Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#81672 karakter Előzmény: #81648

Egyenlőre úgy néz ki mintha csak TA alapon le kellett volna szúrnia a résig,...aztán újra fel az oldalazó sávba...

Na ebben a fel mozgásban hagytunk egy rést,....amikor azt betöltjük én is veszek...

Én egy teljes értékű fordított váll- fej - váll kialakulásra számítottam (persze csak titkon :), ez ezt jelentené, hogy a mostani minimum csak a bal váll és 280 felett van a nyakvonal..., vagy 290 a nyakvonal és ez volt a fej? :-)

....277-en vettem meg az első pakkom,....a másodikat 270 alatt terveztem,...Hm...?

Meglátjuk...

Van pár alternativa :-) (A FIDESZ behódol - Nem? :) ....stb.

#81648 Csokigyáros Előzmény: #81643

ez igaz, de az árfolyam az mindig relatív, s hát az eu-s kilátások se sokkal jobbak... és hát a kamatkülönbözet az nem kicsi... másrészt.. kinek jó az ha egy gyenge huf-fal megyünk be az euro-ba... az eu-nak nemigen... már ha addig lesz még euro...

no de meglátjuk, most szvsz lesz még egy kör lefelé 272-ig, s ott veszek és teszem ki decemberre....

#81643 Kissherceg Előzmény: #81637

nem gondolom, hogy megvalósul, de a Ft értéke eltűnik, eddig nagyon jól teljesített, tehát 350 sem lenne dráma, hiszen 2006ban volt 285 kb, most pedig az elmúlt 80év legnagyobb válságában 317 eddig a csúcs vagyi s 10% romlás, miközben a gazdaság romokban a magas kamat miatt. Tavaly is mnb és otp vette állampapírokat, tehát semmi jót nem látok. 350el megússzuk boldogság.

#81637 Csokigyáros Előzmény: #81630

így is elég gyenge lábakon áll az EU... szvsz nem "engednek el" senkit...

bár az is igaz, hogy ezért a magas kamatfelárért sem állnak sorba a külföldiek...

s ez nem segíti a forintot...

#81630 Kissherceg Előzmény: #81622

sztm reális, pesszimistaként 400-500közé várnám, hiszen államcsőd szele nagyon itt fog lobogni fejünk felett ....

#81599 Csokigyáros Előzmény: #81589

szvsz akkor lesz erős, ha nem csökkent az mnb kamatot és nem alázzák meg a rv.piacokat...

ebben az esetben simán bemehet 270 alá... szvsz...

de nem hiszem hogy 300 felé menne, ha a dow nem üt új aljat... s én ezt nem hiszem...

#81593 Rowan Előzmény: #81588

a talpán áll az a csésze :)

nézd meg a stooqon havi távon gyönyörűen kirajzolja

275 a nyakvonal

#81586 karakter Előzmény: #81562

A dupla alj a heti felbontáson...?

Talán rövidebb dolog lenne a napi felbontáson betölteni a mai rést,...aztán ott a nyakvonal tálcán,...

Hm...?

#81579 Sanguis Előzmény: #81574

Minden lehet. Bár a gyorsjelentések miatt, pedig az ellenkezője. Az Alcoa ma este megmutatja mire lehet számítani.