Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Lajost már láttuk bizony…

#817162 Koffein Előzmény: #817157

Lajost már láttuk bizonyítani. Klasszikus közgazdász gondolkodó, ha netalán ismét a tűz közelébe kerülne, akkor ránézne a számokra és azt mondaná, hogy adót kell emelni, embereket kell elbocsájtani, mert ez a költségvetés érdeke... :)

Olvastam a moma programját, egyszerű, mint egy faék kb 5*5sorba... gondolom nem kellett közel 100oldalt átnyálaznod, mint a jobbik programján, de még 10et se,mint az lmp.éjén... de ha az egyszerű program csábít, akkor a fidesz tökéletes, mert még programja sincs, azon kívül, hogy folytatjuk :-P

Valamely hvg-s vagy pf-e…

#817161 TrendMan Előzmény: #817156

Valamely hvg-s vagy pf-es cikkben olvastam.

Különben is úgy látom, ezen az oldalon rejtőzködnek a kormánypárti szavazók, viszont a Jobbik itt simán nyerte a választásokat.

Megvan ! Megvan a kormányváltás!

Jaj nekünk.

Annak idején 2010-ben én…

#817157 banyaiz Előzmény: #817150

Annak idején 2010-ben én azért adtam fideszre mert azt gondoltam 2/3 kell ahhoz menjenek a dolgok. Válságban is , országban is egy csomó probléma.

Ez amit láttam összességében silány minőség volt és a 2/3-al visszaélés inkább mint az ország javára fordítása.

MOMA jobboldali , európai elköteleződésű párt. Folyamatosan mondják , hogy az ország érdekei egybeesnek EU közösséggel. EU értékrenddel. Ez a nyilvánvalónak a felismerése részükről, semmi különös, és nyilván egyetértek vele . Viszont a tébolydában már ezt meg kell becsülni ha valaki kimondja, ott tartunk. :)

Ezen kívül a gazd programjuk a kicsi államon , állami elosztás eu átlagra csökkentésén, és a piaci versenyen alapul, szabad piacon , minél kisebb állami beavatkozáson. Nyilván, hogy egyetértek vele.

Szóval az értékrenddel is egyetértek, és fő csapásirányokkal is.

Kizárásos alapon pedig nekem Jobbik eleve kiesett, a fideszre soha nem szavazok többet, kisgazdapártot tudnék még esetleg támogatni ha létezne valódi kisgazdapárt, vagy kereszténydemokrata pártot ha létezne valódi kereszténydemokrata párt valódi kereszténydemokrata vezetőkkel nem egy ilyen lebutított báb amit most annak hívnak. Még egy LMP határeset elmenne, de komoly emberekkel. Schiffer, Szél, Hadházy stb mikor van egy Bokros is ?Ne vicceljünk :)

Szóval nekem kizárásos alapon is , + egyet is értek a megfogalmazott célokkal + Lajos mint akiben bizalmam van.

Egyébként MOMA nem vesz fel állami támogatást, csak a tagok adományaiból megy. Nem lehet nagy összeg elnézve alig jelennek meg valahol. Vszínű ezért sincs tele minden a plakátjaikkal, hirdetéseikkel. Ilyen színvonalúakkal ne is legyen amiket látunk, mert az is a tébolynak egy formája. :)

Ha a helyi Jobbikokat né…

#817155 walex Előzmény: #817150

Ha a helyi Jobbikokat nézem, akkor messze a legértékesebb munkát (társadalmit is!) végzik, egy párt sem ér a nyomukba errefelé.
Ha viszont az országos szintet nézem, Vona tényleg kiszámíthatatlan. Feltóval nem áll össze, de azt nem mondta emlékeim szerint, hogy az MSZP-vel sem állna össze, ha úgy adódna.
Talán április 8-i bukta után lesz egy tisztújítás és eltűnik, már rég le kellett volna cserélni Toroczkaira vagy Volnerre, ők még hitelesek.

