https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/kover_az_a_jo_...
Nna,ez is beismerésre került!Szegény prospival megint popsit csináltattak a szájából.
https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/kover_az_a_jo_...
Nna,ez is beismerésre került!Szegény prospival megint popsit csináltattak a szájából.
Lassan átveszi az ellenzék is a vajda génjeibe kódolt, fideszre jellemző mentalitást. Szomorú ez ránk nézve, akik más géneket örököltünk.
Ezt úgy is lehet értelmezni, hogy lemaradt egy mondat a végéről:
számuk 450 ezerre nőtt, ami lassan eléri a 2008-2009-es szám felét. :)
Egyéni vállalkozó 2008. 12.31: 1 000 022 2009.12.31: 1 012 770
egyéni vállalkozó 2015.12.31: 400 493 2016.12.31: 420 671
na látjátok, megy ez, mint a karikacsapás: hamarosan lehet írni a leleplező cikket, hogy a stocklandyard komoly tözsdeforum olvasóinak meggyőződèse, hogy a télapó létezik, csak valami súlyos problémája lehet, hogy nem a kèmènyen keresztül közlekedik. :-)!
Bármi lehet: Tönkrement a szán, sztrájkolnak a szarvasok, nincs elég hó, nyugdíjba ment vagy depressziós.
Sok oka lehet. Na már most, ha csak otthon ül évről-évre, akkor
1) Honnan tudjuk, hogy nincs?
2) Télapó-e még egyáltalán? Vagy ez a funkciótól függ, hogy betölti-e?
miért ne közlekedne? a csomagokat ki kell szállítania :)
De tényleg!
Ha a Télapó nem közlekedik, akkor honnan tudjuk, hogy nincs?
Vagy kényszerpályán vannak?
avagy
Közlekedik-e egyáltalán a Télapó?
https://index.hu/belfold/2018/02/01/mentoszolgalat...
Hány mentőállomást lehetne egy kisebb stadion árából felújítani?
Grat.
:-)! Na látod pont erről beszélek...
Ha megfigyeled egy dupla előfeltevéses kérdésről van szó, ami logikalag ugyanúgy működik, mint a télapós kérdés.. hiába tudod, hogy nincs télapó, bármit válaszolsz az eredmény az, hogy úgy tudod van télapó.
prospi, tudom, még nem mondták neked, de már elég nagy vagy, hogy megtudd. a télapó nem soros györgy. nyugodj meg, és állj le a tudatmódosító szerekről! :D
tehát szerinted a télapó nem a kéményen keresztül közlekedik. Te hiszed hogy van télapó?? :-)!
ezt úgy is lehet értelmezni, hogy az emberek pozitívan látják a jövőt?
"Tavaly majdnem 70 ezer egyéni vállalkozás indult Magyarországon, ami messze meghaladja a korábbi évek értékeit, számuk 450 ezerre nőtt, ami közelíti a cégekét - közölte az Opten céginformációs szolgáltató."
https://g7.24.hu/allam/20180129/a-nemet-cegek-anny...
kétségünk se volt, hogy milyen motiváció miatt szeretnek minket
ebből is látszik, mennyire agymosottnak nézitek az embereket :)
igen/nem/nem tudja/nem indul sgyp a választáson
felsorolásból én alapból azt jelöltem volna, hogy nem indul sgyp a választáson, vagy rosszul tudom? létezik olyan párt hogy sgyp?
mondom én, hogy választási feladványhoz kéne kötni, ha elkúrom, akkor go home -1szavazat... :-P
a lényeg, legyen táncika, meg bulika oszt a többi le van csinálva :D
Hat igen. A c valasz akkor lett volna korrekt, ha az a választási lehetőség van, hogy nem létezik sgyp. (Nem pedig az, hogy nem indul)
a fideszes elhajlással nem vádolható czeglédy zoltan így fordította le a kérdést:
Ön szerint a télapó egészen kicsi kéményen keresztül is tud közlekedni?
A. Igen
B. Nem
C. Nem a kéményen keresztül közlekedik
D. Nem tudja/nem valaszol.
Ergo, bármit választasz elismered, hogy letezik télapó. Ami analógia alapján lehet szenzációhajhász címet adni, hogy a választók nem tudjak, hogy letezik-e soros párt és hogy indul-e a választáson.
Tehát logikailag teljesen helytálló akár igen, akár nem választ adni, mivel ha létezik - (de én nem hallottam róla)... akkor akár meg is nyerheti a választást vagy nem nyerheti meg a választást....helyes az igen és a nem válasz is.
Szóval, még mindig úgy gondolod, hogy védhetetlen? ;-)
Egy nemzeti konzultációs kérdéssorral biztosan vetekszik ez a kérdés.
látom védeni akarok a védhetetlent :D
a kérdés a cikkben így szólt: „Ön szerint megnyerheti-e Soros György Pártja (SGYP) a tavaszi országgyűlési választásokat?”
válszok igen/nem/nem tudja/nem indul sgyp a választáson.
magáért beszél, hogy 76% azt se tudja, hogy indul, vagy nem indul.. és még védeni próbálod a védhetetlent :D