Felét én is zártam, olajbukóm visszajött.)
Felét én is zártam, olajbukóm visszajött.)
Egyenlőre úgy néz ki mintha csak TA alapon le kellett volna szúrnia a résig,...aztán újra fel az oldalazó sávba...
Na ebben a fel mozgásban hagytunk egy rést,....amikor azt betöltjük én is veszek...
Én egy teljes értékű fordított váll- fej - váll kialakulásra számítottam (persze csak titkon :), ez ezt jelentené, hogy a mostani minimum csak a bal váll és 280 felett van a nyakvonal..., vagy 290 a nyakvonal és ez volt a fej? :-)
....277-en vettem meg az első pakkom,....a másodikat 270 alatt terveztem,...Hm...?
Meglátjuk...
Van pár alternativa :-) (A FIDESZ behódol - Nem? :) ....stb.
Neeem ,neem hiszem, azt ígérték, hogy hamarosan bevezetik :))) !
euro nem lesz 2015ig az tuti, szóval eu pont letolja a HUFot :)
ez igaz, de az árfolyam az mindig relatív, s hát az eu-s kilátások se sokkal jobbak... és hát a kamatkülönbözet az nem kicsi... másrészt.. kinek jó az ha egy gyenge huf-fal megyünk be az euro-ba... az eu-nak nemigen... már ha addig lesz még euro...
no de meglátjuk, most szvsz lesz még egy kör lefelé 272-ig, s ott veszek és teszem ki decemberre....
nem gondolom, hogy megvalósul, de a Ft értéke eltűnik, eddig nagyon jól teljesített, tehát 350 sem lenne dráma, hiszen 2006ban volt 285 kb, most pedig az elmúlt 80év legnagyobb válságában 317 eddig a csúcs vagyi s 10% romlás, miközben a gazdaság romokban a magas kamat miatt. Tavaly is mnb és otp vette állampapírokat, tehát semmi jót nem látok. 350el megússzuk boldogság.
így is elég gyenge lábakon áll az EU... szvsz nem "engednek el" senkit...
bár az is igaz, hogy ezért a magas kamatfelárért sem állnak sorba a külföldiek...
s ez nem segíti a forintot...
sztm reális, pesszimistaként 400-500közé várnám, hiszen államcsőd szele nagyon itt fog lobogni fejünk felett ....
nem egy optimista ember vagy.. :)))
Én abban is "biztos" vagyok, hogy új euro csúcs lesz :)
szvsz akkor lesz erős, ha nem csökkent az mnb kamatot és nem alázzák meg a rv.piacokat...
ebben az esetben simán bemehet 270 alá... szvsz...
de nem hiszem hogy 300 felé menne, ha a dow nem üt új aljat... s én ezt nem hiszem...
a talpán áll az a csésze :)
nézd meg a stooqon havi távon gyönyörűen kirajzolja
275 a nyakvonal
a felbontás mindegy, véleményem szerint ősszel még lesz erős Ft.
fordított fülescsésze?
A dupla alj a heti felbontáson...?
Talán rövidebb dolog lenne a napi felbontáson betölteni a mai rést,...aztán ott a nyakvonal tálcán,...
Hm...?
Minden lehet. Bár a gyorsjelentések miatt, pedig az ellenkezője. Az Alcoa ma este megmutatja mire lehet számítani.