LMP eljátszotta a bizalmam, ez már nem az az LMP? ami szimpi volt Schifferrel.
Nagy kár Schifferért, messze a legnormálisabb képviselő volt a Parlamentben. 2022-re visszatérhetne, addigra már csak megunja a nép ezt a sok selejt pártot...

itt tartunk

#817154 walex Előzmény: #817149

Amíg van Gyurcsány, addig OV-nak bebetonozott helye van.
Nem lesz itt még rendszerváltás egy darabig...

Schiffer szerintem érték…

#817152 TrendMan Előzmény: #817150

Schiffer szerintem értékes háttérmunkát végez.

Mintha 10-11 % körüli LMP-s közvéleménykutatási adatot láttam volna a minap, én is kiváncsi vagyok, hogy reális-e?!

Döbbenet komoly vagy ezz…

#817150 Csusza Előzmény: #817148

Döbbenet komoly vagy ezzel a Lajos dologgal, hatalmas respect a kitartásodhoz! :-) Mintha a Niagarán próbálnál felúszni, olyan vagy. ;-)

Bevallom, én kb. nulla kampányt láttam tőlük. Nincs pénzük vagy bénák, fene tudja, bár azért ha csórók is, de valami gerillamarketinggel azért csak próbálkozhatnának, ahhoz csak ötlet kell meg elszántság.

Bár én személy szerint ezt nem bánom, tudod, hogy én enyhén szólva nem Lajosodban látom a messiást. :-)

Schiffer viszont akkor is egy értékes figura volt, most nagyon hiányzik. Szerintem érdemes lett volna visszatérnie, biztosan nem csak én vagyok, aki meg tudnék bízni benne. Főleg azután, hogy mostanra egyértelműen jobbra hajlik és nem a ballib cirkusz felé.

Tényleg nehéz ügy, de nem csak neked a MOMA, hanem másoknak is. Például itt állok én is jobbosként, de már nem jobbikosként. Most ki a tökömre ikszeljek??? Jobbikra, akikről most gőzöm sincs, hogy kivel állnának össze, ha netán úgy alakulna? Szél Bernike ma mondta, hog yők aztán a Jobbikkal sohasem állnának össze. De akkor ki a túróval? Gyurcsánnyal? gyönyörű kilátás... :-/

Bár van nekem a tarsolyomban egy elképzelés, amivel már annyian kiröhögtek, így itt le se írom, bár nem biztos, hogy akkora hülyeség. :-)

Ez a "savazz az esélyes ellenzéki jelöltre" buli meg ugye ki van zárva nálam. Annyira rühellem a komcsikat, hogy én oda nem szavazhatok, amivel erősítem őket. Bár nálunk Pest megye 2-ben Szél Bernike a befutó ellenzéki, ez nem kérdés, akár még befutó is lehet, de én rajta keresztül nem erősíthetem gyurcsányt, Hillert, Kovács Lászlót, Szanyi kapitányt és egyéb ilyen alakokat. Mert ne legyenek illúzióink, ha kell, akkor kis huzavona után ugyan, de összeállnak a maszoppal és dk-val.

A jobbikban nem bízom, Vona kiszámíthatatlan. Most azt mondja, hogy no gyurcsány meg mszp, de mi van, ha elérhető közelségbe kerül a hatalom? Biztos, hogy akkor sem áll össze a komcsikkal meg libsikkel? Sajnos nem lehet megkockáztatni.

Szóval marad a "börtönszex", összeszorított fogakkal viselni, aminek jönnie kell, és beikszelni a fityeszt.

itt tartunk

#817149 Koffein

már bayer kell, hogy reklámozza a ferit, hogy életbe tartsák orbán ellenpontját

Futottak még kategóriás …

#817148 banyaiz Előzmény: #817133

Futottak még kategóriás figurák ezek Schifferrel az élen.

Lajos akiben bízom . Nagyon surranópályán van. Későn indítja a hajrát. :)

Az a problémám hiába van MOMA jelölt nálunk egyéniben ( aminek örülök egyébként) ha esélye 0. Eleve ellenzéki részről itt indul Hadházy , és Harangozó is. Innen moma jelölt fusson be az szép lenne , de eléggé illúziónak tűnik.

Gyakorlatilag elveszett szavazatnak tűnik , és listán is a MOMA könnyen lehet elveszett szavazat.

