Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

re

#818763 walex Előzmény: #818721

A Jobbik feltétele az volt, hogy szüntessék meg a pénzes migráns befogadó letelepedési kötvény bizniszt.

Persze erről gondolom, nem volt szó az M(ese)1 csatornán, csak az, hogy tessék nézni, nem szavazták meg.

néplélek

#818762 Sumér harcos Előzmény: #818753

igen,mert a jelenlegi választásra az volt a jellemző,hogy az ellenzéki voksolok fröcsögtek minden fórumon,fideszesek csendben voltak,csak a fülkében huzták az x-et,ahova kellett.

néplélek

#818759 Koffein Előzmény: #818754

Mi a véleményed, hogy EU, azaz Brüsszel nyomására 2019től Magyarországon is kötelezően be kell vezetni az arab számokat?

néplélek

#818753 Koffein Előzmény: #818750

meg nézd, itt nem voltak viták, pl 2010hez, vagy 14hez képest, csönd volt. nem is volt min úgymond, mert nagyjából mind azt gondoljuk... az hogy betettem egy egy linket, ha netalán valakit érdekelne, átolvasná, reakció is nulla volt. szóval érdeklődés hiányába csendes volt ez a választási szezon :))

legalább a mészi papírok pörögnek...

néplélek

#818750 Kissherceg Előzmény: #818749

Kedves dolog, de ha megérted a néplelket, mint a tekintetes vezető akkor rájössz, hogy nem megfelelő ez a kommunikációs csatorna

rajtam nem múlott, linke…

#818749 Koffein Előzmény: #818747

rajtam nem múlott, linkeltem itten mindenfélét, jobbik, lmp programot, összehasonlítást, ki mit ígér egészségüggyel kapcsolatba... :)

tény, a médiában nem volt erről vita, mert az egyeztetések folytak mindenhonnan. ki mikor hol lép vissza.

volt program, legalábbis…

#818745 Koffein Előzmény: #818744

volt program, legalábbis a jobbiknak. lmp-nek is volt néhány oldal. de az tény, hogy nem működik, hogy arról megy a vita, hogy ki lép vissza kinek a javára. az átlag ember mit lát? acsarkodnak a helyekért. felteszi a kérdést, mi lesz, ha bejutnak, hogy fognak így kormányozni? itt azt kellett volna csinálni, amit puzsér is javasolt, teljes ellenzéki összefogás, kisimítani a pályát, új választás. ez nem felelt meg az ellenzéknek. mert mindenáron hatalomra akart kerülni és a bicska beletört. keresik a bűnbakokat, mint most újbudán a blökik, hogy ha ők nincsenek, akkor nyer a dk. én erre azt mondom, hogy a lófaszt nyert volna a dk, mert akik a kutyára szavaztak, holtbiztos, hogy nem szavazott volna a dk-ra. megy az elméleti játszás a számokkal, hogy legyen tartalom, hülyítsék az embereket...

Jó, már hónapokkal a vál…

#818744 TrendMan Előzmény: #818726

Jó, már hónapokkal a választások előtt világos volt, hogy az ellenzék olyan, mint a hátsópadba ültetett diák, aki nem csinálta meg időben a házi-feladatot.

Program nélkül nem lehetett, a váltsuk le a Fideszt nem program.

re

#818734 KawaBazsy Előzmény: #818721

Senki nem akar migráncsot. Senki nem akarja betelepíteni őket. Kivéve persze a Fideszt, már ha jól fizetnek, lásd. letelepedési kötvény.. A kerítést meg pont a Jobbik találta ki, és javasolta, az alkotmánymódosítást meg azért nem szavazta meg, mert bele akartak venni még vmi migráncs elleneset.. Magyarán a Fidesz hazudott folyamatosan a propaganda birodalmán kerszetül, a sok tudatlan barom meg beszopta.

ismét elkurták....Szél B…

#818726 Sumér harcos

ismét elkurták....

