Csak kapkodok összevissza... (7220 körül Nasdaq longot is nyitottam ma.)
Mi volt a szerencsés nyitva hagyott?
Csak kapkodok összevissza... (7220 körül Nasdaq longot is nyitottam ma.)
Mi volt a szerencsés nyitva hagyott?
„Ő (Hszi Csin-ping) most életre szólóan elnök, elnök egy életre. És ő nagyszerű” – hangoztatta Trump
„Nézzék csak, neki sikerült ezt megtennie. Azt hiszem, ez nagyszerű. Egyszer talán majd nekünk is meg kell próbálkozni ezzel” – tette hozzá viccelődve Trump, és „nagyszerű úriembernek”, az elmúlt száz év legerősebb kínai elnökének nevezte Hszi Csin-pinget.
https://24.hu/kulfold/2018/03/04/george-washington...
még a végén ráállítja amerikát a komcsi vágányra :)
never go full retard...
Nagyon sok mindennek össze kell jönnie egy sikeres shorthoz.
Még egy piramis játék esetén is.
kb. olyan, mint egy várható vulkánkitörés, nem lehet kiszámítani, mikor történik meg.
jól tolod :)
én ma zártam majdnem minden usa pozit, egyet hagytam nyitva :-/
Hamburgerhírek:
"Pénteken 7,6 dolláros, vagyis csaknem 5%-os esést mutatnak a McDonald's részvényei az amerikai tőzsdén. Dollárban kifejezve soha nem esett még ekkorát a részvény, százalékban pedig 2008 októbere óta ez a legnagyobb gyengülés - írja a MarketWatch. A McDonald's 1965 óta tőzsdén jegyzett vállalat
A McDonald's papírjai azt követően indultak komoly esésnek, hogy az RBC Capital Markets 190 dollárról 170-re vágta a cég részvényeire megfogalmazott célárfolyamát, miután az elemzők szerint az eladások lassabban nőhetnek. A McDonald's papírjaival 148 dolláron kereskednek péntek este. "
Tényleg visszaadott 8 hónap emelkedést jan vége óta...
Nyitottam egy S&P longot (2653 magasságában), stopp a napi alj alatt kicsivel.
A febr14-én nyitott SP longomat zárta a nullvédő.
Úgy tűnik át kellene állni a tartogatás helyett a skalpolgatásra.
Kicsit durva ez az esés így az éjszaka közepén, ázsiai kereskedésben, baráti borozás után, alvás előtt - amikor még csak a shortok harmadát vettem vissza.
Vajon mi válthatta ki?
Főbb támaszok és ellenállások:
2750, 2690, 2630, 2580, 2530
Nos a shortok harmadát vettem vissza eddig (2758-on:-), az ilyen rángatásnál szokásos ütemkésésben vagyok.
Sajnos nekem vannak idegeim, az algoritmusok fórban vannak még.
na ezt már a nap végére beadták, pedig milyen szépen indult a nap..
Igen, olvastam, de az ilyen ... akár ... felhangú jóslatoknak, melyeknek a végén többnyire bazi nagy kérdőjel van, a fele sem igaz és sokszor beetetés szaga van. Ja és ez év végéig szól, most meg év eleje van.
------------
Egyenlőre 2760-on kistoppolódtam a shortból, de ha holnap vagy holnapután begyorsul az emelkedés és újabb csúcsra megy, akkor visszaveszem.
Nagyon jól látni, hogy algoritmusok kereskednek, mert:
1) Akárhányszor visszateszteli ugyanazt a szintet, nincsenek idegei.
2) Amíg emberek kereskedtek, addig az ilyen visszatesztek csak röviddel mentek az esés fele fölé. Most akár az eredeti szintig is mehet, nincsenek idegei.
----------
A kötvényhozamemelkedés vátlhatja ki az esést, azt kell figyelni.