Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

nyertek a kutyák

#818688 matgab Előzmény: #818687

magas volt a részvételi arány.

Ez jó. Ez a demokrácia győzelme. Az, hogy mennyire jó a demokrácia, az más kérdés.

A jövendőbeli kormánynak mindenképpen erős társadalmi bázisa van, mert lehet itt bármilyen körzet, határ stb , ha egy ellenzék sikeresen összefogna, akkor sikeresen tudna kormányt alakítani...

választás

#818685 rbbj11 Előzmény: #818673

persze, de ez nem fog megtörténni, mert sok körzetben az országban a legesélyesebb ellenzéki még mindig mszp-s, és nem a többi párt. Ezért ha fidesz takarítás a cél, és taktikai szavazás van, akkor hozzájuk megy sok szavazat.

az OK

#818684 rbbj11 Előzmény: #818682

szerintem is volt neki komoly hatása....ill én is osztottam meg olyan írásokat fb-n és mindenhol, ahol részletezték, hogy ha 3 millio otthon maradó Mari nénire szavaz, aki bevezeti ugyebár a vasárnapi husleves törvényt, akkor 4 évig vasárnap csak husleves lesz. XD Szerintem ez is ütött, sokak elszaladtak szavazni miatta XD

választás

#818683 rbbj11 Előzmény: #818680

Senkit nem érdekel Karácsony. Majdnem én is mszp-pm-re szavaztam, mert a fidesz maradását a legrosszabb verzionak tartom, föleg 2/3-dal. Végül nem tudtam a szivemnek ellent mondani, és a legalkalmasabbnak ítélt személyre, tehát LMP-sre szavaztam. DE nagyon közel volt a taktikai szavazáshoz, akkor pedig mszp lett volna.

15 órási adat: 53,64%Meg…

#818681 walex

15 órási adat: 53,64%
Meglesz a 70% feletti régió szerintem.

választás

#818680 walex Előzmény: #818674

Jó kérdés, hogy ki mozgósított?

Azért mennek ennyien, mert le akarják váltani a Fideszt vagy azért, mert nem akarják megadni az esélyt, hogy visszakerüljön a hatalomba az MSZP-PM-DK trió?
Amúgy komolyan nem értem, hogy mit esznek Karácsonyon. Szétverte az LMP-t, de a szoci nyugdíjasoknak biztos a jó gyerek benyomását kelti.

https://www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/16721...

De sokan mennek szavazni…

#818677 Csusza

De sokan mennek szavazni, eddig rekord!

Remélem oda szavaznak, ahova kell... :-)

választás

#818673 walex Előzmény: #818671

Hát igen, sok a "csokis" száj.

Kétfarkúnak szurkolok, hogy bejussanak, üde színfolt lehetne a politikában.

Amíg Gyurcsány politikai tényező lehet, addig lehet vele riogatni. Ezért a narancsosok érdeke,hogy bekerüljön.

Jó lenne már látni, hogy az összes,magát rendszerváltónak és demokratának nevező, ügynöklista takargató banda kiesik és eltakarodik a búbánatos csába.

Nekem mindegy melyik, de vagy Fletó vagy a szélkakas karácsonyi csoda essen ki ma végre. Az csak grátisz lenne, ha mindkettő eltűnne.

Én is voltam közben szavazni, de semmi extrém nem volt a korábbi választásokhoz képest.

A Bp-en kígyózó sorok nem azért vannak, hogy az átjelentkezéses trükkel akarják megverni az esélyesebb jelöltet vagy így akarják a 2. helyen állót nyerésre vinni?

választás

#818671 prfecó Előzmény: #818667

ilyen hosszú sort választáskor soha nem láttam még

szvsz fidesz negatív kampánya nem azért épült , mert nem akarnak nyerni , hanem , mert Orbán ezt akarja és nincs egy józan narancsos , aki ellent merne mondani.

remélem együtt és dk kiesik és kétfarkúak bejutnak. , viszont sajna ezek csak remények . LMP , jobbik tuti ott lesznek és mszp is.

Indul a buli. Szerintem …

#818667 walex

Indul a buli. Szerintem rekord részvétel lesz. Én úgy látom, hogy sikerül a fityesznek mozgósítania az embereket, ezzel a legalja szintű kampánnyal. Elege van az embereknek a feszültségkeltésből, a gyűlölködésből.

Ha ma esetleg buknak (bár ebben nem hiszek), akkor azt csak saját maguknak köszönhetik. Kommunikálhatták volna a pozitív eredményeket is, mert ilyenek is vannak, de nem. Úgy látom, hogy most nem is akarnak igazán nyerni, talán ezért volt túltolva a bicikli az IQ 50-es szövegekkel és ezért tett rá még egy lapáttal a habonymédia. EU pénz lekötve, kertek alatt a következő válság. Sok mozgástér így nem marad, a párt emberei bebetonozva egészen (k)Áderig.

2 kullancspárt készül ezúttal listán a Parlamentbe, akik önállóan indulva a büdös életben nem kerülnének be. Az tetszene, ha a Kétfarkú hozna 7-8%-ot, MSZP-PM, DK meg menne végre a szemétdombra az FKGP, SZDSZ, MDF mellé, ahová valók.

London

#818663 Boby. Előzmény: #818644

Fogadjuk el,London egy szörnyű hely!Csakhogy, ha London szörnyű hely,akkor Magyarország mennyire lehet szörnyű,mikor magyar honfitársaink tízezrei választják új otthonuknak Londont Magyarország helyett?!A másik, London polgármestere muszlim?!Na és...?!Magyarország miniszterelnöke meg cigány.Miért baj ez?! Vagy ha Londonban baj,Magyarországon miért nem?!

Az 1001 orvos hálapénz n…

#818661 TrendMan

Az 1001 orvos hálapénz nélküln elnevezésű szervezet értékelte a FIDESZ egészségyüi programját: 0 pont!

https://index.hu/belfold/2018/04/07/1001_orvos_a_h...

Na! Valami hasonlóra gondolok a teljes társadalmi keresztmetszetben:

pl. a 100.000 állampolgár illúziók nélkül értékelte a FIDESZ elmúlt 4 évét és erre meg erre jutott.

Sanszos, MSZP vidéken má…

#818659 walex Előzmény: #818649

Sanszos, MSZP vidéken már gyakorlatilag nem/alig létezik, ha bejutnak, csak is a budapesti szavazóknak köszönhetik.

Nyugi, Gulyás Mártonék e…

#818649 Koffein Előzmény: #818645

Nyugi, Gulyás Mártonék ezzel a nagy összefogással bent tartják még 4évig :)