Ha most nem tudunk kijutni az Eb-re hiába megemelt létszám , és hazai rendezés, akkor Csányi belebukhat. Lehet le is mond. Még 1-2 ilyen meccs.
Infrastruktúra épül, pénz megy a fociba, és nincs néző, üresek a stadionok és közben Andorrák is oktatnak focira. Ezzel a demoralizálódott társasággal ki kell állni Eb selejtezőre. Nem éppen ideális helyzet.
Ha jól emlékszem annak idején Csányi mikor mlsz elnök lett 10 éves reformról beszélt, vagy azt Dárdai mondta már nem tudom.
Oké infrastruktúra része az alakul. Utánpótlásban mi alakul azt nem tudom. Nézegettem U selejtező mostani eredményeket. Csapásokat adunk kapunk de azért ott van eredményféleség. Talán ott elindult valami ha optimista akarok lenni, de nehéz belelátni az eredményt mikor pl egy Puskásnál szinte csak külföldi játszik akadémisták helyett. Több idő kellene rá, vagy egy nagy 0 a képzés nem tudom.
Közben az nb1 nézőszám azt mutatja érdektelen nincs néző. Eb után én azt hittem valami beindul nézőszámban is , és nem.
Válogatottnál is már hányadik edző Egervári, Pintér, Dárdai, Storck, és most Leekens. Pár év alatt nem egy hosszú távú koncepció látszik belőle.
Beletörik Cs papa bicskája a történetbe a végén . Menedzseri szemmel ránéz erre azért nem lehet dicsekedni az eredményekkel.
Ami súlyos ha pol irányváltás és a TAO kiesik akkor csőd . Piaci alapokra átállásra is volt valami célkitűzés dátumban. Nehogy az legyen a vége mint a Stadler stadionnak . Ha most megvonnák ezeket az állami lóvékat sok csapat vsz a stadionját se tudná üzemeltetni már az csődbe vinné, hogy az új stadiont fenn kell tartani. :)
A válogatott jó szereplése tudná húzni az egészet egy lökést adni. Erre belecsúsznak egy olyan sorozatba Andorra, Luxemburg, Kazahsztán. Kazahokat azért hozták legyen egy verhető ellenfél ami kicsit feldobja a hangulatot, akik mellett úgy tűnik tudunk focizni. :) Erre a kazahok összekapják magukat és nem statisztálnak hanem szinte oktatást tartottak. Még ez se sül el jól.