Szél Bernadett aszongya a plakáton,-most mi jövünk-nem jött be...

ez is lemond,az is lemond.....már előbb kellett vóna...

re

#818721 Spade Előzmény: #818716

Sztem ez a választás qrva egyszerű történet. Ősszel a zemberek nagy aránnyal nagy számban szavaztak (több mint 3 milla ezt még egy idiótának is el kellett volna fogadnia) a migráncs kvóták ellen. Aztán mivel nem lett meg az 50% részvétel a zellenzék ünnepelt h ez azt jelenti az emberek többsége migráncsot akar de legalább is valahogy majd beügyeskedhető. Aztán ezt el is hitte és szart az emberek akaratára pedig az még a hülyének is egyértelmű volt. Az emberek pedig berágtak ezen és 2/3-t mértek ki büntiként az ellenzékre és megnyerték a választást a fidesznek. A választás most erről szólt és semmi másról. Ha az ellenzék végre felfogja h nem akarnak a zemberek migráncsokat és tényleg nem akarnak és sehogysem akarnak, akkor 22-ben lesz esélye ha nem nem. A jobbik meg ott kurta el h nem szavazta meg a migráncsos alkotmánymódosítást, ha megteszi most 10-15%-kal több szavazatot kapott volna mert vízhatlan lett volna a migráncsozással szemben és nyújthatott volna egy reális alternatívát. Ennyi.

Döbbenet

#818717 Koffein

csak ennyit tudok mondani. Ahogy nézem, k sok fiatal fog elhúzni :-/

Pozitívum, a blökik ütötték az Együttet + a kamupártokat, LMP ütötte a DK-t.

Most nézem, mi lett a vé…

#818716 walex

Most nézem, mi lett a vége.

És megint a kettős állampolgárok szavazataival lesz meg a 2/3 vagy ez még azok nélküli adat?!

Ezzel a választási rendszerrel leválthatatlanok egyelôre. Anno Mikola mondta 2006-ban, hogy ha nyernek, 20 évig ők lesznek hatalomban.

Tartok tőle, hogy még inkább megjön az étvágyuk és még inkább elszállnak maguktól.

Össze kell szednie magát az ellenzéknek, de amíg MSZP-DK adja az ellenpólus egy részét Gyurcsánnyal, tuti nyernek.

Legalább a DK kieshetett volna,ha már így alakult.

Ez az ország egyelőre menthetetlen. Azt hiszem, újabb százezrek kelnek útra külföldre a következő években, s győz a Kádári demagógia.

választás kutyailag

#818715 banyaiz Előzmény: #818713

Ez is egy megoldás kezeljük humorral a helyzetet . Jókat szoktam mosolyogni Kétfarkúak dolgain. :)

Amíg végigjárjuk ezt az utat addig ez is egy alternatíva , nevessünk rajta egyet.

Felfoghatjuk filozofikusan is, hogy muszáj ezt végigjárni amíg leesik a 20 fillér , hogy ez egy kész átverés show. Erre a lélektani helyzetre építve.

Csak hát a szakadéktól milyen messze esik le ez a 20 filler az a kérdés én úgy látom.

Vagy ami a jobb verzió lenne és ezt szeretném, hogy a hatalmon lévő fidesz ismerje fel azt, hogy korrigálni kell. Nem tudom, hogy ezektől a teljesen szélhámos figuráktól ez elvárható szint e. Nem sok jelét mutatták eddig saját hatalmukat korlátoznák. Önmérsékletnek stb.

De hát ez van. Mo már sokszor végigjárt ilyen utakat a történelemben ahol a szakadékba kellett esni, hogy leessen a 20 fillér hová is vezet az út. :)

Ha ez a sorsunk akkor beleesünk. Karma. Nekem jobban tetszik a Kétfarkú útnál a filozofikus megközelítés. Buddhista meditáció állapota. Sajnos nem tudom elérni ezt úgy ahogy szeretném. Teljesen filozofikusan álljak a kérdéshez.