Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Ha teljes falvak és elsz…

#818977 TrendMan Előzmény: #818976

Ha teljes falvak és elszegényedett körzetek szavaztak oda, akkor nem fura.

Persze az is simán benne van, hogy kaptak Putyintól néhány tanácsot.

egyébként nekem is fura …

#818976 rbbj11 Előzmény: #818907

egyébként nekem is fura az eredmény....azt hittem, egyedül vagyok vele, és ugyebär az nem stat minta, ami a sajät környezetem pär tucat ember...de én messze nem ilyen arányokat tudok a fidesz szavazokrol...persze az is lehet, h. hazudnak arrol, kire szavaztak, de miert tagadná le egy fideszes a szavazatät? Azu pedig elég fura lenne, ha pont nekem a rokonaim, barätaim, kollégáim extrémen felülreprezentáltak lennének ellenzéki oldalról...

re

#818975 rbbj11 Előzmény: #818868

engem érdekelne, hogy lehetett ezzel az elmélettel egzakt módon ilyen megbízhatóan sok pénzt keresni?

Az így leírtakkal kb egy…

#818974 rbbj11 Előzmény: #818854

Az így leírtakkal kb egyet is értek, akkor ezt megbeszéltük, értjük egymást

Tiszteletben kell tartanunk, ha különbözőképpen reagáljuk le ezek szerint nagyon hasonlóan értékelt folyamatokat.

A kutya nem törődik a vidékiekkel

#818968 banyaiz Előzmény: #818956

Azért írom ezt mert némelyik cikknek olyan a hangulata mintha Pestről lejönne vidékre szafarira és bemutatná milyen érdekes állatfajok élnek vidéken. :)

Mint egy afrikai szafarin lenne jé milyen különleges állatok szaladgálnak itt . Van egy ilyen rácsodálkozás életérzés benne. :) Vagy lehet csak én érzem így.

Nem ezt célozzák ezek a cikkek csak van egy ilyen hangulatuk ami zavaró egy kicsit.

Nézzen körül a Havanna lakótelepen és interjúvolja meg a közönséget a sarki kocsmában du 3-kor . Ott is elég sok különleges állatfajjal összefuthat . Állatrendszertani lexikont elő kell venni hozzá milyen faj, milyen alfaj az akivel összefutott.

#818966 banyaiz Előzmény: #818956

Kétségtelen van sok olyan falu van ahol Sátántangó 2-t minden változtatás nélkül le lehetne forgatni. Se díszletet se szereplőt nem kellene keresgélni csak venni a valóságot.

De azért szerintem baromi nagy leegyszerűsítése a dolgoknak, hogy a falvakban ennyire kiszolgáltatott emberek élnek általánosságban.

Ugyanezt a Sátántangó 2-t leforgatnám bármelyik városban. Csak a megfelelő környéket kell hozzá megkeresni.

Az biztos, hogy falvakban ez jobban kijön , látványosabb mint egy nagyvárosban.

Mondjuk Bp-en is 70-80 éves embereket kezdünk kérdezgetni a világ dolgairól lehet szegény már megküzd az agyérelmeszedéstől kezdve mindennel érdekes válaszokat lehetne begyűjteni. Mi a véleménye erről + arról.

Vagy amikor van egy ételosztás ott áll ezer ember és akkor készítsünk velünk interjút mi a véleményük a világ dolgairól. Ott már Sátántangó 3 forogna. :)

Azért annál bonyolultabb a történet a falvakban teljes homályban vannak és ezért győzött a fidesz . Ennél azért összetettebb folyamatok adták ezt .

MO totyik=ellenzéki kere…

#818965 Sumér harcos

MO totyik=ellenzéki kerekasztal,

persze 2018as verzioban,amolyan stock- EKA:)

#818964 TrendMan Előzmény: #818956

Szerintem Orbánnak már a földosztás belengetésére is van egy szenáriója, ha a helyzet megkívánná.

https://index.hu/velemeny/2018/04/09/hogy_lehetett_ennyire_hulye_egesz_magyarorszag/

#818962 banyaiz Előzmény: #818930

Azért Spade a KGST országok gazdasági mutatóiban jelentős volt az is, hogy egymás termékeit átvették. Kölcsönös segítség alapon.

