Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

#metoo news

#814129 Fornit

#metoo news

Guess shares sink more than 10% after harassment allegations by model Kate Upton

https://www.marketwatch.com/story/guess-shares-sin...

Ennyit írt a twtterre a nő:

"It's disappointing that such an iconic women's brand @Guess is still empowering Paul Marciano as their creative director #metoo."

A modellek számára rém egyszerűvé vált a pénzkereset a tőkepiacokon, csak be kell shortolni egy divatcéget ami valamikor foglalkoztatta őket, annyit írni a twitterre h mrXY egy disznó, #metoo!!, és másnap lehet zárni a nyerőt. :)

Most, most vagy visszará…

#814115 TrendMan Előzmény: #814090

Most, most vagy visszarántják vagy másképpen lesz, mint anno.

Ebben az esetben új mélypontra megyen ... És akkor érdekes időszak elé nézünk.

A S&P500 mai mozgása pon…

#814090 TrendMan

A S&P500 mai mozgása pont olyan volt, mint valamikor talán novemberben szűken 2600 felett. (Visszateszt 2610-re és onnan fel.)

Ha holnap 2640 felett tudna zárni, akkor az (sajnos, mert én most shortban vagyok) longos jel lenne.

amd

#814072 Koffein Előzmény: #814015

ilyen is régen volt, gyj utáni napon +5%ban van az a cég, amibe benne ülök... ettől függetlenül túlfeszítettnek érzem...

amd

#814015 Koffein Előzmény: #814011

mégse lesz réssel lenyitás?

"Jól teljesített az AMD a negyedik negyedévben tegnap közzétett gyorsjelentése alapján. A bevételek tekintetében 1,48 milliárd dollárt értek el a várt 1,41 milliárd dollár helyett. A tisztított egy részvényre jutó eredmény pedig szintén a várakozások felett alakul, 8 centet mutatott ki a chipgyártó az elemzők által várt 5 cent helyett. A vállalat profitabilitási előrejelzése azonban nem győzte meg feltétlenül a befektetőket, ugyanis a vállalat 36 százalékos bruttó marzzsal számol 2018-ra, míg az Intel például 63 százalékos marzsot ért el a negyedik negyedévben. A zárás utáni kereskedésben csupán 0,1 százalékot erősödött a papír. "

amd

#814011 Koffein

a megérzésem azt súgja adjam el, mivel kemény vagyok és nem hallgatok a megérzésre, azt mondom all in... gyj után valószínűleg sírni fog a szám...

wynn

#813952 Fornit Előzmény: #813845

A metoo kaszinó ma is esik.

Ha lenne amcsi kaszinós cégem a tőzsdén akkor beshortolnám, és utána magamat jelenteném fel szexuális zaklatásért :)

first contact

#813950 Koffein Előzmény: #813901

amibe fantáziát látunk beírjuk, vagy nem :)

ha visszanézed legutóbb amd+trip+meet-et vettem, az utóbbi kettőt nem ajánlom senkinek :)

top10et mondani? pfúúúúh olyan nincs...

first contact

#813901 kicsi_Warren

Sziasztok!

szeretnék ide csatlakozni, átállni a "jó" oldalra a daytrade sikertelenségek után.

Annyi pénzt elégettem ott hogy mostmár szeretnék tanulni és jobban csinálni a a dolgokat.fel nem adom, csak belátom a korlátaimat és fejlődni szeretnék...

Tudnátok nekem egy top 10-es részvény listát feldobni, hogy miben láttok 2018 >> fantáziát hosszútávú befektetésre ? (esetleg top10 EU?)

kicsiW

wynn

#813847 Fornit Előzmény: #813845

A téma begyűrűzik a tőzsdére is (meg is nézem van e részvény METO vagy MTOO tickerrel :) )

Még így is 10%-al feljebb van a rv mint a múlt héten.