live kéne kövesselek, mondtam mär...
ideiglenes kilövések ezek szvsz, belengetetett usa védövámok miatt
betettem egy stopot a Texas-ra, mert úgy néz ki ez elég matgab érzékeny...
Ha van humorérzéke a tőzsdének, akkor ma nem aktiválódik, hanem holnap esik réssel 10%-ot...
úgy néz ki aTexas-nál sikerült tényleg elkapni a napi csúcsot, a Cara-nál meg a lokális mélypontot...
cara meg már emelkedik is vissza...
Szopatom magam rendesen...
Texas Inst. a -10%-ból már majdnem meg is csinált 2,5-öt 1 óra alatt.
cara nagy 3/4-e kidobva 15,5-nél... Nem bírom ezt a feszkót...
kicseszett Century Aluminium is hogy kilőtt...Pedig azt stratégiai befektetésnek gondoltam, de egyszer beejtették 13 körüli árfolyamra és kiénekelték a sajtot a számból...
cara: dobjam, ne dobjam? Már bukóban van az első pakk...
Persze, hogy a Texas elkezdett legörbülni...
na, akkor lássuk sikerül -e a napi maxos vétel?
Texas Instruments buy: 113.81
na, what the fuck? Szépen felment 16.98-ig, most meg zuhanórepülésben 16.2???
Oracle részvényem a szokásos minusz 10% körülről azóta már pluszba csúszott... Ezzel az Albemarleval nem tudom mit tegyek?
Úgy látszik ha olyan cégeket birtoklok, amiknek itt a Váci úton van a magyar irodája (Albemarle, Teva, Mylan) azokkal eléggé beszopatom magam...
Legalább a Cara kitört végre...! már gyanúsan mozgott napok óta látszott, hogy nem esik az istenek sem... Ami azóta , hogy volt a papírom már minusz 25% körül is egész üdítő érzés újra pluszban látni ezt is...
Ja és a ZTO (szokásos minusz 10-ből már pluszban) és az AU (kb. -40%-ból mászik felfele) is nagyon szép ívre kezd el ráfutni
január eleje óta? Igen sokat, csak nem jó irányba...
fhb is sokat ment... :)
engem teljes szétsz.at ez a bux SC, amiben leginkább OTP kitörés és SC a hajtóerö...
ugye nem játszottátok meg január elején?:
OTP eladás- FHB bővítés (bár jobb lett volna inkább 520-on...vagy 539-en, ahol eladtam egy részét)