnyel, volt módja hogy kiglancolja a háza népét és az oligarcháit, akik már mind elhiszik hogy a saját tehetségükből jutottak oda ahova, és hatalmas a mellény… Aki nagy, nagyot esik – ősi dakota mondás. Ma nem engedték a drónokat mert ugye az Erzsébet hídin az volt ütős, de világítottak a telók mint gyertyák – nem kevés, nincs a nemzet veszve, nem 2 Ft netelőfizetésért mentek ki… és ha elhallgattatják is az ellenzéket: a net korában lesz olvasnivaló máshonnan… Tehetetlenek, sarokba szorítottak, beszartak. Pedig valóban történtek jók is, vannak a klientúrában hasznosak is. Csak ugye a fejétől bűzlik… és ráadásul ez régi fej, a szockóval való le nem számolás is rájuk rohad (eü, okt, bm), de nem mentség mert a lehetőség megvolt rá…

Cikk, az elejéhez:

https://444.hu/2018/04/13/a-nemzetallamok-akkor-is...

Könnyű nekem innen okosk…

#819176 TrendMan Előzmény: #819175

Könnyű nekem innen okoskodni, de erről az jut eszembe, hogy aki nem csinálja meg a házifeladatot, az ne csodálkozzon, hogy ha kap az iskolában egy körmöst.

Pedig előfordult. Sok-so…

#819175 walex Előzmény: #819172

Pedig előfordult. Sok-sok szavazókörben nem volt az ellenzék részéről ember, aki felügyelte volna a dolgokat.

Az, hogy ilyen előfordulhatott, kizárólag az ellenzéki pártok sara, azaz nyakig benne voltak a 2/3-adban. Ezek után meg kimennek tüntetni ahelyett, hogy lemondanának egytől-egyig és eltakarodnának a búbánatos pcsába átadva a helyüket másoknak, akik talán nem veszik majd félvállról a következő választást.

ezzel egy baj van, az em…

#819173 Koffein Előzmény: #819171

ezzel egy baj van, az emberi tényező. előbb vagy utóbb kikotyogják...

Nem tudom, hogy van ez s…

#819172 TrendMan Előzmény: #819171

Nem tudom, hogy van ez szabályozva, de ilyennek elő sem szabadna fordulnia, Ellenzéki jelölt mindehol volt a listán, ellenzéki delegáltnak is lennie kellene, lehetőleg nem egynek, hanem többnek. (5.000 szavazókörben a 10.000 szavazókörből ????)

Ez teljes nonszensz.

Hogyan fogadhatta ezt el az ellenzék?

ahol nincs ellenzéki szá…

#819171 tozsdenyul Előzmény: #819169

ahol nincs ellenzéki számláló delegálva. Csak fideszes és önkormányzati van a bizottságban.

A 10. és 14. pontokat ne…

#819169 TrendMan Előzmény: #819167

A 10. és 14. pontokat nem teljesen értem:

Mi az, hogy ellenzéki kontroll nélküli szavazókörök?

Kellene egy balhé

#819168 TrendMan Előzmény: #819158

Simán lehet, épp azért mert abszurd.

De ez azt jelentené, hogy van 500.000 fiktív választó/név, aki ténylegesen nem ment el szavazni vagy nem ott vagy több helyen is vagy fiktív nevek alatt.

Ha ezeket arányosan adták (volna) hozzá az egyes szavazókörök névjegyzékéhez, akkor a helyi választási bizottságnak is benne kell (ene) lennie vagy pedíg ezt egy adatbányász program gyorsan ki tudja mutatni.

Ez de szép. :-Qkuruc.inf…

#819166 walex

Ez de szép. :-Q
kuruc.infoRMACIO/r/34/184821/

Kellene egy balhé

#819159 Boby. Előzmény: #819158

Én,mondjuk nem hiszek az ilyen jellegű csalásban....,de az is igaz,hogy Orbánékról mindent el tudok képzelni.

Kellene egy balhé

#819158 Boby. Előzmény: #819154

Hadházy ma írta a facén, hogy olyan HITELESnek TŰNŐ információhoz jutott,hogy kb.500.000. szavazólappal többet nyomtattak, illetve a választás napján is ügyeletet tartottak a nyomdában,és vasárnap délután is nyomtattak még.

Kellene egy balhé

#819154 Koffein Előzmény: #819150

Leeresztik a fáradt gőzt... az utóbbi 2hónapba kellett volna tüntetni elios ügy miatt, stadionok, egészségügy, média, rogán, semján, stb ügy miatt... volt? nem volt.. most már nincs tétje..

Ez úgy nagyjából

#819152 rbbj11 Előzmény: #819145

Ez bizony így van, ahogy stop Soros-t ki lehetett cserélni stop kapitalizmusra is, és ahogy volt stop konzervatív értékek (legyen mindenki gender meg b.zi stb). Kileng az inga. Ami németeknél az AfD, az nálunk kb a fidesz. A németeknél csak az agymosás okozta büntüdat miatt nincs AfD-nek olyan sikere, mint nalunk Fidesznek. Ez egy ilyen korszak. :(

Kellene egy balhé

#819150 Boby. Előzmény: #819148

Amúgy,nem értem a tüntetés lényegét?! Mi fog változni,ha összejönnek 10-20 vagy akár százezren?! Semmi.Békésen el lehet tüntikézni 4 évig.Egy hete volt a választás.Ha nem tudja valaki bizonyítani a csalást,akkor semmi értelme a tüntetésnek....inkább menjenek a kertbe borsót vetni!