Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Csusza Előzmény: #817148

Döbbenet komoly vagy ezzel a Lajos dologgal, hatalmas respect a kitartásodhoz! :-) Mintha a Niagarán próbálnál felúszni, olyan vagy. ;-)

Bevallom, én kb. nulla kampányt láttam tőlük. Nincs pénzük vagy bénák, fene tudja, bár azért ha csórók is, de valami gerillamarketinggel azért csak próbálkozhatnának, ahhoz csak ötlet kell meg elszántság.

Bár én személy szerint ezt nem bánom, tudod, hogy én enyhén szólva nem Lajosodban látom a messiást. :-)

Schiffer viszont akkor is egy értékes figura volt, most nagyon hiányzik. Szerintem érdemes lett volna visszatérnie, biztosan nem csak én vagyok, aki meg tudnék bízni benne. Főleg azután, hogy mostanra egyértelműen jobbra hajlik és nem a ballib cirkusz felé.

Tényleg nehéz ügy, de nem csak neked a MOMA, hanem másoknak is. Például itt állok én is jobbosként, de már nem jobbikosként. Most ki a tökömre ikszeljek??? Jobbikra, akikről most gőzöm sincs, hogy kivel állnának össze, ha netán úgy alakulna? Szél Bernike ma mondta, hog yők aztán a Jobbikkal sohasem állnának össze. De akkor ki a túróval? Gyurcsánnyal? gyönyörű kilátás... :-/

Bár van nekem a tarsolyomban egy elképzelés, amivel már annyian kiröhögtek, így itt le se írom, bár nem biztos, hogy akkora hülyeség. :-)

Ez a "savazz az esélyes ellenzéki jelöltre" buli meg ugye ki van zárva nálam. Annyira rühellem a komcsikat, hogy én oda nem szavazhatok, amivel erősítem őket. Bár nálunk Pest megye 2-ben Szél Bernike a befutó ellenzéki, ez nem kérdés, akár még befutó is lehet, de én rajta keresztül nem erősíthetem gyurcsányt, Hillert, Kovács Lászlót, Szanyi kapitányt és egyéb ilyen alakokat. Mert ne legyenek illúzióink, ha kell, akkor kis huzavona után ugyan, de összeállnak a maszoppal és dk-val.

A jobbikban nem bízom, Vona kiszámíthatatlan. Most azt mondja, hogy no gyurcsány meg mszp, de mi van, ha elérhető közelségbe kerül a hatalom? Biztos, hogy akkor sem áll össze a komcsikkal meg libsikkel? Sajnos nem lehet megkockáztatni.

Szóval marad a "börtönszex", összeszorított fogakkal viselni, aminek jönnie kell, és beikszelni a fityeszt.