Nagynéném húsiparban melózott . Készült olyan löncshús is amit lehet a kutyák is kiköpnének . Olyan minőség volt , majd az oroszok megveszik, ezt belföldön nem lehet eladni, meg is vették. Jó az nekik .

Millió ilyen termék ami a világban nem lett volna versenyképes , de KGST-ben valakinek jó volt. Vagy ha nem volt jó akkor is megkapta .

Aztán ez egy pillanat alatt megszűnt és akkor persze, hogy sok szám zuhant. + hirtelen nagy jelentősége lett ha eladható terméket gyártasz azt mennyiből hozod ki. KGST azért ez is tompította . Miskolcon, Ózdon, Diósgyőrben tudnának róla mesélni, vagy Komlón, vagy a pécsi bányászok stb.

Vagy Sztálinvárosban mostani Dunaújvárosban. :) Mit és mennyiért gyártottak és azt kinek lehetne eladni egy olyan piacon ahol a minőség és az ár szempont.

megvették

#818959 Koffein

kilóra az összes ellenzékit? http://hvg.hu/itthon/20180410_valasztas_egyelore_n...

"A Nemzeti Választási Iroda és a Nemzeti Választási Bizottság tájékoztatásul közli, hogy hatáskörébe tartozó, érdemi jellegű kifogást, konkrét panaszt, jogorvoslati kérelmet vizsgálatok lefolytatására vonatkozóan a mai napig nem kapott" – olvasható a szervezet kedd délutáni közleményében.

https://index.hu/belfold…

#818958 walex

https://index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/10...

Vajon mikor rúgja ki a Fidesz ezért az őszinte beszédért?

Mondjuk a választás előtt is rátörhetett volna az őszinteségi roham. Ez amolyan belső figyelmeztetés felfelé, aztán vagy lesz következménye vagy nem. Neki lehet, mert ezeknél nem tűrik a kritikát, csak a s*ggnyaló kérdéseket szeretik s*ggnyalóktól, lásd igazmondó M(ese)1.

Magyarország

#818955 Racional Előzmény: #818954

Hogy érthetőbb legyek: (Stop plakát)

Az Alkotmánybíróság megállapítja, hogy a Kúria Kvk.VI.37.414/2018/2. sorszámú végzése alaptörvény-ellenes, ezért azt megsemmisíti.

Ez a törvénykezés lehetetlen állapotát bizonyítja!

Magyarország

#818954 Racional

Én nem fogok ilyen axioma szerű véleményt írni (jót v rosszat) senkiről, mert filozófiai tény, hogy minden viszonylagos és minden mindennel összefügg. Az egész (civilizált) világban is minden párt ugyan az mint a miénk, azaz demokratikus azaz törvényes! Nem marad más hátra, hogy kiválasztjuk a legkisebb rosszat és a Fideszre szavazunk. A gond szetintem a jogszabályokkal van amit a Bíróságok meghágnak, és milyen érdekes, az ellenzék ha győz, örömmel tovább használja!

érdekes ez az ábra

#818953 Tapasz Előzmény: #818945

Mint én, bár csak 48 múltam. Nem volt se autónk, se telkünk és anyáméknál laktam. Én mindenkinek bizonygatom, hogy mennyivel jobban élünk most, mint akkor. 92-ben 2 évi fizumból tudtam venni egy 79-es évjáratú 1200-es Ladát, most meg ...

úton a politikai váltógazdaság felé

#818951 TrendMan Előzmény: #818950

Szerintem a magyar választási rendszer úton van a 2 párt (váltópárt) rendszer felé.

A konzervatív oldal már összeállt.

Ha a másik oldal még labdába akar rúgni, kénytelen lesz egyesűlni.