Ez feladja nekem a leckét mert másra igazán nem akarnák szavazni, mindenféle bohócra. De lehet, hogy az ujjamat harapva nincs más mint Hadházy egyéniben listán pedig MOMA hátha valahogy összekaparják az 5%-ot . Kampányukban nincs nagy átütő erő finoman szólva vagy én nem érzékelem. De bírják a szimpátiámat.

Viszont így könnyen a listás szavazat olyan pártra mehet aki be se jut, ami azért luxus ilyen tébolyos viszonyok között.

Hát én ma azt tapasztalt…

#817143 walex

Hát én ma azt tapasztaltam, hogy a kőkemény szoci fanok csak azért is Farkasra fognak szavazni, Bányai és a Fidesz ebből szvsz semmit nem fog profitálni. A propagandamédia tegnapi ámokfutása kicsapta a biztosítékot sokaknál.

Ez viszont hülyeség, már…

#817135 Csusza Előzmény: #817095

Ez viszont hülyeség, már bocs. :-)

gyurcsányt és a hasonszőrűeket nem szabad visszaengedni a hatalom közelébe! Rohadtul nem tetszik nekem sem, amit a fityesz művel,de a kettő közül még mindig az a sokkal kisebbik rossz.
Sajnos el kell menni, és fájó szívvel, de a narancsot kétszer beikszelni. Szar, de most ez van. :-/

Ez így van, pontosan. El…

#817133 Csusza Előzmény: #817060

Ez így van, pontosan. Elkurvultak, tönkretették a Schiffer-féle LMP-t, nagy kár érte.

Vágót azért ne ítéljük el nagyon, akkora felelősséget tehettek a vállára, hogy nem volt más választása. Ha nem táncol vissza, akkor gyakorlatilag rákenték volna a várható ballib felsülés minden okát.

azért látni kell, ha nye…

#817101 Koffein Előzmény: #817095

azért látni kell, ha nyerne az ellenzék, a jelen állás szerint óriási káosz következne a kormányzás terén. nem tudnának kormányozni, nem tudnának megegyezni, látjuk, hogy mi van. a következő választás alkalmával, több mint 2/3ot kapna a fidesz...

óriási a felelőssége az ellenzéknek, de ugyanakkor ki kellene szórni a közéletből a dk-t meg az mszp.t... csak hát a fanok, a nyuggerfanok nem hagyják elpusztulni a két legkártékonyabb pártot... szóval a jövőre nézve, gáz van, nagy gáz van...

Nincs más út most, a leg…

#817095 walex Előzmény: #817083

Nincs más út most, a legesélyesebb ellenzékire kell voksolni, ezeknek még egyszer ne legyen 2/3-a.

"Schiffer meg remélem cs…

#817083 Boby. Előzmény: #817060

"Schiffer meg remélem csinál egy új pártot 2022-re idióták nélkül."

Milyen jó lesz!Eggyel több 2%-os pártocska lesz a palettán.Lehet fanyalogni a mostani ellenzék minőségi összetételén - van is ok rá rendesen -,de tudomásul kell venni,hogy a mai választási rendszerben,valamiféle ellenzéki kooperáció nélkül ez a kormány nem leváltható. Persze hitegethetjük magunkat azzal,hogy majd 2022.-ben,vagy 2026.-ban...,lesz egy.., meg majd felépítik és hiteles lesz...,de nem lesz ilyen.Nem hiszem,hogy létezik ebben az országban,olyan ember akire az elmúlt 27 évben,vagy az előtte lévő 40-ben, ne fröccsent volna némi fekália..,vagy ha mégis szeplőtlen lenne az illető azt a fidesz ne tudná összepiszkolni.Ez az ország olyan mélyre süllyedt,hogy a mostani választás nem arról szól - mindenféle ígérgetés ellenére -,hogy ha nyer az ellenzék,akkor holnaptól itt lesz a Kánaán,hanem hogy apró lépésekkel visszakanyarodunk e a demokrácia ösvényére, vagy hagyjuk e kiteljesedni az orbáni diktatúrát.