engem érdekelne, hogy lehetett ezzel az elmélettel egzakt módon ilyen megbízhatóan sok pénzt keresni?
engem érdekelne, hogy lehetett ezzel az elmélettel egzakt módon ilyen megbízhatóan sok pénzt keresni?
Az így leírtakkal kb egyet is értek, akkor ezt megbeszéltük, értjük egymást
Tiszteletben kell tartanunk, ha különbözőképpen reagáljuk le ezek szerint nagyon hasonlóan értékelt folyamatokat.
Azért írom ezt mert némelyik cikknek olyan a hangulata mintha Pestről lejönne vidékre szafarira és bemutatná milyen érdekes állatfajok élnek vidéken. :)
Mint egy afrikai szafarin lenne jé milyen különleges állatok szaladgálnak itt . Van egy ilyen rácsodálkozás életérzés benne. :) Vagy lehet csak én érzem így.
Nem ezt célozzák ezek a cikkek csak van egy ilyen hangulatuk ami zavaró egy kicsit.
Nézzen körül a Havanna lakótelepen és interjúvolja meg a közönséget a sarki kocsmában du 3-kor . Ott is elég sok különleges állatfajjal összefuthat . Állatrendszertani lexikont elő kell venni hozzá milyen faj, milyen alfaj az akivel összefutott.
Kétségtelen van sok olyan falu van ahol Sátántangó 2-t minden változtatás nélkül le lehetne forgatni. Se díszletet se szereplőt nem kellene keresgélni csak venni a valóságot.
De azért szerintem baromi nagy leegyszerűsítése a dolgoknak, hogy a falvakban ennyire kiszolgáltatott emberek élnek általánosságban.
Ugyanezt a Sátántangó 2-t leforgatnám bármelyik városban. Csak a megfelelő környéket kell hozzá megkeresni.
Az biztos, hogy falvakban ez jobban kijön , látványosabb mint egy nagyvárosban.
Mondjuk Bp-en is 70-80 éves embereket kezdünk kérdezgetni a világ dolgairól lehet szegény már megküzd az agyérelmeszedéstől kezdve mindennel érdekes válaszokat lehetne begyűjteni. Mi a véleménye erről + arról.
Vagy amikor van egy ételosztás ott áll ezer ember és akkor készítsünk velünk interjút mi a véleményük a világ dolgairól. Ott már Sátántangó 3 forogna. :)
Azért annál bonyolultabb a történet a falvakban teljes homályban vannak és ezért győzött a fidesz . Ennél azért összetettebb folyamatok adták ezt .
MO totyik=ellenzéki kerekasztal,
persze 2018as verzioban,amolyan stock- EKA:)
Szerintem Orbánnak már a földosztás belengetésére is van egy szenáriója, ha a helyzet megkívánná.
Azért Spade a KGST országok gazdasági mutatóiban jelentős volt az is, hogy egymás termékeit átvették. Kölcsönös segítség alapon.
Nagynéném húsiparban melózott . Készült olyan löncshús is amit lehet a kutyák is kiköpnének . Olyan minőség volt , majd az oroszok megveszik, ezt belföldön nem lehet eladni, meg is vették. Jó az nekik .
Millió ilyen termék ami a világban nem lett volna versenyképes , de KGST-ben valakinek jó volt. Vagy ha nem volt jó akkor is megkapta .
Aztán ez egy pillanat alatt megszűnt és akkor persze, hogy sok szám zuhant. + hirtelen nagy jelentősége lett ha eladható terméket gyártasz azt mennyiből hozod ki. KGST azért ez is tompította . Miskolcon, Ózdon, Diósgyőrben tudnának róla mesélni, vagy Komlón, vagy a pécsi bányászok stb.
Vagy Sztálinvárosban mostani Dunaújvárosban. :) Mit és mennyiért gyártottak és azt kinek lehetne eladni egy olyan piacon ahol a minőség és az ár szempont.
kilóra az összes ellenzékit? http://hvg.hu/itthon/20180410_valasztas_egyelore_n...
"A Nemzeti Választási Iroda és a Nemzeti Választási Bizottság
tájékoztatásul közli, hogy hatáskörébe tartozó, érdemi jellegű kifogást,
konkrét panaszt, jogorvoslati kérelmet vizsgálatok lefolytatására
vonatkozóan a mai napig nem kapott" – olvasható a szervezet kedd
délutáni közleményében.
https://index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/10...
Vajon mikor rúgja ki a Fidesz ezért az őszinte beszédért?
Mondjuk a választás előtt is rátörhetett volna az őszinteségi roham. Ez amolyan belső figyelmeztetés felfelé, aztán vagy lesz következménye vagy nem. Neki lehet, mert ezeknél nem tűrik a kritikát, csak a s*ggnyaló kérdéseket szeretik s*ggnyalóktól, lásd igazmondó M(ese)1.
Hogy érthetőbb legyek: (Stop plakát)
Az Alkotmánybíróság megállapítja, hogy a Kúria Kvk.VI.37.414/2018/2. sorszámú végzése alaptörvény-ellenes, ezért azt megsemmisíti.
Ez a törvénykezés lehetetlen állapotát bizonyítja!
Én nem fogok ilyen axioma szerű véleményt írni (jót v rosszat) senkiről, mert filozófiai tény, hogy minden viszonylagos és minden mindennel összefügg. Az egész (civilizált) világban is minden párt ugyan az mint a miénk, azaz demokratikus azaz törvényes! Nem marad más hátra, hogy kiválasztjuk a legkisebb rosszat és a Fideszre szavazunk. A gond szetintem a jogszabályokkal van amit a Bíróságok meghágnak, és milyen érdekes, az ellenzék ha győz, örömmel tovább használja!
Mint én, bár csak 48 múltam. Nem volt se autónk, se telkünk és anyáméknál laktam. Én mindenkinek bizonygatom, hogy mennyivel jobban élünk most, mint akkor. 92-ben 2 évi fizumból tudtam venni egy 79-es évjáratú 1200-es Ladát, most meg ...
Szerintem a magyar választási rendszer úton van a 2 párt (váltópárt) rendszer felé.
A konzervatív oldal már összeállt.
Ha a másik oldal még labdába akar rúgni, kénytelen lesz egyesűlni.
Egyre több a furcsa körzet. Kurucon jó összefoglaló van fent. Jobbik listás szavazatok kamupártnál szerepelnek vagy szoci jelöltre szavaztak egy másik körzetben sokan, listán meg fidesz többség van. Életszerű nagyon.
A valóság egy szélesebb keresztmetszetét kellene nyújtani, úgy ahogy az már 10-20 éve meg is történt.
pl. reggel faluárádió és falutévé Juli néninek, Pista bácsinak és a roma testvéreknek 5 órától, mondjuk 1/2 7-tól városiasabb hírek szép sorban, De. kismamákhoz és nyugdíjasokhoz szólni, kora délután diákokhoz etc, etc. este meg Onedin család az egész nemzetnek.
Egyébként a falusi hírek a városi embert is érdeklik egy bizonyos pontig, főleg mióta a lakótelep közepén is állnak közösségi kertek.
Mivel a köztévé közpénzből működik, az reklámbevételek miatt sem kellene aggódni, sokkal inkább a közfeladatot ellátni.